Suedia
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_s spune:
Hihihi Dorel, e normal ca ai voie sa te enerveze . zapada s-a dus demult...dar a fost tot rece, anormal pentru perioada asta a anului. S-a incalzit de cateva zile, astfel incat avem 14-16 grade ziua si 6-7 noaptea. In curand avem si veredeata, pomii sunt plini de muguri care explodeaza deja...e tare frumoasa perioada asta a anului .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ina11 spune:
Eu invat la Folkuniversitetet,iar programul se cheama Högskolespåret(dureaza 1an cursul).Mai intai faci 4 sapt introducere...apoi dai test si daca esti pregatit treci mai departe la C1 apoi la C2,C3 .Dupa asta dai test...si treci mai departe la d1,d2,d3 ,astfel incheindu-se cursul Sfi. Apoi incepi SAS A, SAS B och Projekt. Cam asta e structura...daca prinzi mai repede poti sa termini in mai putin de 1an cursul...daca ai nevoie de mai mult timp poti sa ajungi si la 1 an jumatate ca durata .
ELIA8 spune:
Ma numesc Elena si imi sunteti f dragi.Va urmaresc de multa vreme, pentru ca si noi am vrea tare mult sa emigram.Insa cu doi copii este totusi f greu sa pleci, fara un contract de munca pentru unul dintre parinti. Si meseriile noastre(economist,resp. inginer constructor) nu sunt f cautate.
Dar pana va sosi ceasul plecarii, as vrea sa ne mai plimbam un picut.
Pentru Mihaela: imi poti spune, te rog frumos, prin ce agentie a-ti mers voi in Egipt? Noi am fost in 2008 de Paste in Sharm el Sheikh, insa ne-a costat 2800 euro patru persoane.Adresa mea de e-mail este elenapopescu2005@yahoo.com. Multumesc mult.
i_dorel spune:
Ina, sistemul e cam la fel , doar ca la mine dupa introducere poti intra 1A,2B sau 3C iar dupa examen treci la 1B, 2C sau 3D. De ce ai ales C1? la mine prima treapta -1A- e pt aia care nu au scoala trepta a-2a -2B- pt cei cu liceu iar ultima daca ai facultate.
Mihaela mai trimite putina caldura spre nord , ca aici de o luna sta intre 0 si 7-8 grade.
Azi sunt liber ca au nu stiu ce cursuri profesoarele .
zi buna
mihaela_s spune:
Am deschis capitol nou, va invit sa continuam aici.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie