PRIETENE FARA TITLU (43)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
irinatunza spune:
Ma duc sa ma bag si eu in pat; poate reusesc sa prind un pic de somn pina dimineata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bee spune:
Buna fetele.
Io cafeaua mai devreme, poate voi la ora asta! Razvan asta noapte a avut concert. Cred ca daca tot a terminat cu primul rand de masele, incep caninii. Pe la 2 a venit urland langa noi, apoi pe la 3 a inceput sa urle in somn. SI nu-l puteam calma. L-am trezit si l-am intrebat ce-l doare: mi-a aratat undeva deasupra caninului dreapta sus si spre ureche. Cu urechea l-am pipait si nu reactioneaza, deci o fi durerea de la caninul care va iesi candva si care durere iradiaza.
Dupa ce l-am trezit a vrut in alt pat, iar eu in patul ala nu pot dormi, asa ca l-am luat si pe Radu si dupa ce a adormit baiatul mic, i-am lasat sa doarma impreuna si eu m-am dus in dormitor. Deci greu. Dupa ce ca ma scol oricum de 4-5 ori dupa ora 12 noaptea, ma mai scol si pt Razvi....., iar de tot sunt sus la maxim 8.
Irinutza, sanatate Sabinei! De la febra o dureau piciorusele? Chiar asa sa raceasca in afara sezonului de raceli?
Ingrid, eu blond-roshcata? Doar la piele! In rest satena toata ziua. Iar cu epilatul e mai ok doar pe periada sarcinilor, cand cu hormonii, in rest.... Radu e blond roscat c parul cam alb acum. SI realitatea e ca ambii copii ii seamana leit, nu ca nu mi-ar place!
Acum sa-l vedem pe al treilea, ca suntem taaare curiosi.
Moni, manuieste bine fii-ta foarfeca aia! E o draguta si asa independenta!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Buna si de la mine,am intarzaiat la cafea azi.
Noi ne uitam acum la "Arabella" ,ma tot chinui sa ii explic oarecum Dianei,ca ma tot intreaba ce si cum.Mai ales pentru ca a vazut la un moment dat pe Scufita rosie,ma tot intreaba unde-i lupul si unde-i bunica care evident ca nu-s in zona.E si greu sa o lamuresc ca si eu sunt cam in aer.E deja episodul 3,nu le-am vazut pe primele doua si nu mai tin minte exact inceputul de-atatia ani ...
Ea abia s-a intors de la hinte si nisip,io de prin piata si ceva magazine din zona.Taare obositor Sunt cu burta beton armat plus am avut tot felul de intzepaturi de cand m-am trezit,asa ca am luat un no-spa inainte sa indraznesc sa cobor ...
IRINA imi pare rau de Sabina,dar sa stii ca si Diana era in vacanta cand a facut amigdalita ... asa ca nu e musai ca doar la gradinita sa ia toate alea. sa ii treaca repede.Sa stii ca Diana nu e atat de politicoasa,uneori efectiv nici sa salute nu are chef
Trebuie sa lucrez la asta cu ea.
BRANDUSA aoleu ce ghinion pe tine sa il apuce taman acum iesitul caninilor pe Razvan.
Mai e Diana independenta si nu prea.Adica e doar cand si cu ce vrea ea.Cand nu vrea ... atunci sa te ti! Picatura chinezeasca pe capul meu.Si azi m-a sculat din pat ca sa ii decupez un cap, ca ea vrea sa puna un copilas si pe tobogan Si nu stie decupa capul ... I-am tot zis sa incerce singura,dar nu voia ,ce-i drept la ce marimi minuscule am creat "tabloul" e cam greu.Dar am vrut sa fac economie de hartie glasata
MONI
38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Gata episodul asta.Diana ma termina deja cu intrebarile: "de ce s-or facut pasarele? ... da' unde-or plecat? ... de ce-o vorbit catelul?" etc. Oricum e interesant serialul si pentru ea
Mergem sa mancam acum.Adica sper ca va manca si ea!
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Buna seara
Acum 1/2 ora am ovulat si cu dr acum sa vedem cand are de gand sa adoarma Raisa ca sa fim si noi liberi.
monica70 spune:
URSULINA spor la treaba Da' cum iti dai seama asa de fix cand ai ovulat?? Exista ceva teste ?
Io-s in continuare pe baricade si dupa cum ma simt cred ca pana cel tarziu in 10 august si nasc,daca nu si mai devreme! Saptamana asta am dormit mai bine si noaptea,am mai dormit si ziua chiar. Si in rest am dat si primit pe telefoane cat cuprinde,ca tot nu-s capabila sa fac altceva
Azi a venit mami si mi-a pus castraveti,dupa care a luat-o pe Diana la ei la bloc iar.Nu va zic ca s-a pus si i-a cumparat Dianei un lantisor de aur cadou cum i-a tot promis Io nu-s deloc de acord cu bijuteriile la copii mai ales asa de mici,dar ce,te pui cu ele?
I-am explicat amandoua Dianei ca o sa i-l punem doar cand mergem in vizita undeva - de exemplu maine la chef la Maria.Nici bratara ei de aur nu a purtat-o niciodata,e si cam larga dealtfel.Ei bine a parut ca a inteles,dar cand sa plece ca ea vrea cu lantul sa o vada prietenii de le bloc
Pana la urma am trombonit-o si i-am dat la schimb un sirag de margele rosii din plastic asortate cu pantalonii si a plecat incantata cat cuprinde
de cat de "eleganta" e ea
Si cand o mai vad si cu unghiile de la maini si picioare date cu lac roz-incolor si cu ceva model alb - asa a facut-o Vanessa - ce sa mai zic! Ce s-o face cand mai creste ???
MONI
Ursoaica spune:
Da exista, dar sunt ffff scumpe ... cel putin pt mine.
Eu am propriul "test" ... doare! Parca am un cutin in ovar apoi in uter ... am invatat si asta acum ... pot sa zic ca ma doare mai putin decat luna trecuta. Tot raul spre bine!
monica70 spune:
URSULINA aha ,pricepui acum.
Si eu am niscaiva cutite prin burta de cateva zile.
Acum a adus husbandu' de la socru din gradina rosii,ardei,castraveti,zmeura,prune ... n-am ce face ca-s rosiile si ardeii cam multi,asa ca merg sa fac niste portii pentru ciorba si sa pun o parte in congelator.Ce chef am Da' oricum nici de actele aduse iar de mami n-am chef deloc,asa ca trec la bucatarie
.
MONI
monica70 spune:
Buna gagici,am intrat sa va zic ca inca n-am nascut,desi e o zi numai buna: duminica . Dau rapid o cafea si pe urma ne echipam sa plecam la ziua Mariei.Ne auzim diseara ... probabil.
MONI
39s SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Azi e ziua lui socru-meu, sotul deja a zbughit-o la cumparaturi si a luat si fata cu el. Deseara sunt preconizate fripturi la gratar. Maine ar trebui sa plecam cu cumnatul si cumnata la Trei Ape, dar nu mai vreau. Sunt in silentio stampa cu sotul si n-am chef sa ma cert acolo.
Irinatuntza, si Diana se joaca singura, ohooo, ba mai mult, imi cere sa plec si s-o las in pace. Sanatate Sabinutei, de ce nu-i faci cura aia de prepelita, eu n-am avut probleme cu Diana de atunci. Sau sa mergeti la mare ori salina?
Bee, sigur sunt caninii? Mai verifica-l la urechi din cand in cand, nu vreau sa fiu cobe, dar Diana nu prea s-a trezit la canini, doar cand a avut otita. Si se freca de perna cu urechea de parca era caine...un alt simptom. Eu sper sa ai o noapte ok acuma.
Moni, distreaza-te cat poti, poate nasti azi...cat mi-am dorit sa se nasca Diana duminica, sunt copii norocosi cei de duminica. EU sunt unul dintre ei, zau ca toate mi-au mers ca unse pe roate in viata.
Va las ca a venit fratele de la Sag, a fost la Timis sa faca o baie.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues