Suedia

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina11 spune:

Hello!
Eu incep scoala pe 3 mai deoarece mi-am ales un anumit curs care se face la o anumita scoala...pentru ca vreau sa dau la facultate aici dupa ce termin cursul. Dureaza 1 an...
De invatat , am invatat cateva cuvinte bune...stiu sa numar..am inceput sa inteleg propozitiile uzuale... sa ma laud si eu un pic:))

E placut la scoala Dorel?
Paste fericit tuturor!
P.S Nu stiu cum e vremea la voi, dar aici e urat rau...ploua si e frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigA spune:

Buna, tuturor
Va urmaresc de ceva vreme si ma inscriu si eu de putin timp in 'clubul aspirantilor la Suedia':)
Ce voiam sa va zic ca informatie pt fetele care voiau sa isi cumpere Svenska Utifran: eu mi-am cumparat-o de la Institutul suedez, mi-au trimis-o acasa prin posta (in bucuresti). Stiu fraza aceea in care scrie ca nu se livreaza in Romania, dar eu am pus produsul (cartea) in cosul online si am dat next, next, am scris adresa, etc si am cumparat-o cu cardul si in 4 zile a venit:)Deci se poate. Nu stiu cat merita, sincer sa va zic, ca m-a costat cu tot cu drum, etc 1 mil 400, avand in vedere ca o luasem de pe torenti, o piratasem gratuit:)si ea la mama ei in Suedia e mult mai putin; dar ma rog, mie imi plac cartile si o voiam si pe asta, sa o am in format fizic.Si e frumoasa, da:)
Cum e vremea in Suedia?si in nord si in sud,ca stiu ca sunt niste diferente.
Va pup si succes si de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Hej!

Va citesc si eu de ceva vreme, sunt vecina de peste mal, Marea Baltica (Golful Botnia).
La noi la subiect (Finlanda), cam bate vantul... si ma gandeam daca am putea uni subiectele? Vad ca si pe la voi e cam la fel... Sau incepe sa fie...

Ce spuneti? Ne primiti si pe noi?

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

griga, bine ai venit la noi! Vremea acum pe Gotland de ex. e friguroasa...sunt abia 2 grade si bate vantul...nici nu am iesit din casa. Dar a fost si mai cald, 14 grade si de maine se incazeste iar...

yael, va prrimim cu mare drag. Poate intra si Mihaela care a deschis subiectul si le uneste. Poate mai intra si alte fete din Norvegia, am vazut ca mai sunt pe forum...

Dorel, cum e scoala? Ai avut vacanta?

Ina la tine cum merge?

si poate ne invioram putin, ce ziceti?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Hej!
Eu am avut un weekend foarte frumos! A inceput cu o veste buna...incep scoala mai devreme decat mi s-a spus initial,si anume, pe data de 19 aprilie ...ura!:)) Aici a fost foarte cald in weekend. Ieri am fost la picnic in parc. Sper ca vremea sa ramana cat mai calda
Acum e bine afara, cerul e lipsit de nori .

Griga bine ai venit !
Ar fi frumos Yael ...asa mai animam putin discutia(parca a cam amortit :)) )
V-am pupat! O saptmana superba sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ina ce ma bucur ca incepi scoala mai devreme! Bravo!
Fain ca ati avut vreme buna...la noi a fost ceata toata ziua, o zi bacoviana cu 0 grade! Acum a iesit putin soarele si ceata s-a risipit, sa speram ca se mai incalzeste si pe aici...am vazut la tv ca pe Gotland a fist cel mai frig in we, pe cand pe continent erau 10-14 grade. A fost un cuent de aer rece care a trecut pe aici. Oricum mie imi place perioada asta, cand ziua se face tot mai lunga si mai lunga....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Ma bucur sa aud asta Mihaela! Oricum o sa vin cu detalii cand o sa incep!:D
Si mie imi place cand ziua devine mai lunga...ma uit acum la cer si la ceas... parca nu imi vine sa cred ca soarele inca nu a apus:)))
Sper ca soarele si caldura sa o sa isi faca aparitia si la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dorel spune:

hello! bun venit celor care vor sa scrie aici!!

Pe aici a fost destul de frumos zilele astea, in week-end am fost la grill , dar din pacate va ca se mai raceste saptamana asta parca nu mai scapam de cele 2-3 grade care tot stationeaza de ceva timp.

Da, Mihaela am avut vacanta de pasti , vineri si luni. La scoala e bine , luni am trecut de introducere si de acum incepe greul.
Am optat pt 3C ,cica inveti mai repede la 3C dar pe de altaparte se bazeaza si pe cat inveti acasa. Cei care au trecut prin asa ceva poate-si exprima parerea , unde se unvata mai bine 2B sau 3C.

Ina ma bucur ca incepi mai devreme , astept sa vad ce parere ai , si daca crezi ca te pot ajuta cu ceva , nu ezita sa intrebi.

Mihaela cam cat sunt chiriile pe la tine?

O zi buna!!!
Ha det Bra

Mergi la inceput

Multumesc anticipat Dorel! Nu voi ezita sa va consult daca nu inteleg ceva! Eu una mi-am facut card la biblioteca (e gratis) si mi-am luat o carte care e foaaarte folositoare:Gramatica limbii suedeze.Este scrisa in romana si explica tot ceea ce tine de gramatica, pronuntie etc. Poate o gasesti si tu Dorel la biblioteca. Nu strica o intrebare:D. E mov deschis la culoare.(poate reusesc sa pun o poza daca imi dau seama cum) :))
Numai bine!

Mergi la inceput

Am reusit sa pun o poza cu cartea .O gasesti la albumul meu. Sper sa poata fi vizualizata.:D

Mergi la inceput