Prietenie la plesneala *63* Virusatele

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai organu zice ca vrea fata si cred ca iar ma pacaleste ...care stie cum trebuie sa tin gura ca iar am uitat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai organu zice ca vrea fata si cred ca iar ma pacaleste ...care stie cum trebuie sa tin gura ca iar am uitat

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

inchisa,da'nu tu,el.....si pana la urma tot de el depinde....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

e na...pai de ce el ca doar eu primesc nu ?

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

voi puteti sa oferiti consultanta despre cum se fac copii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay
miha, unde umbli? ce mai invarti?

Daca de mine era vorba (desi nu cred ) iaca am produs o inghetata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
inghetata

va doresc succes la concurs....sa castigati premii frumoase
iar inghetata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Aloooo!!!! Pamantul catre gasca de plesnite.....Da Irina,ai legatura...legatura la tastatura poate...
Io nu m-am certat cu nimeni,is fata cuminte si devreme acasa
Sebi nu m-a legat de scaun in schimb m-a legat tasu la creieri cu logoreea lui ca am stricat masina de spalat .Asta-i bai,auzi la el am stricat masina de spalat..ihihi ,ma bufneste rasu.Ce vina am eu ca am apasat pe butonul de rotire si s-a stricat?
Mai sunt 11 zile si vine mama,n-am mai facut nimic in casa,is varza de nervi .
Trebuie sa o scoatem la capat.
De maine spal la mana ,ma'c sa cercetez prin zona poate gasesc si-un rau

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

...azi n-am chef de nik ....uite cat e ceasu' si n-am gatit ,n-am facut curat ...mama ei de viata,eu cand sa ma mai odihnesc ...

Abia ce-am reusit sa conving sotu' ptr. destinatia concediului,si m-am trezit ca n-avem cu cine sa mai mergem ...care vi cu mine dupa 20aug.in Croatia ???

Miha, iti dau si ptr. Mari pachetul ??? ...
O sa scot si eu la vanzare cateva lucrusoare,incerc sa ajut o familie cu X??? copii(sunt vreo 2 de tzatza,5-6 pana in scoala,4-5 de scoala,3-4 liceeni si vreo 7-8 adulti ) niciodata nu-i vad la un loc sa-i pot numara ...de fiecare data cand trec prin dreptul casei lor mai dau la cei mici un fruct,o cioco,biscuiti sau ce am prin geanta ....cand ma vad cei mici li se lumineaza fata stiind ca tre' sa le las' ceva ,ce m-a frapat e faptul ca niciodata nu-mi cer ceva,se vede clar ca nu sunt incurajati sa cerseasca ,iar daca dau ceva, si e putin, nu ezita sa-si imparta ... de cateva ori mi-a trecut prin cap(asa ca un cutit)o idee ciudata ...tare as mai infia unul dintre ei(ssst,ca ma deporteaza moldoveanu')...sunt vreo doua fetite cu parul blond carliontat, si niste ochii ...sicer mie mi-ar fi frica sa le las' singure asa pe strada,in ciuda murdariei si a hainelor zdrenturoase sunt minunate ...hai ca m-a luat melancolia ...am hotarat sa le cumpar de mancare,in special fructe ,dulciuri ...si cum mai am cateva lucruri pe care nu o sa le mai folosesc o sa incerc sa le vand,sa am bani separat ptr.ei,altfel ma linseaza al meu...nu ca n-ar fi omenos,dar are limite mai mici ca ale mele ... a,si v-am anuntat ca poate vreti ceva din ce voi pune la vanzare ...Anca si mariusimiuc sunt cateva incaltari care sunt bune de picele voastre,nu sunt uzate ,cateva purtate odata sau de 2 ori...ptr.voi dau in rate

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu plesnite dragi si va doresc week end la superlativ!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

irina imi pare rau pt masina de spalat. lasa ca ia samy alta noua la fata...ca doar nu ai sa faci rani din cauza asta. cand mi-a venit mie in minte ca max ar vrea sa ma ia la casa lui, primul lucru ce mi l-am cumparat a fost masina de spalat. nu-mi tb nimic daca am masina de spalat automata. e mana domnului pusa in sanu meu. eu imediat ma irit pe maini de la detergent...asa ca...traiasca maria sa masina de spalat tonomata.
iulia ti-ai deschis talcioc si nu zici? mie nu mi-ar veni nik de la tine? aaaa stii camesa ce mi-ai trimis-o...ei max a zis ca are culoare de fete si el nu poarta ca cica ii cade cucu, iar mie imi shade numai buna. sa-i zici la moldovean ca il port
ana lugojana vichend placut si tie
oana mai faci bistuiti aia sau mi se lungesc urechile de pofta??

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput