New User

New User | Autor: ang3lt0uch

Link direct la acest mesaj

Nu am gasit ceva relevant pe aceasta tema, daca exista ma scuzati...

O prietena de a mea a tot incercat sa se inregistreze, si de la mine de pe PC, si de la servici si nu a reusit. Am vazut si eu cum a facut, si era OK. Adica a completat campurile pbligatorii, a ales un username unic si o parola de 8 caractere parca (sau mai multe), si cand a apasat next a apraut pagina principala a forumului. Am crezut ca urmeaza sa primeasca un email de confirmare ceva in adresa ei de mail, dar de la primele incercari au trecut peste 7 zile, si nimic inca.

Exista alta procedura de a creea useri noi de care nu stiu eu? Sau am gresit ceva? Mailul cu care s-a inregistrat este de pe yahoo, trebuia alt domeniu?

Multumesc.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

si o prietena de-a mea a incercat si n-a reusit neam ! io, mare zmeu : nu faci tu ce trebuie. si ii fac user de la mine. cucu ! nimic !!! si am facut vreo 2-3 useri de la mine in diferite zile si n-am reusit neam ! ne-am dat noi seama ca nu e pt ea

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Sa inteleg ca "gata" s-au finit locurile ptr comunitate ? Si totusi, useri noi (cu cateva postari) am mai vazut... Cred ca gresesc ele, si noi cu ceva. Sau poate trebuie dat mail direct la admin sa il activeze ...nush.

Suparici de 2 ani

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Ehe, la noi sunt bune... Ti-am zis, noi am renuntat !

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

poate este setat sa nu accepte doi useri de la acelasi IP? adica acelasi calculator? tocmai pt ca sa nu existe useri cu doua/trei identitati?
Imi dau si eu cu parerea:) ne vor lumina moderatorii !

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu nu stiu exact, exact ce se inatampla, dar asa apatit sora mea. Explicatia era ca avea deja cont facut pt adresa de mail pe care o trecea in formular. Avea cont, dar uitase de el.
Nu se accepta 2 conturi pe aceeasi adresa de mail, asta e sigur.

Sorina, poti sa-mi dai pe PM adresa de mail a prietenei tale si eu pot verifica daca mai exista vreun cont facut pt acea adresa de mail.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Pai cred ca acum exista 15 conturi, dar nici unul activ...la cat a incercat. Iti scriu adresa pe PM oricum.

iar chestia cu IP, nu stiu cat de buna mai este acum, cand jumate din Romania are IP dinamic. Adica eu azi am un IP, maine il poate avea altul din Craiova sau poate si din alta parte si tot asa...In felul asta sigur se gasesc useri de la un anumit IP...adica cate 2...

De acelasi calculator nu poate fi vb, am incercat eu de la mine de pc PC si de pe un laptop, si ea a mai incercat de la servici, deci mai multe calculatoare. Singurul user ce a mai fost conectat de pe cele de la mine de acasa a fost al meu, dar cred ca a fost inregistrat de pe cu totul alt PC candva demult.
Suparici de 2 ani

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Exista o serie de masuri pe care le luam ca sa evitam dubla identitate. Dar exista in todeauna posibilitatea de a activa un cont manual. De aceea pe pagina de inregistrare exista o adresa de mail unde va puteti plange...

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Florin, multumesc pentru raspuns. dar acum mie mi-apar 2-3-4 useri in plus?

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ok...si daca e asa de dificil sa intri in comunitatea DC de ce se tin membrii activi care n-au mai dat pe aici de vre-o 5-6 ani? Eu cred ca ar trebui o data facuta curatenia aia... si asa membri care au uitat de ID-uri vor putea primi mail si sa si le reactiveze.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Daca exista probleme cu inregistrarea puteti sa cereti ajutor cu PM la Oana_B sau Anda08 (pentru membrii existenti care doresc sa ajute pe cineva) SAU pe mail la andraf@desprecopii.com (pentru cei care inca nu sunt inregistrati).

De asemenea, o sa adaugam functionalitatea prin care vei putea verifica singur daca un utilizator exista inainte ca sa primesti mesajul de eroare.

Mergi la inceput