Porumbul fiert si nefericirea

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

...m-am dus azi la piata, mi-am luat porumb, l-am fiert... ca ma omora pofta, fi-ti-ar topicu' de ras, denizel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

...m-am dus azi la piata, mi-am luat porumb, l-am fiert... ca ma omora pofta, fi-ti-ar topicu' de ras, denizel

Shshshsh, Gabi, taaaaaci!!! O lady nu va declara niciodata ca mananca porumb fiert .

aham, deci , Gabi, ce ziceai? Lanvin Arpege?? Asa da!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

O lady nu va declara niciodata ca mananca porumb fiert

Ei, nu?! O lady mananca porumbul fiert cu tacamurile pentru fructe: se tine stiuletele "in picioare" cu manuta stanga, da' finutz, asaaa, se curata boabele pe lung cu cutitul, da' tot finutz, se-ntelege, si apoi se mananca cu furculita (in cel mai rau caz, cu lingura mijlocie), super finutz si delicat! Asta in public, ca in particoler tot modelul "muzicuta" e al mai bun. Ar mai fi varianta intermediara, la mesele cu mai putina pompa, campenesti, cand unei lady ii este ingaduit sa culeaga boabele cu gurita, direct de pe stiulete, numa' ca se apeleaza la modelul "acadea" - stiuletele infipt intr-un soi de frigaruie cu maner. Asta este fandoseala suprema, de genul "sa ne prefacem ca suntem peizani".

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sau de ce nu, sub forma asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

sau de ce nu, sub forma asta :)

Eeee, astea-s fonfeuri frantuzesti!

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io la faza cu lady si desprins boabele de pe stiulete cu cutitul, as fi numa' pe sub masa. Dupa boabe, fireste! Cum pana mea sa stea in blid? Chiar nici una sa nu se rostogoleasca pe / sub masa, in poala vecinului sau in cafeaua interlocutorului? E clar, nu-s o lady! Raman la muzicutza. Da' una de-aia sa-mi umplu si urechile, na!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Asta este fandoseala suprema, de genul "sa ne prefacem ca suntem peizani".

:)))))))))))))))))))).

Pai, ca sa tii distins, finutz si elegant stiuletele cu mana stanga si sa il debobulizezi cu cutitul din dreapta fara ca boabele sa sara in decolteul lady-ei de alaturi sau sa se terciuiasca revoltator de inestetic , cutitul din dreapta tre' sa fie vreun bisturiu ceva :)).

Gabi, daca ai mancat porumbul ala altfel decat "muzicuta", eu nu te mai primesc pe topicul meu, sper ca e clar :)))))))) ().

[omulet care se scarpina in cap] Adela, ma tot chinui sa identific boabele alea. Mie imi apar drept soia fiarta, porumb fiert si... tic tac .
In tot cazul arata tare fain :).
Mi se contureaza o idee de afacere pe litoralul romanesc: tarte pentru mandrutoturisti :))))).
Intrebarea e: da' vanzatoarea, vanzatoarea cum trebuie sa fie ca sa priasca mandrutoturistului tarta, aa??

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

denizel, unde erai AICI?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

denizel, unde erai AICI?

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

.... si pe www.ammahls.com/random/cornbrator.jpg" target="_blank">asta cum il mananca o lady?

Mergi la inceput