Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
nu vrea sa doarma, ne chinuim cand eu cand Bogdan...
MomMinodora ne bucuram ca ne-ai scris, succes cu bona si cu....bb2!! Creste listaaaa
Ylari hai aici, avem IOR-ul ne vedem des.MA bucur ca A fost de acord Emil cu zona!
Cleo felicitari pentru slabit...din pacate eu de cateva zile rontai caju cu stafide, alune, seminte...Nu mananc la masa cat rontai non stop. Asta e cea mai naspa abordare...
Doloress, Inais si eu simt ca pacea sufleteasca, linistea nepamanteasca de la manastiri nu o poti regasi nicaieri. Am fost pe Rarau cand eram in primul an de facultate, iarna. Se auzea zapada cazind. Pe frigul ala, la 2 dimineata calugarii paraseau caldura sobei si se duceau in paraclis sa se roage. Bateau toaca, dar noi eram tineri si puturosi, ne infasuram mai bine in paturi.
Viata calugarilor e mereu impresionanta, sub toate aspectele ei.
si cate lucruri ne sunt ascunse, cata nevointa si iubire de lume...
Gabitzule, Inais e adevarat ca la varste apropiate e mai greu sa te dedici fiecarui copil in parte, dar din alt punct de vedere e mai bine pentru ei, vor fi mai apropiati in adolescenta.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
socrate spune:
Neata fetelor mai la pranz asa.
In primul rand la mult ani tuturor fetelor care si-au serbat ziua de nastere. Nu nominalizez sa nu uit pe cineva ca stau cam prost cu memoria. Sa fiti sanatoase, sa va iasa repejor bb2 daca vreti si sa fiti fericite cu puiutii si familia.
Ne-am intors ieri din Viena, azi sunt in alergatura. Maine plecam la bulgari.
Viena, e Viena, am vazut am luat am plecat. Sotul cica sa nu zicem ca nu am vazut nimic din toate monumentele ca ne crede lumea tarani. Pai io i-am zis ca unu,nu imi pasa ce crede "lumea" si doi noi am fost alta data am vazut numai muzee deci acum am fost la shopping. Zau.
Drumul a fost ok la dus, am o bonboana de baiat, cuminte, rezistent.
Am stat peste noapte in ARad, a doua zi la 8 eram la granita, dupa masa deja in centrul Vienei. Ne-am oprit la Parndorf am luat una alta si am plecat spre Viena, de asta am ajuns mai tarzior.
La intoarcere a fost mai nasol, dar asta va povestesc alta data. Cireasa de pe tort a fost drumul de la Arad, am prins blocaj la Sebes, la Rm Valcea unde s-a stricat climatizarea din masina, am suferit la 50 de grade vreo ora si ceva pana si-a revenit. Stand pe loc evident in soare. Un cosmar.
Ce sa va mai zic, copilul nu vrea sa manance. Apropo de ce spuneati. Mancare yok, insa a baut 2 litri de apa ieri pe drum.
Vedem cum se desfasoara ostilitatile azi.Pana acum nu a mancat nimic.
Referitor la cuvinte eu ma laud, recitam Luceafarul, eu ma gandeam sa invatam Scrisoarea a III-a dar poate e cazul sa renuntam la Eminescu.
Cu muzica mai slab, nu prea ne place Schubert dar pe Mozart il avem la degetul mic.
Zice mama, tata, apa foarte clar. Haide e un cuvant deja cunoscut de toata lumea, mai nou reprezinta mersul in picioare. Cere apa, imi aduce biberonul daca nu ma misc repede.
REfuza orice imitatie de animale. Nu vrea nici sa se uite. Mananca carti, literalmente. Mai nou a inceput sa se uite, sa stea sa ii arat. De la atata aratat de ochisori etc a inceput sa arate si el, a inceput sa incarce camioane etc. Asta dupa un timp. Eu ii tot aratam si una si alta iar el nu parea interesat. Acuma brusc a inceput sa aplice ce i-am aratat. Ce sa zic, asa e si ma-sa. Eu nu am vrut sa invat germana cand ma invata mama, m-am apucat cand am vrut eu.
Si tot asa cu multe altele. Incapatanat copil, s-a tarat pe jos in magazine, urla cand intram undeva. Evident lumea cu totul altfel ca la noi. Ma intrebau daca pot sa ii dea acadea si ii zambeau.
Despre postarile care au starnit valuri eu nu vreau sa zic nimic. Initial vroiam sa bag ceva impaciuitor. Acuma nu mai vreau. Ca nu am de ce. Mi se pare foarte urata postarea de pe forumul AP. Inseamna ca totusi deschiderea si onestitatea nu este chiar acolo. Ceea ce ma dezamageste. Am fost cam dezamagita in ultima vreme si chiar nu vreau sa ma mai expun. Atat. Eu consider ca fiecare persoana are si bune si rele, tb acceptata asa cum e. Asta nu inseamna insa jigniri si grosolanii. Respectul este foarte important.
Cat despre ce s-a mai scris aici si chiar postarea MomMinodorei ma face sa mai spun ceva: dragele mele eu cred ca acest forum exista ca noi sa ne impartasim bucuriile, temerile, problemele, realizarile. Comentariile si raspunsurile sunt binevenite, sfaturile si sugestiile la fel. Eu zic ca am invatat multe, am aplicat multe din ce s-a spus aici. Nu inseamna ca judecam, excludem sau includem pe anumite criterii. Daca vrem sa tinem cont de pareri si sfaturi bine, daca nu, nu. Sincer eu asa cred.
Nu stiu de ce s-a simtit Momminodora ca nu ar fi parte din familie. Draga verisoara uite un pentru tine. Vino mai des si povesteste-ne de Daria. Cand ai tu timp. Daca nu ai sa stii ca noi nu te uitam si asteptam sa ne scrii.
Asta cred eu, de asta scriu pe acest forum. Nu detin adevarul universal din pacate, nu sunt de acord cu unele lucruri, imbratisez cu drag unele pareri, altele le resping, dar nu judec. Fiecare face cum crede pentru copilul ei.
Legat de plansul in somn, si la noi se intampla. Pare speriat, cateodata nu se poate trezi. Dupa ce il iau cu noi in pat, eventual aprindem lumina si ii spunem ca suntem numai noi si totul e in regula de obicei adoarme la loc. Cateodata la picioarele mele, ca sa nu suflu pe el ca il deranjeaza, altadata bagat cu nasul intre sanii mei ca sa imi simta mirosul. Depinde de alinierea planetelor. Cand adoarme il pun in patutul lui si gata.
Acuma you all ca am de spalat vase, desfacut bagaje, calcat etc. Mai vbim cand ma intorc din Bulgaria.
Edit ca inca doarme copilul, eu am spalat, am intins am spalat vase, platit intretinerea citit contoare, udat flori.
So, joaca: noi ne jucam cu toate si cu orice. In principiu masinute,poate pentru ca astea are mai multe. In rest, pahare, sticle, oale, orice ii pica in mana. A inceput sa impinga masinutele pe roti de data asta, sa puna cuburile moi Clemy una peste alta, mandru nevoie mare de realizare, da cu piciorul in minge, loveste bilele unele de altele, mai incearca sa indese in locomotiva diverse chestii nu doar bilutele cu care merge si tot asa. El inca baga totul in gura, ignora lucrurile de plus.
Imi aduce jucariile care canta sa le trag de motz sa cante. Acum pe drum i-am aratat sa isi puna vaca la ureche (nb e o vaca care ii canta de cand era mic, multicolora cu o melodie foarte linistitoare) imi arata cum stie sa puna la ureche sa asculte melodia. La fel face si cu telefonelul de la Fischer Price. Ii place orice cu butoane si leduri. I-am luat acum un laptop de la Vtech, fooarte incantat, tot drumul ne-a tinut companie. Adormea numai cu laptopul in brate si apasa pe toate butoanele, mouse etc.foarte preocupat de ceea ce face.
