Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am revenit ! A revenit si temp la 37.1 - 37,3 . Sper sa fie totul ok, azi am avut ceva dureri de burta, nu crampe, mai mult ceva ca o senzatie de balonare.

CoriMami eu ma gandeam ca de la sex trebuie sa creasca temp nu sa scada, sau o fi fost prea mult efort si am cosumat din energia acumulata?. Temp a scazut asera si a ramas scazuta pana azi dim la 10, cam mult dupa parerea mea....
liliana - deja ti-a dat utrogestan fara eco? Mie doctora nu a vrut sa-mi dea pana nu vede sacul in uter. As lua eu de capul meu..nu stiu cum e mai bine.

Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua tuturor!

Felicitari! noilor burticute si cele cu 2. Alina o sa fie m greu cu 2 , dar va fi bine. Daca ti-a daruit Dumnezeu, te va ajuta si sa ii cresti.

Fetelor, azi am avut toata ziua dureri de burta (le aseman cu cele de la CM),am incercat sa dorm, dar ma trezeau durerile, am luat acum 1 h un No-spa si mi-a m trecut.
Mentionez ca pe 12/13 Iulie am avut UM.
Intrebare: E posibil sa fi ramas si sa am acele dureri?
Voi ati avut dureri?

P.S. La sarcina trecuta tin minte ca tot asa m-a durut burta.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - wow 2 pretiosi, foarte frumos. Sunt convinsa ca o sa va descurcati, chiar daca va fi mai greu, si bucuria va fi mai mare.

Vladimirescu,floricika - bine ai venit printre noi. Sedeve placuta pana la 40 de sapt.

Vorbeati de anuntat familia, eu nu anunt pe nimeni, nimeni pana un il vad pe bebe ok in burta. Probabil voi anunta undeva dupa 8-9 sapt.

Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alina felicitari pentru gemeni!!!Ce frumos!!!

Fetelor,daca nu s-a vazut embrionul la 5 saptamani fix nu e problema,nu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burticilor ,

Felicitari noilor venie, sarcini usoare, la termen, bebei sanatosi si frumosi .
Alina, sa dea Doamne Doamne sa fie o sarcina usoara, la termen sau cat mai aproape si bebeii sanatosi, ca restul se rezolva pe parcurs. Ai sa vezi ca se gaseste cine sa te ajute, se regleaza cumva din mers problema. Tu acum fii linistita si bucura-te de Darul acesta.
Fetelor am si eu o veste buna, azi nu am mai avut acele scurgeri maronii care ma obsedau si pe care le am de cateva saptamai incoace. A fost pe tampon doar utrogestanul bejuliu si atat. Doamne ajuta..
O seara placuta tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 9+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pupici la burticile harnicute foc!

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi!

Uta cred ca testuld e care vorbesti este TT-ul de la noi. Cred ca depinde de ce vrei tu:sa il faci sau nu. Mie dra nu mi-a dat optiune. Deh am 2 sarcini pierdute si asta debutand cu problemute.

Denisa, eu am zis pas vietii amoroase, cel putin pana trec de primul trimestru. Eu am considerat ca e un efort in plus si nu moare nimeni o perioada. Acum tu faci cum crezi. Bine ca si-a revenit tb-ul.

Si eu vreau sa imi cumpar ceva carti, dar sotul meu zice ca e plin internetul de informatii de ce sa dam bani si pe carti Poate reusesc sa il pacalesc.

Bubulina (ce mult imiplace nick-ul tau - asa ii zic eu lui bebe ) felicitari pentru bebelasi . Cu Dzeu inainte si ai sa fii o mama super. Deja 2 mamici de gemeni, ce frumos.

Mihaela cred ca e foarte buna ideea Ellei sa incerci cu un bebe papusa sa ii arati ce inseamna un bebe mic. Poate prinzand gustul responsabilitatii o sa il accepte mai usot pe noul membru al familiei.

Ella chiar ma gandeam ce meserie ai, ca emani caldura prin postarile tale.Ce bine ca esti in vacanta si poti sta acasa. Tare bine a picat sarcina ta.

Ramo, nici la mine nu s-a vazut embrionul la 5 sapt, pentru ca eu am ovulat mai tarziu cu o saptamana si bebe si-a pastrat diferenta asta pana saptamana trecuta cand ramasesera doar 3. Oricum oscileaza in perioada asta si exista o marja de eroare de cateva zile. Nu iti fa griji, o sa fie bine. Cu asa valoare la bhcg, nu are cum sa nu fie. Maine repeti analiza?

Kossir felicitari. Si la mine s-au diminuat. Apar doar un picut chiar cand ajung acasa de la birou. In rest e totul ok. Cand mergi la dr?

Gata, am reusit sa trec in revista ce ati scris azi.

Pupici la toate fetele.

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

felicitari pentru mamicile de gemenasi!!!! este o minune! sa fiti mandre si sa va bucurati ca ati fost alese sa dati viata la doua minuni de-o data! va dati seama voi sunteti 3 in 1
fetelor voi luati utogestanul vaginal? mie dr mi-a zis sa le iau oral ... cu toate ca am citit pe prospect ca treb luat vaginal in timpul sarcinii ... nu stiu ce sa mai zic. din cate stiu oral se absoarbe mai bine in organism.

va poop pe toate si aveti grija de mazarici!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna!

eu utrogestanul, iar mai nou arefam il pun intravaginal, asa mi-a zis medicul, dar stiu si de cazuri in care a fost luat oral...nu stiu care e diferenta de absorbtie, dar clar oral iti da greturi, trecand prin filtrul ficatului.
Sfatuiti-va cu medicul si dc starile de greata sunt acute, poate scapati si de utrogestanul oral....zic eu.

Despre mine ce sa va zic, ca mi-e frica nu cand or aparea bebelinii, cred ca o sa fac fata....am mama, soarca super incantate amandoua. Mi-e frica acuma, de burti si probeleme.
Am un colon iritabil care imi face viata imposibila cu balonari si niste stari de kko.. .si o enterocolita care nu ma lasa sa mananc fructe si legume crude....care iar nu e bine!! deloc! si balesc rau de tot la ele! Dc mananc ma deranjez la stomac

Am citit ca la noi astea cu 2 bebei; TT nu se face, ca nu e concludent....Nu-i destul ca ne stresam ca sunt 2, nici nu stim daca sunt de sanatosi!

felicitari promtitudinea actualizarii primei pagini. Nu ca imi doream lucrul asta, dar m-am emotionat cand i-am vazut acolo asezati.

multumesc!!!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetele..eu va tot urmaresc...
In primul rand felicitari noilor gravidute...eu am UM 08.07. Inca nu am un test pozitiv. Nici nu am facut inca un test...ca e prea devreme. Am prestat cu spor luna asta...si sper sa fiu gravi... Au inceput sa mi se intareasca sanii si mi-e somn seara. Acelasi simptome le-am avut si la prima sarcina. Acum intrebare. In conditiile in care dupa calculele mele urmatoarea menstruatie ar trebui sa vina pe 4 august ( asta in caz ca nu sunt gravi) oare as putea sa fac un test duminica pe 2. Sunt la parintii mei duminica si daca ar fi sa aflam ca sunt gravi as vrea sa le dau si lor vestea. Ce spuneti se pozitiveaza un test pozitiv cu doua zile inainte de data la care ar trebui sa vina uratii? Voi cand ati facut primul test si cand s-a pozitivat?
Doamne ajuta tuturor!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Stefanna, eu am nascut primul meu copil la 37 ani si 4 luni. Daca asta e si virsta ta, sa nu-ti faci prea multe griji. Uite, la triplu test mie mi-au iesit niste indicatori cumva ingrijoratori, dar nu prea rau, asadar nu am facut amniocenteza. Sarcina a fost perfecta: nu greturi, nu oboseala, nu somnoroasa, absout nimic nasol, dimpotriva, am foat vesela si plina de energie toata sarcina, am muncit in draci pina in ziua in care m-am dus la cezariana, si am nascut un copil perfect sanatos si normal, de la nastree si pina la 1 an a avut exact greutate, inaltime etc fix cum scrie in carti ca e normalul cel mai normal. Sigur, au fost si unele problemute: toata perioada sarcinii am avut mici contractii si am luat no-spa (se intarea mereu burta, fara motiv), prin luna a 6-a a inceput sa se moaie si scurteze colul, iar din luna a 7-a colul incepind deja sa se deschida usor am decis eu sa stau mai mult intinsa in pat si am lucrat cu telefonul si tastatura pe burta :) Nu stiu daca chiar era necesar sa stau mai mult intinsa, dar asa am considerat eu. Deci ... curaj, ai incredere si va fi bine!

Hmm... sa stiti ca s-ar putea eu sa nu mai fiu asa de bine, o sa revin miine-poimiine cu vesti... Azi am avut o hemoragie serioasa cu junghiuri prin burta, fix ca in prima zi de ciclu cind vine navalnic (la prima sarcina nu am avut nici macar un strop de maro)... Doctorita mi-a zis sa iau Duphaston si sa vin miine, mi-a mai zis ca sansele sint 50-50. Evident am tras un plins bun (de fapt, vreo 4 serii), desi stiam de la inceput ca la virsta mea (41,5 ani), 1 din 3 sarcini se pierd pina in 12 saptamini... Ma rog la Dumnezeu sa fie cum crede el ca e bine sa fie pt copilasul meu... Va imbratisez si va doresc numai bine!

Mergi la inceput