Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cititi si voi articolul despre gripa porcina care poate fi fatala la gravide. Eu am intrat in panica. Pe 2 septembrie incep scoala si cum astia vin din toate colturile lumii, mor de frica.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/861379/Gripa-porcina-fatala-pentru-gravide/

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Fetele acum am venit cu vesti de la eco.
Bebe are 510 grame si e foarte bine.Burta si spatele ma dor deoarece s-a descoperit ca am piatra la rinichi.Ce mai conteaza daca bebe e bine ca mie de asta imi era teama sa nu fie pb cu el.

va pup

22+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY ma bucur ca bebe e bine. Sper sa nu iti mai dea batai de cap pietricica de la rinichi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA tocmai ti-am vazut pozele cu burtica la 24 sapt. Mi-a placut cum iti „masoara tati burtica”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna seara fetele!

Azi toata ziua am hoinarit, daca sunt singura, fara copil... sotu e in tura de noapte deci... trai pe vatrai
Am primit pachetel din Anglia... cu hainute pentru bbul meu... tare fericita sunt. Eu nu i-am luat nimic momentan si nici foarte multe nu o sa cumpar ca are ramase de la sora-sa... bine inafara de hainute, care oricum deja a primit cateva si am inteles ca o sa mai primeasca...

Roxyaly chiar ma gandeam la tine si vroiam sa te sfatuiesc sa mergi la nefrolog, ca se pare ca si tu esti in aceiasi situatie ca mine... ca si eu am fost in spital si toata analizele mi-au iesit bune si m-au trimis la nefrolog. Eu sunt mai bine acuma, la tine de cand dureaza durerile? Bine ca bb e ok
Adriana, Simina frumoase lucrusoarele pt bbei. Sa le fie cu sanatate!

Aoleoooo Dankutza chiar ma tot gandeam la gripa asta porcina, oare cat de grav este la noi gravidele... speram sa trecem cu bine peste sa scapam...

V-am pupat

Alina 24+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Doris, nici eu nu stiu ce sa zic... Doctorul ce a zis? Mie inainte de IVF mi-a iesit Streptococ B pozitiv. Voi repeta analiza pe la 36 saptamani parca si daca iese pozitiv iar, o sa-mi faca antibiotic intravenos in timpul nasterii (daca nasc natural) ca sa nu ia bebe. Habar n-am daca ce ai tu o fi ceva similar... Oricum solutii exista si atata timp cat doctorul tau nu e ingrijorat, incearca sa nu te panichezi (cine vorbea! )

Jay, ma bucur ca ai vb la Chicago. Mi se pare normal sa se poata prin posta. Pai ce-ar insemna sa puna lumea pe drum? De ce trebuie buletinul? Eu nu l-am predat, nu mi-a zis nimeni sa fac asta. Trebuia?? Mi-ai facut pofta de gogosi Poate incerc si eu sa fac zilele astea... Am tot vrut sa iau cand am fost in Romania, dar nu am gasit de-alea 'clasice' cum erau cand eram mici. Voi faceti botezul aici sau vreti sa mergeti in Ro? Daca ai chef trimite-mi email, sa nu le innebunim pe fete aici cu discutiile astea

La multi ani, Coolnicool!

Christinam, multumim pt link. Interesanta chestie. O sa ma interesez si eu pe-aici. Sper ca te simti mai bine!

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara fetelor!
Ma bucur sa va vad foarte active,mi-a facut placere sa va citesc...acum sunt cam obosita si nu prea mai am putere sa raspund.

Dar tin sa felicit fetele cu rezultate bune la ecografii,triplu test sau alte teste ,ma bucur din suflet pentru voi.
Parca Broscutza trebuia sa vina si ea cu vesti si cu carucior.Te asteptam cu vestile bune.

O sa tin pumnii stransi stransi pentru toate fetele care au maine eco,morfo sau nu,sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine.

Nici pana astazi nu am reusit sa vad pozele de pe contul comun,nu stiu cand oi avea timp,dar abia astept sa va cunosc.

Ce bine trebuie sa fie sa faceti cumparaturi pentru bebe...noi va trebui sa mai asteptam putin,avem multe cheltuieli momentan.Sa stapaniti sanatoase noile achizitii .

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Fetelor, am si eu o intrebare la voi. Mi-am luat rezultatul la analizele ptr. trim. 2 si mi-a iesit la analizele de urina un germe si anume staphylococcus aureus nimit si s. auriu. Am vazut ca e foarte rezistent si la antibiotice. A mai avut careva acest germe? Si ce ati facut? Multumesc anticipat ptr. raspuns.

Imi pare rau ca esti ingrijorata...eu stiu ca stafilococul auriu este foarte raspandit...este rege in multe spitale,de aici si rezistenta la antibiotice,este prezent pe pielea multor dintre noi,este colocatar cu multe persoane fara sa dea vreun simptom ...de aceea zic eu ca ar trebui sa repeti analiza sa nu fi fost contaminata proba.
Periculos imi dau doar cu parerea ca nu este ,esti in trim 2,bb e format si se poate lua si tratament.
Tin pumnii si te asteptam cu vesti bune.Can mergi la medic?

_

Mergi la inceput

Stau si eu ca RamonaCopot cu burta-n sus si admir loviturile.Mamaaaaaaa ce se misca burta.

Acum va pup si va zic bafta inca o data la eco si somnic dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Si noi ne-am distrat pana acum cu bebe A fost cam tacut azi, dar dupa ce am papat a inceput sa danseze L-am si simtit si l-am si vazut (prin burtica) amandoi mai mult ca niciodata

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput