Buna dimineata! 
Azi, fiind duminica, Mathias s-a gandit sa nu se mai trezeasca la 10, ci la 8
. Si nici nu s-a trezit el bine, ca a inceput sa sune o nenorocita de alarma defecta de la chioscul de vis-a-vis, trezindu-l si pe Cristi. 
Care a adormit doar la ora 4 a.m., din cauza lui Markus, care s-a foit ingrozitor toata noaptea (l-a piscat alaltaieri o viespe in 2 locuri, i s-a umflat incredibil de tare, e rosu ca focul si il mananca tare - tare, cu tot Aeriusul si Fenistil gelul primit).
Anandrei, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc mutarea nr. 3 pt. familia ta frumoasa! Da, din pacate, uneori parintii sunt atat de 'chiori' incat nu vad mai departe de ochelarii lor de cal, si nu-si pot imagina cat rau pot sa faca in incercarea lor de a face......chipurile "bine" celor tineri. Bine ca ati scapat de ei!
Am citit si eu pe blogul tau si vreau sa zic ca scrii frumos. 
Oare eu cand o sa am curaj sa ma apuc sa-mi pun gandurile pe .... hartia virtuala? Cred ca niciodata. Cred ca sunt genul old-fashioned, care, si cand se va apuca, va scrie pe hartie....![]()
Noi azi gratarim cu gasca cu care am fost la mare. O sa fie 5 copii la noi in curte, it's gonna be fun! 
Have a nice Sunday!