Nu imi fac un scop in viata in a-l invata ce animal cum face, ii zic de fiecare data cand am ocazie, el va spune ce vrea si mai ales cand o sa vrea.
Asa mai zice "gata" cand nu mai vrea mancare, dar asta e aleator si nu mereu ii iese. Eu repet si el cand o sa vrea o sa spuna si asta. Eu incercam sa stabilesc cu el niste puncte de comunicare, ca sa nu fie frustrat ca nu inteleg ce vrea. Se enerveaza ca el tot bombane si noi nu stim ce vrea. Am incercat sa gasim o cale sa ne comunice ce vrea ca sa ii fie bine lui. Sa speram ca vom reusi. Pe limba lui, japoneze vorba lui Cleo, baga din greu multe lucruri. Pacat ca nu pricepem.
Apropo Cleo sa stii ca si lui Sebastian ii place opera, ca si mie de altfel. Pe mine ma calmeaza ascult destul de des. Nu sunt o melomana nu ma pricep, ascult cam tot ce imi pica in mana.
Vroiam sa le felicit pe fete pentru cetatenie.
Victoria_mami spune:
MomMinodora, ma bucur ca te-am scos din ascunzatoare Imi pare rau ca te-ai simtit ne-binevenita, dar cred ca ai gresit, esti foarte bine-venita, si tu si (mai ales ) Daria mica (glumesc, sunteti amandoua la fel de bine venite). Mai scrie-ne, nu ne mai lasa cu ochii-n soare. Sa stii ca de cateva saptamani tot am vrut sa intreb de tine.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Socrate, bine ai venit, pupici multi si sa aveti concediu frumos si la bulgari! Si mie mi-a placut la Viena (am fost in 2007) si la Parndorf
Mda... noi suntem in crangasi si eu deja sunt cu nervii... Eva nu a mancat nimic de la ora 9 dimineata cand a mancat o jumate de cartof piure cu branza dulce.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Noi am fost iar la strand in Drumul Taberei. A fost bine ca n-a mai fost soare asa puternic, Raducu a dormit la umbra mare parte din timp iar Andrei a mai prins curaj si s-a bagat si in bazin, plus dat pe tobogan mare in brate la taica-su de multe ori.
Eu voiam de mai demult sa mai fac o strigare de catalog, pentru niste fete care n-au mai scris de multa vreme si de care tare mi-ar place sa mai aud cate ceva: Getuta, Dordia, Cadina, Adidana, CamiM, Aimee79, Diana79, Jackie, Jady, dflavia, Ralu_T, DianaD, Ache, aingriv, Melly, bratafel, ancaurn, Anuta-Maria, Nicole, Mishutza si prettysunshine.
Minodora, ma bucur mult ca ne-ai scris.
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Fetelor am trimis pe mailul comun cateva fotografii
YLARI
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Cat de dragalasi !!! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
YLARI
prettysunshine spune:
gabitzam,multumesc ca ti-ai adus aminte de mine\|Eu va citesc ca de obicei,insa nu intervin fiindca n-am bebe mic.Insa va citesc pe voi si asa pot s-o ajut cu sfaturi si informatii aflate de la voi pe prietena mea care are bebe de un an.Ea nu prea are timp sa intre pe forumuri,asa ca mai citesc eu pentru ea
In rest,astept cu nerabdare vacanta ca s-o cunosc pe esme,sper sa nu-si fi schimbat destinatia de vacanta intre timp.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Victoria_mami spune:
Minodora, acum mi-am amintit, stand in curte cu Victoria si Daddy: DA, si noi suntem tot constipate, face normal doar cand ii dau laxativ, cum nu-i dau ori nu face deloc ori f tare. La sfarsitul lunii mergem iar la pediatru.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!