Talonete corective - întrebare
Buná.
Am un báietel de aproape 2 ani cu o formá usoará de platfus. :( As vrea sá stiu unde se confectioneazá talonete corective si / sau încáltáminte corectivá.
Locuiesc în Câmpina - Prahova, deci m-ar avantaja o adresá apropiatá (pe raza Bucuresti - Brasov).
Multumesc.
Raspunsuri
MadyCM spune:
Strict la intrebarea ta nu stiu sa iti raspund, insa in comert se gaseste incaltaminte pentru bebei care are deja talonet (acea ridicatura la scobitura piciorului). Eu i-am luat baiatului meu asa imediat dupa ce m-a avertizat pediatra (nu stiam cand si cum ar fi trebuit sa se formeze si ea mi-a spus atunci.... avea cam 5 luni) si rezultatele au fost imediate (aprox. o luna se vedea deja clar rezultatul). Si inca ceva: (tot pediatra mi-a spus) nu sta descaltat decat pe nisip, pietris sau pamant! altfel, incaltat chiar si in casa cu ele. Daca ai folosit si situatia e aceasi.... trebuie recurs la cele speciale, evident...
Sanatate si pupici!
Corina si bb Matei
teo1970 spune:
Draga Girasol,
uita-te aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13608.
Tu trebuie sa te duci la CAS Prahova - Ploiesti, str. Bunavestire nr. 1-3; tel: 111.443, 119.306, 125.831 (nu stiu sigur daca mai sunt de actualitate, dar potzi intreba la informatzii).
Numai bine,
laura111 spune:
Cauta in farmacii talonete facute la ORTOPROFIL PROD. TARGU MURES(nr. de tel. :065/168780,065/164834, nu sunt sigura daca nu s-a schimbat prefixul de Tg. Mures) . Sunt de 2 feluri : de corectie si de comfort. Pt. micutul tau in prima faza cred ca vor fi necesari cei de corectie. Sunt f. bune , baiatul meu(3,7 ani) s-a acomodat f. bine cu ele. Sa nu dai banii pe talonetele de la Scholl ca sunt dintr-o piele de oaie care se scorojeste imediat si mai sunt si exagerat de scumpe.
Laura - mama lui Vlad
vilma spune:
Si noi folosim talonete de corectie de la Tg. Mures. Din pacate nu tot timpul, in casa isi scoate singura pantofii. Inca n-am observat nici o imbunatatire la mers (Anca calca pe interior, cu glezna cazuta - "pronatia gleznei").
Talonetele le-am comandat de la un magazin de Tehnica medicala.
Violeta spune:
Vilma, te rog spune-mi de unde ai luat talonetele respectine?... Baietelul meu are aceeasi chestie la picioruse.
Irinabr spune:
Baiatul meu are platfus si mi s-au recomandat ghetute cu talonete.
Medicul mi-a explicat ca trebuie sa aiba ghetute care ii tin glezna stansa (inalte);dupa doi ani de "tratament" rezultatele se vad cu toate ca nu e vindecat complet. Eu va sfatuiesc sa ii faceti ghetute la un centru specializat.In Bucuresti sunt destule si aflati adresele la Casa de Asigurari de Sanatate.
Irina si Mihnea
vilma spune:
quote:
Originally posted by Violeta
Vilma, te rog spune-mi de unde ai luat talonetele respectine?... Baietelul meu are aceeasi chestie la picioruse.
Cu drag,
Violeta
Vio, de la un magazin de tehnica medicala din Galati. Sunt sigura ca se gasesc asemenea magazine si-n Bucuresti, sau orice alt oras mare din tara. Poti incerca sa suni la informatii (931) si sa ceri un numar si o adresa a unui astfel de magazin dintr-o zona apropiata tie (ma refer la Bucuresti), eu una asa as proceda, avand in vedere marimea capitalei.
Cu drag, Vilma
Dana M. spune:
Si Raluca mea poarta de la 1 an talonete in ghetute (asta iarna) si apoi in sandalute, fara probleme. Doctora m-a trimis direct la Romhandicap, din Rosetti pe niste stradute pana la strada Negustori nr.5, ca sa te lamuresti esxact de strada uita-te si pe www.hartionline.ro , http://www.hartionline.ro/buc/harta/o14.html - stanga sus e strada Negustori, iar la http://www.hartionline.ro/buc/harta/n13.html dreapta jos gasesti Piata Rosetti - intersectia aia mare (sper ca nu te deranjeaza explicatiile mele prea detaliate...:) ).
Nu mai retin exact cat m-au costat in ianuarie-februarie anul asta, parca vreo 2-300.000, cam asa ceva, si nu m-am carat cu Raluca dupa mine (era o zi ingrozitoare, zapada + zloata si m-am udat pana la chiloti !:D) ci doar cu ghetutele ei, le-a masurat nenea de-acolo si am luat talonetele dupa cateva zile.
Bafta,
Dana M. si Raluca