Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Simona - uite ce am eu pe buletinul de analize: globulele rosii, hemoglobina, hematocrit, plachete (nu stiu ce e alea ), fier, ferritina, calciu, fosfor, magneziu,colesterol, trigliceride, glicemie (pe stomac gol), uree, creatinina, acid uric, niste hormonale (estradiol, progesteron, LH, FSH, TSH, T4L), toxoplasmoza si inca unele care habar nu am ce sunt...

Mie papanicolau nu mai mi-a facut ca am facut deja vreo 2 dupa nastere si a zis ca sunt bine.

Subiect gradinitze/crese - mai fetelor, nu inteleg de ce sa se tzipe la copii ... Eu aici vad zilnic multimi de copii pe strada cu educatoare (acum e vacanta si nu prea mai vaz hihi) - se organizeaza activitati prin parcuri, paduri etc etc cu tot felul de copii - de la cei mici pitici la cei mai marishori. Nu am vazut niciodata educatoare sa tipe la copii dar e drept ca nici copii super nedisciplinati nu am vazut. Anul trecut cand mergeam cu Robert mic in parc erau multe activitati si acolo am vazut ce frumos se joaca cu totii (educatoarele sunt implicate in jocul cupiiilor - nu am vazut niciodata tanti educatoare sa stea deoparte si sa se uite la cupii doar - ele organizeaza jocul). Eu cred efectiv ca in Romania e multa lipsa de interes. Nu isi dau silintza, prefera sa stea deoparte plictisite decat sa se joace cu copiii. Din fericire stiu sigur gradinite in Ro unde doamnele sunt muuult mai implicate si unde copiii se dezvolta armonios.

Oricum, imi pare rau de cele intamplate cu Lara, si eu as face totul posibil sa le senctionez pe educatoarele alea iresponsabile Este foarte important !!!

Pupi si noapte buna

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Dau eu ca vad ca nu s-a sculat nimeni.
si ma apuc de curatenie.

O zi racoroasa va doresc! - asta da provocare

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

neata ,fetelor.... prima?????..wow...fac cinste cu ...
Multumesc Doloress, cleo78, reallaura,socrate gabitzam pentru primire...
...urez si eu bun venit pe lume bebeluseiDaria-Ioana, sa fie sanatoasa, cuminte, sa aduca multe bucurii si multa fericire parintilor...si mamicii, sa fie sanatoasa si s-o fericeasca cele 3 comori...minunat!
cleo eu lucrez in invatamant..deci am progam de lucru foooarte lejer, adica 18 ore pe saptamana, cam 4-5 pe zi ..scoala e aproape, la 5 min de casa...pot sa dau o fuga in fiecare pauza daca ma ingrijoreaza ceva...
....siiiiii nu ne dorim inca bb2 desi nu facem nik in acest sens...stau cu sufletul la gura de ficare data in jurul datei de 13 ...sper sa nu fie cu ghinion (sau noroc???) luna asta...am zis, cum o vrea D-zeu desi mai bine zis, D-zeu cu mila
Ylari, imi pare rau pentru ce se intampla mamei tale...sa dea D-zeu sa se faca bine...
Desiree,offff... ce ne facem cu constipatia asta..imi pare rau ca nici voi nu i-ati gasit leac...Victoria la cat timp are scaun?...Daria are in mod constant scaun la 2 zile, uneori cam uscat, intotdeauna insotit de plansete, dupa care fugea intr-un timp de mine ca sa n-o schimb....eu cred totusi ca e pe fond psihic...i-a luat frica de la primele dati cand a fost constipata si a durut-o...
...v-am scris de la craiova unde am stat cateva zile, la mama..azi ne intoarcem acasa sa ne facem bagajul si, sper, diseara sa fim la Herculane....desi am auzit ca nu mai e cine stie ce, noua ne plac strandurile...sper ca vremea sa tina cu noi...va pup...

edit: pana sa scriu mesajul mi-a luat-o reallaura inainte cu cafeaua...las' sa fie si de la mine ca e nevoie...o zi buna tuturor!!!

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Prefer inscriptia "Intrarea interzisa" decat "Nu exista iesire"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deschid capitol nou imediat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 118

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput