Sezatoarea canadiana (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Vreau sa va intreb daca ati intilnit pe undeva pantaloni barbatesti din aceea pina la jumatatea jambei(3/4), i s-a pus pata lui a'meu pe innoirea tinutelor de vara acu cind vine toamna si nu gasesc, am rascolit La Baie si Sears si cite o pereche ratatacita, niema marimea 36; vaz ca anul asta au scurtat masculii moda la lungimea pantalonilor de vara

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana-incearca magazinele se sport, markswarehouse,winners-ei au modele mai multe si mai diversificate- sau nu vrei sa tragi o tura in state cu mine simabata la shopping ca mai am 1 loc in masina
Nelia- bafta cu analizele si mare grija,odihneste-te si profita ca ai copiii la gradi.
Daiopri-tinem pumnii si pt runda 5,sunt convinsa ca va fi bine,ai mare grija de tine si sa aveti o vacanta faina in state dc mergeti-pupci si imbratisare calda la mamica curajoasa
Simona-esti bine?

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Daiopri, ma rog sa treaca usor runda asta...tinem pumnii

cat despre reluat cand va fi mai mareasta e problema, ca are aproape 180cm si 66 kg, nu poate calari pe ponei, ii trebuie cal de adevaratelea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Daiopri, sa treaci usor peste pasul urmator!

Khristin, cand mai prind un moment mai povestesc din putinele lucruri iesite din comun pe subiectul cu bebelusi dulci, sa nu plictisesc audienta. Daca Ontario vrea sa ne intalnim undeva la aer, unde sa nu fie bai de urlatoare mici si nedisciplinate, parca ma tenteaza si pe mine sa show-up asa scurt si la obiect!

Despre mine nu prea am ce zice, ca-s cam varata pana-n gat in biznisu asta nou.

Denisam, o sa pun niste poze de baietel mai mare, numai timp sa le scot din aparat sa am...

Nelia, nuooo, tot la purtator e printzul, mi-e tare drag de el asa. (Ca eu m-am dotat cu wrapuri primele traguieli in sarcina si mi-a fost groaza sa nu fie genul caruia nu-i place sa-l fredonezi toata ziua. Take care de sanatate!

Pup sezutele, da-i cam rara avis multa lume!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Daiopriam cautat in zadar reteta de amandine dar am vazut ca ti-a postat-o Nelia. Eu am mincat de la Ange (exceptionale) si am facut si eu. Eu am regula mea-daca nu imi ies din prima (cind e clar ca fac atentie la tot) reteta ajunge la gunoi. Probabil ca acolo e. Succes si sa ne spui cum au iesit.

valen
, ma bucur ca te-ai refacut dar cum adica tot nu te simti bine? Doctorul ce zice? Din pura curiozitate amica cu trimisul lucrurilor e cumva sotia lui Moga?

Cristina
, mie chiar imi fac placere povestile de bebelusi.

Roxana, mi-e draga rau Isabela din tot ce-mi povestesti. O sa ai ceva de furca.

Khristin
, mamica sexy, am vazut pozele de la Safari. Ce dragalasi sunt copiii cind se pupacesc.

Nelia, cam seamana si a atac de panica dar cred ca si caderea de tensiune e la mijloc. La tine s-au cam adunat toate. Acum e timpul sa ai grija si de tine.

Ana, pantaloni din aia am vazut pe la mall, cred ca si la Sears. Nu-mi mai amintesc cit de inalt e sotul tau. Al meu e cam la 1.70 si nu ii vin bine. Ii face picioarele asa scurte.I-a incercat de citeva ori si pina la urma si-a luat pina la genunchi doar.

Pucku ai gasit bilet pe siteurile date de mine?

Eu am constatat aseara ca biletele de Ro s-au ieftinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele care s-au inscris pentru joburi federale: ce inseamna anglais essentiel, français essentiel ou bilingue selon l#8217;endroit.? Adica ce nivel, ce nota? Ca sa stiu daca are rost sa postulez sau nu... Stiu ca se dau teste, le-a dat cineva, sint grele, se poate sa te pregatesti pentru ele? A fost sau este cineva inscris in Programme fédéral d'expérience de travail étudiant (PFETE)?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salutare

sa vedem ce-si aduce aminte neuronu

Sanatate, sanatate si sa treci cu bine si de runda asta Daiopri mamici si motanilor

Valen sanatate si tie, eu nu stiu, ce operatie ai facut? Refacere usoara, unde te doare? eu am avut mult timp dureri se burta, si pana la urma s-a adeverit a fii colonul...ce face printesele?

Nelia si mie imi suna tot a atac de panica cumulat cu o cadere de tensiune, asta era in timp ce vorbeam ieri? cand itzi vin rezultatele? incearca sa te odihnesti mai mult acum, copii fiind la gradi, sper ca sunteti ok si cu bani, si nu va stresati prea tare pe partea financiara, ca stresul asta acumulat nu-mi place

ma duc sa vad si eu pozele, ca inteleg ca sunt noutati

Dana unde ai vazut tu ca s-au ieftinit ca eu m-am uitat atunci, marti si era 1120 cu lutfansa, iar azi cand a vrut sa ia era 1180....asa ca am zis ca mai incercam sa vedem saptamana viitoare ce mai zic preturile

Cristina pupici la Oliver , as vrea sa-l vad si eu live, dar mama ei de distanta....masina cu aripi imi i-au data viitoare, sa fiu in 15 min la Toronto

Maru, Andrei are 1.80? ouau....asta da, si la Steph la club ii urca pe cai pe la 9-10 ani, dar au si 2 ponei mari pt copii inaltii si care nu se simt bine pe cal, au pus-o si pe Steph intr-un curs pe unul, dar nu-l prea conducea bine, ii era cam frica si ea e copil tare
alte cluburi in zona nu sunt? poate gasiti si voi un alt ponei ,mare si bun pt Andrei, asta dupa ce va trece frica

Azi am adus masina acasa, am dat o tura, merge foarte fain, cam fac spagatul un pic ca e lunga in fata si nu ajung la frana, am prins si aglomerat drumul, imi amortise piciorul acolo pe frana

mai revin, ca suna telefonu....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pucku, dupa ce vorbisem cu tine, vorbeam cu Maru. Dar cind m-ai invitat la ciorbita ma simteam bine, puteam sa pap.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna dragelor, vin si eu gafaind din urma cu vreo 2-3 capitole, am incercat sa recuperez, dar cum ma apropiam, mai rasareau ceva pagini...
Multumesc celor care au intrebat de mine, noi suntem pe a 4 saptamana de renovari in casa, in prima am varuit camerele copiilor, a 2 am plecat la cottage iar in a 3a am pus parchet la soareci in camere. Eu sunt din aceia care nu vor sa lucreze in we daca e frumos, asa ca a mers treaba tare greu, faceam printre picaturi eu cu sotul, cu copiii pe cap, cu mers la job, eh a trecut...

Camerele au iesit tare frumos, saptamana trecuta am pus mobila la loc iar eu incet, incet pun lucrurile in ordine.Noroc ca am avut ajutor in parintii lui Maru, ei saracii au venit la odihna, si cand colo au dat de munca.
La cottage a fost ff fain, era in padure incat aveam impresia ca suntem la munte, seara stateam la foc de tabara in curtea imensa si faceam marshmallow pe stick ,am stat si admirat stelele si identificat constelatii cu copii iar ziua la plaja care e una din plajele aproape virgine din Ontario...pacat ca vremea nu a prea fost buna, dar macar ne-am odihnit.

Si acum sa raspund la cateva mesaje de care mia-m amintit :

Romanitza felicitari bb Mara si sa va aduca doar bucurii ! Eu zic sa-ti folosesti noptile mai cu folos si sa dormi cand te lasa bebelina, ca parinti suntem toata viata si grijile nu se vor termina ever...ai de gand sa devii insomniaca ?

Nelia ,sotul dat in somaj , banii dati la gunoi, Agata disparuta pt 50 de minute...asta am citit in ultimele 2 capitole si tare as vrea sa stam putin la cafea, sa te destinzi si sa vorbim despre filme bune, carti si mai bune si despre calatorii...acum vad ca ai avut si un atac de panica poate...eu zic ca esti obosita.
Vestea buna e ca Lisandru s-a adaptat la gradi, dar sa stii ca asta nu ma mira. Ai stat cu atata daruire zile intregi cu el ca sa se obisnuiasca, l-ai pandit din tufisuri, deci e normal sa fie deja acolo in elementul lui.
Eu te invidiez teribil ca esti atat de dedicata copiilor, ati renuntat tu si Octav la anumite chestii ce tin de confort material ca sa va bucurati sufletele mereu, ca tu sa fii mereu alaturi de copii, sunteti model pt mine.
Din pacate nu pot urma modelul vostru, eu as fi fericita ca si casnica, macar 2 ani, sa-mi cresc eu copii, dar ar interveni alte probleme, frustrari, orgolii , asa ca mergem inainte...

Diana2007 vad ca ati plecat in Romania, la mare, LMA lui Victor si vacanta placuta in continuare va doresc iar bb sa stea cuminte in burtica !

Monicutza sa stapaniti sanatosi casa noua si sa fiti fericiti in ea ! Cum nu am gasit garbage truck ul de care zicea Rocs, imi poti zice te rog de unde ai luat tractor care sare? Poti pune o foto, ceva ...

Rocs, parca voi stati in Kelowna, sper ca nu sunteti afectati de incendii...

Ktrinel, felicitari ca ati scapat de pampers sunteti mari deja ! David ma mai anunta din cand in cand cand vrea olita, eu sper ca pana la aniversarea de 3 anisori sa fim curati si uscati, el coopereaza destul de bine dar mai e lucrru, mai ales la pampersul de noapte...cat despre incapatanare, ce sa zic, au trecut terible 2, urmeaza terrible 3 si tot asa !

InaCanada ce ai mai rezolvat cu gradi É Chiar daca in final duceti fetita in alta parte, nu lasa lucrurile asa, ca mai tarziu te va mustra constiinta ! Eu nu am stiut cum sa actionez acum 4 ani cand aveam doar 2 luni de Canada si inca am mustrari ca nu scuturat educatoarele alea care stateau pe scaun si lasau copiii in legea lor iar Ioanei nu i-au dat nici o sansa sa se integreze ca si copil emigrant...

LMA Khristin, stii ca finul meu ( si Doru Sechelariu, fostul primar de pomina al Bacaului!!!) sunt nascuti in aceeasi zi cu tine ? Ce mai fac copilutii tai ? Nu ne-ai zis ce ai citi in we, eu acum sunt la the Kite runner...

Daiopri , ma intrebai de Ioana, trce printr-o criza pre-adolescentina, cu raspunsuri impertinente, dat ochii peste cap ( chiar daca mama lui Maru ar declara cu mana pe inima ca e un dulce de copil !!!) asa ca am taiat de pe lista Wonderland si Ontario Place, eu zic in secret momentan, pana se mai potoleste. Deja am cosmaruri cand ma gandesc la adolescenta ei, e clar ca va fi ceva de groaza !!!
Mult succes la nr.5!

Pitilache ma bucur ca v-ati reunit cu copiii si restul familiei...si deja vad ca Isa promite sa devina o Carrie Bradshaw !!! Multam fain de dedicatia cu Andre Rieu, ce norocosi sunteti ca va aflati la locul potrivit, la timpul potrivit !

Donia noi de la Calatorie spre centrul pamantului nu am mai ratat nici un film 3d, dar tot asta ramane cel mai bun dupa parerea mea...
Noi ne-am cumparat un dvd cu film 3d, avem si ochelari dar totusi nu se compara cu vazutul la cinematograf pe ecran mare. Filmul cu guineea pigs l-am vazut vineri dar pot spune ca nu m-a impresionat teribil, poate si pt ca de fapt vroiam sa mergem la Harry Potter dar am incurcat eu orele...
Noi am vrea sa venim la St Catharines sa mai vedem vapoarele si mai ales ecluzele, seara artificii si a doua zi un Marineland. Doar zi cand si noi venim, poate fi si vineri seara !

MonaB si Biscu eu sunt fan Goran B si oricand revad cu placere Pisica alba, pisica neagra...e absolut demential filmul, muzica, atmosfera...
Mona, vreau si eu dieta aia, se poate ?

Pucku am citit de accidentul fetitei tale, cum ii sunt acum dintii, gingiile ? Saracutza, cred ca fost un soc puternic pt ea, Ioana mea nu rezista deloc la durere, numai la gandul ca-i scot un spin din deget a plans jumate de ora...

Maru, imi vine sa te i-au la bataie , de ce nu ai spus ca ai avut probleme cu Andrei ??? Sper ca acum e bine, da ? Tine-l sub observatie te rog...

Podeanu ma bucur ca-mi apreciezi mesajele, eu sunt ff silitoare de felul meu, si mai ales curioasa ...daca nu citesc tot am impresia ca am pierdut stiri ff importante si nu ma mai pot conecta sufleteste cu fetele de pe forum. De aceea incerc sa raspuns la mesaje, cu 2 ferestre in paralel dar deseori uit sa scriu despre mine, ce ni se mai intampla, ce mai facem...

Fil Lily bine ai venit !

Olga Tarziu imi pare rau ca am citi de sot ca e in somaj, asta ii trebuia lui acum...dar eu zic ca va avea noroc cu noua afacere, ii urez succes si multi clienti !

Denisam avertismentul pe care l-ai luat tu, mi s-ar potrivi si mie numai ca nu m-am exprimat inca pe nici un topic cu parerea mea despre barbatii romani...eu mereu zic ca daca ar fi sa ma mai casatoresc, canadian as lua. Astia gatesc, fac curat, au grija de copii, nu fac mofturi la greutatea nevestelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Laura, ma bucur c-ai revenit, tu intri rar dar umpli cate-o pagina
"Pisica alba pisica neagra" e mortal intr-adevar, iar Kusturica un geniu.
Iti trimit si tie dieta prin e-mail daca vrei, dar sa stiti ca de sport nu scapati. 30 min pe zi sunt ok. Aveti dreptul la o cheat day pe saptamana, in care mancati ce doriti, dar nu si cat doriti. Marimea portiilor e foarte importanta. Eu am un mini-cantar de bucatarie de cand eram in jermanika, dar de-abia acum l-am pus in functiune si am fost surprinsa de cat ar trebui sa consumam de fapt din cele 6 grupe de alimente.
Nelia, eu cred ca am e-mailul tau, daca nu-l mai gasesc, te anunt.
Ca tot ai zis ca ti-ai luat adidasi, daca am locui aproape una de alta ai veni cu mine la alergat?. Nu reusesc sa-mi conving nici o amica sa adopte hobby-ul asta.

Mergi la inceput