Sezatoarea canadiana (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu se poate sa las pe luni ce pot scrie azi.

Asadar:

La multi ani pentru Seba de Pitilache! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Daiopri, te si te imbratisez de la distanta, virtual, ma gindesc la tine si sper sa treaca totul cit mai repede, sa te vezi din nou sanatoasa si pusa pe fapte mari!

Simona, acum am citit, ca scapasem mesajul tau... sper sa nu fie nimic si fetita mica si dulce sa stea la mami in burtica pina in ultima zi de sarcina! Spune-i din partea mea ca niciodata, nicaieri nu-i va fi mai bine decit acolo si ca... dupa ce iese, nu mai poate intra, chiar daca ar vrea ea.

Monicutza, nici intrebarea despre pampers nu o vazusem... nu stiu cum citesc citeodata, e drept ca din fuga si in picioare, in timp ce mai fac alte 2-3 chestii. Nu, nu ne-am apucat deloc de pampersi, deocamdata a fost gradinita si, cel mai grav, scos titzica de la prinz si adormit acolo fara... Urmeaza intarcatul, pe care sper sa-l inchei definitiv in jurul sarbatorilor de iarna, si dupa aceea incepem operatiunea olita, prin primavara-vara viitoare, abia prin toamna il vad eu fara (adica un pic inainte de 3 ani), daca reusim mai devreme, cu atit mai bine.

Eu cred ca sint inca mici, si fetita ta si baietelul meu, mai pot astepta. Dar daca incerci si merge, de ce nu? Acasa nu l-am pus deloc, nici nu am scos olita din camara, dar la gradinita l-au pus inca din prima saptamina, pentru ca asa ii pun pe toti de peste 18 luni si de multe ori a si facut. Dupa ce se va obisnui cu un program fix la gradinita si nu mai plecam nicaieri, ii scot si acasa olita (eventual la orele la care e pus la gradinita il si duc la ea, dar doar asa, ca sa stie ca nu e palarie... nu-l fortez).

Acum m-am linistit cu ce va fi, cum va fi, cu trupa, in cort si-n padure pe deasupra... da' cum stau eu fara calculator fara luni!?! Ce voi face cu miinile in timpul in care le foloseam pe taste... asta-i intrebarea mare care se pune in capul meu.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Acum m-am linistit cu ce va fi, cum va fi, cu trupa, in cort si-n padure pe deasupra... da' cum stau eu fara calculator fara luni!?! Ce voi face cu miinile in timpul in care le foloseam pe taste... asta-i intrebarea mare care se pune in capul meu.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

frigarui la gratar, guimase la gratar, cules zmeura si alte fructe de padure

concediu placut

as fii venit si eu, dar am avut pocinoage cu masina asa ca o lasam pe anul viitor
din pacate nici la megantic nu mai ajungem

tuturor
revin cu povesti mai tarziu

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nelia vacanta placuta, si cred ca aveti noroc de vreme buna. Se pare ca in sfirsit vine si vara pe aici.

Roxana, La multi ani ptr Seba. Lasa ca-l sarbatoresti tu la intoarcere ca nu a mai ramas mult.

Dana (Daiopri) tiza mea,nici nu-ti dai seama cita tarie ne dai si noua prin cuvintele tale. Ma gindesc la tine sa treaca cit mai repede, sa fie totul bine si sa ramii numai cu amintirile.

Simona
esti OK? Eu am crezut ca chestia aia de o iei sunt picaturi de nas si credeam ca esti racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

tot eu... mamaana ti-am admirat comorile. Sunt tare dragalase imbracate la fel iar baiatul tau se joaca asa frumos la nisip cu ele, in ciuda virstei mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Hello, fetelor!!!! Sunt si eu...pe aici...va citesc mereu dar nu am deloc "mood" pentru scris
Pentru cine m-a intrebat de gradinita Theei: acum e totul ok. S-a dus sotul si a discutat chiar cu Marty ( educatoarea Theei), pe un ton mai "apasat". Si de atunci e totul f bine...de unde am tras concluzia ca si in tara asta trebuie sa te vada lumea ca esti "pe pozitie" si ca nu poti fi "dus cu presul" prea usor. Plus de asta, Thea face progrese in fiecare zi si cu vorbitul (90% in engleza...ce sa-i faci...)si cu mancatul. Astazi ne-a spus educatoarea ca Thea a mancat bine de tot la gradi si dupa ce am luat-o am fost la Mandarin unde...ne-a dat pe spate de cat a mancat. Cred ca-si fac efectul si vitaminele pe care i le-am tot dat. Deci, cu alte cuvinte...suntem bine, merci de intrebare
Sinzi se pregateste de vacanta - pleaca o saptamana in Cancun, la sf lui august si apoi, din spetembrie incepe universitatea la UofT.
Iar eu, incerc sa ma bucur cat pot de mult de zilele astea "unice"...de vara (si REFUZ sa ma gandesc cum va fi peste vreo 3 luni...)...Mi-am tot cumparat costume de baie cu reducerile astea si acuma mi le probez prin curte Maine va fi tare frumos la noi (asa zice meteo)...abia astept...ma postez in sezlong dis-de-dimineata...
Va pup si va doresc, la toate, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Seba de Roxana ! Ce varsta frumoasa. Hai ca mai aveti putin si va intalniti din nou !

Denisa, Khristin, va asteptam pe aici si mai pastram si ceva soare pe cand veniti voi!
Khristin, tu mai ai in pic si incepi serviciul, nu-i asa? Ce lung pare un an si ce repede trece.

Nelia, concediu placut si mai putine bete pe picioare! Nostim de tot Lisandru tau, adica cum sa te lase sa dormi, daca el e treaz, cunoastem povestea.

Edit. Multumesc Khristin pentru info.Am sa ma uit, insa la noi revistele de la scholastic veneau numai cu carti in engleza. Anyway ma uit si pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Daiopri, capul sus si "fata la joc" cum se spune. Nu te doboara pe tine o beutura.
Ne gandim la tine si tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la noul capitol 152.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput