Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Edit: rectific, nu ca Eva, ca a papat cartofi, morcov, dovlecel la cuptor cu pipt de pui la gratar. si acum veti spune ca sunt mama nebuna.....................

nebuna erai daca nu ii dadeai toate astea sau daca ii descantai si terciuai constiincios mancarile si taiai de pe lista orice aliment la care s-a strambat cel putin o data. deci din punctul meu de vedere esti cat se poate de sanatoasa la cap, acuma nu stiu cata relevanta are punctul meu de vedere

ca o rectificare la mesajul anterior al lui simonix: cu clatitele vin ei de acasa, alra e o mega lenesa care nu are energie de nimica (sau ma rog de nimica in plus ca oricum o iau fetele si tati de proaspata oricate ore ar fi dormit noaptea anterioara )

revin cu barfe despre simonix pe seara

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

salut..am putin timp liber. noi ne luptam cu 2 masele, de 2 zile face febra 38, scaun moale (azi n-a mai facut deloc, ca o am la regim de ieri si cred ca am dat-o in extrrema constipatiei), si nelipsita lipsa de pofta de mancare azi papa un castronas de ciorbita cu painica, in rest nu prea vrea decat daca e moale, pasat, ca o dor gingiutele acolo la maselute. cine stie ce se mai intampla in gurita ei, ca n-am apucat sa vad decat ca cea din stanga jos si-a scos timid capul, cea din dreapta sta sa explodeze, sus n-am reusit sa ma uit...in rest, e vesela, nu e apatica si in afara de o febra usoara, nu avem alte probleme (slava Domnului). mai pe seara mergem la un gratar la moasa fetii, are amenajat pt fetita ei groapa de nisip, tot felul de jucarii in curte, o place pe Erica, fetita moasei, deci, sper ca totul sa decurga bine...va pupam si va dorim we placut

PS. BINE ATI REVENIT FETELOR!!! (cele cu absentele, stiti voi care )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simonix, wow, clatitaaaaa... A facut si maica-mea zilele trecute cand am fost la ea clatite, dar Eva nici ca s-a uitat la ele. Fetelor si o parte le-a facut cu urda si cu marar, stiti cum erau???? Uitai de orice regim ptr trigliceride sau de cura de slabire, am bagat la ghiozdan nu prea multe ca sunt satioase. M-am ofticat ca n-a vrut si Eva. Eu nu fac clatite, fac numai pencake a la jamie oliver, super simpla reteta si parca nici nu stau prea mult in picioare in caldura langa tigaie.

Iulia imi pare rau ca Mufy are probleme... Of... bine ca papa totusi chiar si asa moale si terciuit, caci Eva cand nu vrea, nu vrea si gata, nene...

Alra pai nu stiam ce sa mai fac si am zis sa incerc sa-i dau ce mancam si noi, daca ne vede mancand poate baga si ea. Si a mancat si singurica si dupa ce s-a plictisit, i-am mai dat si eu, si bucatelele ramase, si ce pregatisem in castronel ca nu mai stiu ce sa fac, pregatesc vreo 2 variante de meniu ptr ea. In fine, sunt super fericita ca a papat. Despre energie nu mai vorbim ca si eu simt uneori ca sunt leguma si n-am chef de nimic, cumpar borcanele la fata si eu mananc un coltz de paine. Pupici energetici. Te asteptam cu informatiile

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost la DIKA, nu mai fusesem de mult, mi-am luat o fusta si cateva bluze, o camasa de birou asa...desi eu vreau sa incep serviciul peste 3 ani!! NU m-am putut abtine. Aveau chestii misto, din pacate nu am stat acolo pe saturate...

Sis ce-ai spune sa dam o tura luni, cu copii?? O fi prea greu??
Ylari ms de poze . ooof, imi pare rau ca te aduce la disperare grevista...o sa-si revina...or fi dintii, vorba ta.
Danicris, Gabitzule ma bucur ca va plac pozicile noastre!
Luminel v-ati mutat definitiv in Giulesti, sau tot cu chirie?? acum, ca spui asta, imi dau seama ce mi-ar lipsi si mie parcul asta in care l-am plimbat pe Mircea de mic... iti inteleg nostalgia.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

...asa...in sfarsit cateva minute de relaxare...cu o ciocolata...
Ylari, Gabitzam, Iulia, multam pentru primire...sunteti draguteze ca-ntotdeauna

Ylari, am citit ca vreti sa va luati casa si sa treceti la bb2...Bafta multa! Sa dea D-zeu sa fie cat mai repede!
Am laudat-o degeaba pe fie-mea...nici ea n-a vrut sa manance azi decat aproape fortata...o fi de la maselele care-i stau sa iasa... mai ales la cea de sus e vanata gingia...ma si sperii cand ma uit la ea...sper ca nu e o problema
Sa stii ca mi-a parut tare rau cand a fost Eva bolnava...si ma bucur ca si-a revenit.

Gabitzam, nu stiu daca-ti mai aduci aminte ca in primavara v-am spus ca proprietarul vinde apartamentul din Titan in care stateam u chirie si va trebui sa ne mutam...asta a fost prin martie...am stat apoi o luna si jumatate la tara si la 1 mai ne-am mutat aici in giulesti, tot cu chirie, in locul unor prieteni care si-au cumparat apaartament. E avantajos ca pret dar nu ma impac cu zona...asta e , n-avem ce face deocamdata..poate reusim si noi in anii ce vin sa facem un credit pentru o casa...Doamne ajuta!
Cu laptele, ce sa zic, mananca in jur de 300-400 ml numa lapte praf, plus iaurt sau branzica, in fiecare zi...poate ca totusi nu e putin dar mie asa mi se pare in comparatie cu cat manca inainte cand ajungea si la 800 de ml daca-i dadeam. Marti voi merge si la dr si-o s-o intreb...Apropo, voi cata branzica le dati/ zi? Ei ii place f mult branzica Fagaras, aceea la cutie si-i dau cam jumatate de cutie / zi... o fi putin?

Iulia, pupam Mufitza , sa treaca cu bine de faza maselelor!

Sa va mai spun despre Cristiana:
-nu spune decat mama, tata foarte rar, papa, dar intelege foarte multe lucruri..uneori raman uimita! in rest balmajeala in pasareasca ei...
-se catara pe tot ce poate... o data am gasit-o suita pe masa pe care e televizorul...se urcase singura de pe scaun...mi-a stat inima-n loc, ca putea sa cada
-e fascinata de reclame la tv si are si cateva preferate...
- ii place muzica foarte mult si danseaza pe orice melodie (mai ales de la reclame)

cam atat....

maaaama, cat am scris,..ca sa recuperez

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fetelor
SIs, sa-ti fie de bine cumparaturile. Nu ma incumet sis la traversat Bucuresti lunea cu bb mic...Mai vb miine.
Ylari, e superba rochita de la Vianne. Mie nu mi se pare chiar deloc mica, ii vine grozav Evei!!!
Luminel, acomodare cit mai usoara...e tare greu cind nu cunosti cartierul...
Desiree, imi pare rau de voi cu constipatia, nu-mi vine sa cred ca nu merge cu fructe, etc..sa ne spui ce mai spune dr la control.
Va pup fetele ma culc, sunt fff obosita.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

SIs, sa-ti fie de bine cumparaturile. Nu ma incumet sis la traversat Bucuresti lunea cu bb mic...Mai vb miine.

Simona, mami de baieti

A nu stiu cata noapte cu insomnie. ce am frate?? Oi fi gravida???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Ylari, e superba rochita de la Vianne. Mie nu mi se pare chiar deloc mica, ii vine grozav Evei!!!

Simona, mami de baieti

Stiu ca asa nu pare mare, dar este, ca lungime rochita este pana la glezne

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Incepe o noua saptamana!
Una mai buna sper, ca a plecat azi soacra.

Desi initial ne intelegeam f. bine, de cand au venit fetele pe lume, avem din ce in ce mai multe divergente - avem opinii total diferite si fiecare si le exprima in asa fel, inca ajungem sa ne deranjam una pe alta.
Desi e o tipa extraordinara, eu nu o mai suport.

Am fost weekendul asta din nou la mare, drumul a fost Ok, nu am prins aglomeratie, fetele s-au balacit iar frumos si s-au jucat la nisip ... da eu nu m-am simtit deloc bine cu ea in coaste.

Ma simt ciudat, o mare parte din vina o port eu, sunt convinsa, mai citesc postarile voastre - incep sa ma gandesc la mine, eu nu sunt deloc toleranta, si uneori sunt tare rautacioasa - mi-ar placea sa fiu mai buna, da e un dracusor acolo care nu ma lasa

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, bine ca nu va vedeti foarte des cu soacra ta.

Azi am inceput si eu serviciul, sunt la birou. Deocamdata incerc sa ma reacomodez cu locul, cu colegii.
Dimineata parca eram in priza cu amandoi baietii pe linga mine, si cu tati, nu stiam ce sa fac mai intai. Si sa ma pregatesc si de servici. Cred ca de maine ma scol mai devreme, ca sa am timp sa le fac pe toate.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput