Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 7
Nocom spune:
SI NOI!!! SI NOI!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
preety spune:
Buna dragelor,
Imi pare rau ca nu am mai scris de mult dar bebelina Sorina a tot facut nazuri in ultima vreme si nu m-a lasat sa ma despart de ea. Suntem amandoua bine, mancam, ne plimbam, crestem si uneori plangem ... asta-i viata.
Va scriu din dragoste si din interes. Vreau sa intreb daca vrea cineva sa faca in curand comanda pe bimbomarket pentru ca as vrea si eu sa mai iau cate ceva de pe acolo.
Va pup momentan si sper sa va citesc si sa va scriu cat mai curand.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
Ankussa spune:
Lumi, iubita, eu sunt sigura ca foarte multe fete se gandesc la tine, numai ca la necazul pe care il ai tu acum nu pot fii spuse multe
De la mine o multime de galbejitisi un brat de si bineinteles pupici pe talpite hunilor.
Pretty votat Bighidel saracu` nu prea te ingrijesti de el..iti dam na na...
Apropos, mey eu patesc acelasi lucru ca si Nikolici, nu pot sa-l votez pe Edi. Adica daca l-am votat ieri, azi imi spune ca l-am votat deja..oare ce se intampla?
xoxo
_giulianna_ spune:
Fetele, un user nu poate vota decat o singura data.
Va multumim tuturor celor care ati votat deja! E 114 la 109 acum!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
_giulianna_ spune:
De ras sau de plans?
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
_giulianna_ spune:
Ticker Edi
Ticker mami
_giulianna_ spune:
Ticker Edi
Ticker mami
c.valy spune:
Ce domnisorica ai preety si ce cocheta este ea cu acele palariute e o dulce,are si ochisori frumosi si inca ceva suntem nascuti in aceasi zi.
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
kllemi spune:
buna seara
Noi suntem ok, numai ca nu am prea mult timp sa stau si eu de vb. cu voi mai mult si ma oftic copilul fiind foarte agitat imi acupa cea mai mare parte a timpului si cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai in casa....mia rau ca in desene.....cu o mana calc, cu una fac mancare cu alta curat si tot asa.
giuliana super tari bijuteriile...vreau si eu, le vinzi undeva??...sau cum sta treaba??....daca ai zis vreodata ,eu nu cred ca am fost pe faza.....si preturile mi se par ok
Cat despre bona batausa......no comment.....adica zic ceva....legata de calorifer si batuta cu sarma ghimpata
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
anamona spune:
c.valy ma intrebai mai devreme de greutatea fiicei mele la nastere. S-a nascut cu 3 kg si 48cm.
Dar desi s-a nascut cu greutatea sub medie, a recuperat f mult in prima luna iar pana acum 2 luni cand am inceput serviciul a avut greutatea medie varstei ei. Acum e iara sub medie...
Cat priveste inaltimea, tot in prima luna a recuperat k lumea, si de atunci e cu inaltimea la limita superioara a varstei ei ....poate si din cauza asta imi pare subtirica, dar pe de alta parte sunt fericita ca am o fetita sanatoasa, frumoasa, vioaie, vesela si foarte comunicativa.