PRIETENE FARA TITLU (43)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Buna dimineata! Dau o cafea
Eu matinala azi,desi am dormit tare pe bucati doar de la 2 la 4 si de pe la 6,30 la 8,30. Cand a sunat telefonul ...
Diana e pe strandul mare,m-am enervat si am trimis-o ca azi iar or fi pana la 37 de grade si urmatoarele zile la fel.Si in we e aglomerat,luni se curatza bazinele,macar azi nu e aglomerat.Si-asa saracuta m-a intrebat azi de ce nu mergem la mare - mai ales ca stie ca Diana de Ingrid e acolo.Mi-a zis Ingrid ca abia o scoate din apa pe Diana ei
Din pacate nici dimineata nu ma trezesc cu picioarele complet desumflate.Acum is si nedormita si n-am chef nici de acte,nici de terminat ce mai aveam in plan,asa ca ma car in pat momentan.Poate imi vine cheful pe parcurs
MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, deci nu ne-am inghesuit la cafea. Eu sunt in criza de ulcer, asa ca numai de cafea nu-mi arde. Am asa dureri, ca ma urc pe pereti si cand beau apa. Mancare? PAi ma doare cand mananc, ma doare si cand nu mananc. Porumbul fiert de acum vreo 2 zile cred ca mi-a venit de hac. Uffff, ma plang, da? In rest sunt bine, da? Macar n-am mai facut tensiune, tahicardie sau alte alea, ca eram pe punctul sa merg la spital aseara.
Si Razvan e destul ciumurlit la burtica, de la niste cremwusti zic eu. Asa-mi tb! EU tot nu vreau sa-i iau si pana la urma dupa vreo 2 luni, am cedat. Si el care e un nehalit......a mancat in nestire, ca-i plac. SI uite.....are posteriorul tzandari, roshu ca un rac.
Ana e ok, ca a mancat mai putin.
La noi nu e fff cald, e suportabil si ziua si noaptea.
SOtul meu e plecat dupa mobila si astept sa vina candva dupa 10 seara.
si chiar voi reveni.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Brandusa imi pare rau de stomacul tau,dar chiar e ulcer? Or fi arsuri de la sarcina poate.Si Razvi sa se aranjeze la burtica de la cremvusti? N-am mai auzit asa ceva ... Dar cati a mancat? Si de care? Eu mai nou cumpar doar de porc (ca de vita nu prea gasesc) ca macar aia mai au ceva gust ca mai baga totusi ceva carne in ei,nu ca in aia de pui ( in care vai de capul meu ce-or baga ) Si Dianei ii place mai mult carnea de porc oricum. Doar ca eu cumpar cremvusti zice-se pentru ea si ii cam mananc eu,ca nici acum nu e foarte amatoare de asa ceva.Rar se scapa sa manance si maxim doi odata,asta in caz fericit.
Deci cumparati mobila aia pana la urma,nu? Super!
Eu azi am stat mai mult in pat,ba chiar am mai si atipit.De Diana ce sa mai zic ca a dormit peste 4 ore,abia s-a trezit cu putin inainte de ora 19.S-a vazut ca a fost la balaceala si dupa balaceala a mai avut si puterea sa-si faca de cap in parcul copiilor vreo 20 de minute,inainte de a se intoarce acasa.La noi strandul e dincolo de Mures pe o insula maaare de tot unde e si cetatea Aradului,iar parcul copiilor pe malul dinspre oras.E foarte multa umbra,multi copaci seculari De fapt pe tot malul dinspre oras sunt tot parcuri unul dupa altul.Pacat ca nu-s raspandite si prin cartierul nostru parcuri d-astea cu multa umbra Asta e un mare minus
De plans eu tot de picioarele umflate ma plang - de la apa retinuta am deja 70 kg si daca o mai lungesc o sa depasesc si kilele astea cum prevedeam eu Dar maine e 1 august,iar duminica fac 38 de saptamani ... De altceva ce sa ma mai plang? Eu si azi noapte am avut ceva tahicardie din aia,am observat ca daca stau pe paartea stanga deci cea cu inima,atunci simt.Tudor e la fel de saltaret,acum nu atat de des, pe cat de puternic loveste cand il apuca ... momentan are boala pe facut zob ficatul meu Uneori mi se taie respiratia la ce lovituri imi trage! Cu contractiile stau la fel,am avut multe azi-noapte pana am adormit si si mai multe dimineata cam intre 4 si 6 ,ca de-aia nici n-am dormit atunci.
Ole cat e ceasul deja ... imediat trebuie sa repatriem strumfa.Acum s-a inorat bine (la noapte s-a anuntat ceva ploaie ) si poate ar trebui sa fug eu dupa ea,sa mai ies din casa. Sa vad ... doar ca abia imi intra picioarele in papuci Cine stie la ce ora va adormi avand in vedere cat a dormit azi!
MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Bee spune:
A venit si Radu si tir-ul cu mobila. Acum descarca, cred. O parte o sa o revindem (cred), cealalta parte, tb reconditionata.
Moni, eu am ulcer din facultate. mancat prost si haotic, ca sa-mi pastrez silueta. Ca doar la 50 kg eram obeza! SI trebuia musai sa ajung la 46. Ce vremuri. Aaa si o gastrita hipoacida pe care o aveam din copilarie. Si periodic, problema se activeaza/ acutizeaza, de obicei la schimbari drastice in alimentatie (cand apar rosiile, cand se mureaza varza, sau cand mananc mai multa carne). Oricum, am mai avut o criza parca in toamna, una in primavara si alta acum. Sper sa treaca repede ca in crand ma operez si o sa fie problematic cu alimentatia. Tb sa fiu ok.
Ai mei piticoti dorm, iar e astept sa ma onoreze cu prezenta domnnul meu sa-mi povesteasca aventurile pe ziua de azi.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BRANDUSA deci chiar ai ulcer.Nasol.La ora asta esti la povesti deci ...
Bine de voi ca nu mai aveti canicula.Noi n-am scapat inca ... Daca nu eram gravida,cred ca de doua luni incoace as fi fost zilnic pe strand! Asa ... stau la dispozitia contractiilor .Tot mai des am si niste intepaturi frumusele jos cand se zbenguie bebe si cand am contractii ma dor usor de tot si salele.Si la ora asta ma cam doare una alta dar pe bune ca nici nu-mi dau seama daca de la miscarile dumnealui sau de la contractii.Sau mai grav,care-s contractii si care-s denivelari facute de funduletul lui
Mi-e o groaza de zilele de stat in spital pe canicula asta. In urmatoarele doua saptamani tot asa previziuni vad: maxime intre 34 si 38 de grade Sa vedem cand ma apuca.Deocamdata sunt tot in alerta cu atatea contractii - ca tot incerc sa imi dau seama daca-s false sau adevarate,adica daca sa o zbughesc sau nu pe usa spre spital.La Diana nu ma agitam absolut deloc la faza asta,ca doar asteptam cezariana
Se vede ca e we si vreme buna ca numai gravidoasele mai stau in casa si bantuie pe net.Si dupa aia om sta cu bebeii cu colici ... ce fain ar fi sa n-aiba deloc colici De ce oare unii bebelusi au si altii n-au deloc colici? Inca nu imi vine sa sa cred ce urmeaza iar
Dar sa va mai zic de Diana - azi a mancat binisor,chiar vreo 3 felii de paine cu crema de unt si sunca.Plus a mancat tortelini cu carne - la care le-am facut un sos din ulei de masline + feliute de bacon + cascaval ras + rosii + smantana + piper + sare + faina sa-l ingros. A bagat in ea si inghetata si lubenita cat cuprinde.Si a fost iar draguta ca a zis ca ii da la bebe una din farfurioarele ei de plastic - una mai mica.I-am zis ca ho ho mai dureaza pana va manca Tudor din asa ceva si atunci a zis ca pana atunci, mai mananca ea inca din ea.Face ce face si tot gaseste ea ce sa ii dea "cadou" fratiorului ...
Gata si raportul nocturn,am plecat in pat ...
monica70 spune:
Buna dimineata la cafea! (pentru cine bea)
Suntem la micul dejun.Ma chinui cu Diana care a urlat un sfert de ora "vreau vitamina C" desi i-am zis ca va primi dupa ce mananca,cu taica-su pe care l-am evacuat in dormitor si-am inchis doua usi ca mai mare tambalau face - nu pricepe neam ca TREBUIE SA O IGNORE CA SA TACA ... Dupa ce s-a potolit urlatoarea a mancat miezul de la doua sandwich-uri,unul cu unt,sunca si cascaval, unul cu pateu cascaval si rosie.De la amandoua am mancat eu coaja ca mai nou numai miezul il vrea! Si i-am bagat tot pe rand in gura: ia niste muscaturi mici de pisoias de imi vine sa urc pe pereti.I-am si explicat dupa terminarea circului ca daca mai face asa ceva ii fac frumos bagajele si o mut la buni! Pentru ca daca vine bebe o sa fie nevoie de liniste.Aseara cand a venit cu mami tot asa da-i si urla - urlase si la magazin dupa un ou kinder pe care mami i l-a dat ca sa taca,iar acasa a continuat pentru ca am indraznit sa i-l pun sus pe dulap pana mananca - nu langa ea cum dorea dumneaei Mami zice ca asa am fost si eu ca numai ce voiam eu faceam
Ursoaica spune:
Neata'
O cafea decofeinizata si de la mine! Ma si chiar e buna ... ceai de cafea cu aroma puternica!
Of, mai gravidutelor va compatimesc! Caldura, stres cu copilasii, una hartogaraie alta aranjamente prin casa ... of, of...
Edit: Am uitat, am uitat ... si bubuituri cat cuprinde!!
Ursoaica spune:
Hai sa va zic una buna poate va mai inveselesc:
Se uita Raisa cu Tino la tv, la un moment dat era la tv o gagica care mulgea vaca, Tino ii zice lui Raisa "ce face tanti acolo?" r:" scoate lapte din p*ta!" Si ste ca laptele vine din uger... parca vad cand oi naste ca o sa imi zica "acum si tu ai ugere?"
monica70 spune:
URSULINA mortala Raisa ta!
Mai sa stii ca taman cu hartoagele eram acum pe baricade ... Ca am mai adus aseara de la mami cateva,nu multe,dar deja e gata luna iulie, deci iar inchidere de luna si de-asta ma grabesc sa las totul inchis macar vreo doua saptamani sa fiu relax dupa ce nasc ... Asa ca azi incerc sa dau gata si declaratiile la salarii macar.Sper adica,pentru ca dupa-amiaza mi s-au anuntat musafiri.Sunt venite acase doua verisoare (surori) - una din Italia cealalta din Germania si vin sa ne vada.O fi bucuroasa Diana sa o vada iar pe nepoata Vanessa ca tare i-a mai placut de ea data trecuta.
Eu ieri am fost la mami sa pap tort,am mai iesit si seara dupa Diana si intr-o mica plimbare pe racoare - la ora 22,30 inca ne plimbam.Si pe la ora 23 Diana manca lubenita,asta dupa ce a mancat doi cremvusti - la cerere Iar la amiaza supa de rosii cu litere,dupa ce s-a trezit din nou a mancat cat de cat,plus tort la mami,plus napolitane pe la bloc ... Cred ca si-a facut un pic efectul Helmiflores-ul ala ,ca vad ca pe langa parazitoze e bun si in anorexie.Doar ca acum inainte de a pleca afara,cand am tot rugat-o pe Diana sa vina sa guste mancar din mancare mi-a strigat din camera cealalta ca nu ii e foame si ... sa nu o fortzez Auzi la ea Imi baga niste texte de-astea de nu mai stiu ce sa ii zic. Imediat apare,parca vad ca iar vrea balaceala.Ieri dupa ce a venit de la hinte/nisip,in loc de dus, a stat in vana vreo jumatate de ora ,si-a pus si spumant de baie si tare s-a distrat ... abia la 15 a adormit.
MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)