Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
liliana_28 spune:
Alina FELICITARI!!!!! 2????? Super tare...... Sa dea DD sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa ai doi puiuti frumosi si sanatosi. Nu te speria ....totul o sa fie bine (zic eu).
Pup pe toate mamicile.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
ioana_p76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_bubulina Buna Dragelele mele!! Mulumesc tare mult ca m-ati pus pe listuta, noi avem 8 saptamani, DPN ar fi 10.03.2010, UM 3 iunie. Imi cer scuze nu v-am mai scris nimic, dar am fost tare prinsa la serviciu, am tinut locul la 3 oameni 3 saptamani si a fost crunt!! Ma descurc destul de greu cu toate starile de gravideala, mai ales ca de cateva zile am aflat ca sunt 2 bebei ; va dati sema ce speriata de bombe sunt acum!! am in cap numai scenarii de cat de greu o sa-mi fie! daca o sa fie bine!! 1001 alte griji! Incerc din rasputeri sa-mi fac curaj si sa-mi zic, ca 4 ani am plans ca nu raman si m-am rugat la DD sa ma ajute, si acuma stau si ma vait...dar ce sa fac ie inevitabil, mi-e o frica de mor! A mai fost cineva in sit mea? Va pup!! de luni sunt in concediuuuuuuuuu! Alina |
Alina in primul rand felicitari! Ce m-am bucurat sa te gasesc aici graviduta! Poate iti mai aduci aminte de mine, am vb si la tel despre campanie.
Felicitari si pentru gemenuti!! O surpriza mare, intr-adevar, cum este si la mine! La noi la echo de 5 sapt s-au vazut doi saculeti si asteptam cu nerabdare joia viitoare sa auzim doua inimioare!
Stii ca si eu mult timp m-am chinuit - de 7 ani tot incercam, mai intai natural si apoi si cu inseminari si fiv-uri si uite ca minunea s-a intamplat natural si e si o dubla minune!! Nici noua nu ne venea sa credem!
Recunosc ca am avut si eu ceva ganduri panicoase
Ma bucur foarte mult pentru tine!
x3 Eu nu prea am mai scris pt ca am inceput sa am stari de greata, ma tin si cate o zi intreaga..si nu prea mi-a mai ars de scris, dar de citit am citit tot!

toate burticutele!Ioana
6+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
happymum spune:
liliana te felicit si eu. tin pumnii sa fie bine de data asta.
sarcina usoara si numai bine.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
floricika spune:
buna burtici,
puteti sa ma treceti si pe mine pe listutza?
se pare ca am 5+ saptamani, ar fi trebuit sa am 6+dar ovulatia am avut-o mai tarziu, UM pe 12.06.2009
mai am un bb de aproape 3 ani acasa si apropo de reactia care a avut-o: s-a uitat chioras la mine apoi a ras a pupat burtica si a zis ca acolo e David 2 (pe el il cheama David) :-)
sper sa mai citesc din urma si sa ajung sa va cunosc pe toate!
pupici!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Andreea mersi mult de felicitari!!!Te asteptam si pe tine aici! ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 5+Doamne ajuta |
sa speram..paote mai apuc odiseea asta...daca nu...celelalte...

vad ca mi-ai luat-o inainte...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alina_bubulina spune:
Buna! Multumesc la toata lumea pentru incurajari!
Eheeeeeeee ce bine ca mi-am gasit o surioara
.
Cum sa nu-mi amintesc Ionana de tine? te-am mai vazut io zilele astea, pe aici, si ma intrebam : Sa fii tu oare??
. ei bine Da!!
Bravo draguta mea ca ai reusit!! Sa de-a DD sa fie bine!
Minunicile mele, sunt tot natural realizate(ca sa zic asa), nici prin gand nu-mi trecea ca o sa am succes vreo data. Intr-o luna in care am fost racita rau!! de la AC! , am prestat doar de 3 ori, cu nasul in batista..am fost nebuna rau in luna iunie....nu am tinut cont de nimic, ziceam ca mie oricum nu mi-se poate intampla, ca nu mi-e dat, nu mi-am pus utrogestan, am zapacit matele de la birou, am facut curat in casa....ce sa zic, daca nu era prietena mea Felix de la Aspirante, nici testul nu-l faceam.
va pupez!
Alina
child spune:
Salutare fetelor!
Bun venit noilor gravidute, sa fiti la fel de optimiste si frumoase inca, cel putin, 9 luni! ca dupa aceea o sa va oblige bebeii sa fiti si frumoase si optimiste!
Bubulina ai aceeasi DPN ca mine, insa eu ma consider in a 9-a saptamana de la UM. Inca nu stiu ce varsta are bebe-ul, cand am fost la 5 saptamani de vedea doar un punctulet.
Sincer, eu, pe voi, fetele cu 2 bebei, va invidiez, as fi vrut si eu, mai ales ca sunt la o varsta mai inaintata (dupa medici, ca eu nu ma simt
), dar e bine si unul, ca a fost tare mult asteptat, plus ca deja ne gandim la al doilea.
Va pup
9+
mihaelagrosan spune:
bluekidoo sper din suflet sa se mai remedieze si la noi situatia. Acum sper ca in 8 luni sa se obisnuiasca, desi sunt convinsa ca dupa nastere vor apare din nou probleme.
floricika foarte faina reactie a avut baietelul tau.
Elena a vrut sa-i dea o palma la burtica.
Sa fim sanatosi si o sa trecem noi peste asta.
Mihaela
4+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Stefanna spune:
Alina feliciari pt bebelusii din burtica.Cu multa sustinere de la toata lumea ai sa treci tu si peste multimea de griji ce te framanta.
Mihaela si fetita mea are 3 anisori, dar eu inca nu i-am zis ca vom mai avea un bebe.Avem insa aici o fam de prieteni si tipa e in 12 sapt cu bebe2, si fii-mea ieri m-a intrebat daca am si eu vreun bebe in burtica.I-am zis ca nu, si a pus botic.Apoi am intrebat-o daca as avea un bebe ar imparti jucariile cu el? Daca bebe l-ar vrea pe ursu gri, ce ar face.la care primesc raspunsul: daca bebe nu il vrea pe ursu gri, eu nu i-l dau!!!!!!!!!!!!!!!! Deci clar?! Asa ca nu stiu daca se poate trage vreo concluzie pana nu se ajunge la situatia efectiva.Bine, sint de pricipiu sa pregatesti copilul, dar pt mom nu aplic principiul![]()
Vladimirescu, cred ca tu esti trimisa aici de Doamne Doamne pt mine.Eu am varsta pe care tu cred ca ai avut-o la bebe 1 si am un stress continuu.De asta nici nu am zis la nimeni de bebe, si de asta nici nu zic la fetita ca ea ar da stirea tuturor in secunde.Am mii de temeri.Uneori incerc sa ignor ca sint gravi...cumva mi-am dorit sa mai am un copil, dar cand ma uit la varsta mea mi se face pielea de gaina si de frica nici nu ma mai pot bucura de nimic.Pana la urma cred ca voi face toate testele posibile si imposibile, si sper sa fie toate negative....ceea ce ar insemna ca pana prin sapt 20 sa nu stie nimeni din fam de bebelus, iar al meu sot sta ca un arc ca sa dea sfoara in tara.Ma rog sa am intelepciune, ca deja ma simt coplesita.
Azi avem si noi soare, si nu ne vine sa credem.Astept sa ajung sa imi iau gaza de la day care si sa o intindem prin parcuri la joaca si poate chiar la o portie de balaceala.
Pupici burtici si fara stiri cu greata.
Stefanna mami de fetita si
8+
ellanik spune:
Mihaela sa iti povestesc o situatie similara .O prietena buna de-a mea avea baietelul la mine in clasa-sunt invatatoare- si cand acesta avea 9 ani ea a ramas gravida.Copilul era de un egoism atroce rar intalnit de mine.Buun!Cum sa ii dea vestea?Am fost si eu la ei atunci cand l-a anuntat.A facut o criza si i-a zis taticului ca el isi doreste ca pe lumea asta sa fie doar el si tata , mama sa dispara cu copilul ei cu tot.Am ramas stupefiata.Nu stiam ce sa fac.Am incercat sa ii explic ca un fratior sau o surioara ii va fi de ajutor , se vor juca impreuna, vor manca impreuna, se vor putea plimba impreuna, etc.In fine, a acceptat insa cu o conditie: sa fie baiat ca daca e fata o da la casa de copii.Evident ca ei isi doreau o fetita si fetita a fost.S-a dus multa munca de lamurire insa ...la nastere, surioara a reusit sa inmoaie inima micului barbar si acum sunt nedezlipiti.Eu as zice sa ii cumperi fetitei tale o papusica bebelus si sa invatati impreuna cum se infasa.Ea sa fie mamica si tu sa o ajuti la cresterea ei.Eu zic ca vei reusi insa iti trebuie mult calm si sa nu faci nimic impus.Eventual ia-i si niste seturi cu cescute farfurii, etc ca sa aiba cu ce hrani bebicul.Fa-o sa se joace de-a mamica si sa vezi ce ajutor vei avea in ea .Succes!
Alina feeelicitaari duble.O sa te descurci sigur.Are Dumnezeu grija!
Vladimirescu bun venit si te asteptam sa ne spui despre bebelusul tau.Tot ce face!
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

; va dati sema ce speriata de bombe sunt acum!! am in cap numai scenarii de cat de greu o sa-mi fie! daca o sa fie bine!! 1001 alte griji!
Bea(08.11.2007)