Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

i-am luat nan fara lactoza,cel de care zici la ultima isprava de acest gen nici nu o vrut sa il vada
si da ,azi dim dupa lapte la 20 min o fost prastie,nu ar fi trebuit sa i dau lapte dar de'credeam ca e mai bine,avand in vedere ca o dormit bine si nu o mai avut scaune
multumesc,desi am mai trecut odata prin asta tot fara maini ma simt
doc tot nu raspunde

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

soisor, in primul rand nu ii mai da lapte normal. da-i lapte fara lactoza (eu am incercat de la humana, cu gust de banane, e f bun). laptele mai mult da peste cap stomacul in momente d'astea. e excelent ca se hraneste, continua sa ii dai alimentele despre care ai scris. ar fi bine sa ajungi si la doctor la un moment dat, dar nu te speria. deci lapte fara lactorza, ceai de menta daca mai accepta si, daca nu, apa fiarta. temperatura e de stare prefebrila iar daca nu vmeaza si nu are febra te poti considera destul de norocoasa. va pup si sper sa se faca sara bine cat mai curand!

irina de bebe rares (23.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

va multumim mult de tot pentru toate mesajele frumoase pe care le a m citit. mi au dat lacrimile! sunteti super!

bebe sasha e un grasun si un papacios, abia astept sa ajungem acasa si sa se cunoasca cu milan, de care imi e tare dor. milan e bine, i a trecut de ieri durerea la gleznuta dar nu il lasam sa zburde cat ar vrea el

da fetelor, am nascut intr un timp record, dormeam si la vreo 3 noaptea am mers la toaleta,au inceput apoi niste crampe, contractii, nici nu mi am dat seama, au devenit dureroase dintr o data si copilul se impingea sa iasa.
in mom acela,inainte sa iesim din casa, la ora 4 fara douazeci noaptea, mi a venit sa ma intind in pat sa imping, mi era frica sa ies din casa sa nu nasc pe scari, apa incepuse sa curga
am reusit sa ajung la masina, in drumul record de 10 minute cat am facut pana la spital am mai urlat odata si era sa il scap.
In fata maternitatii nu am coborat din masina pana nu am mai incercat involuntar sa l nasc.
a patra incercare a fost in drum spre sala de nasteri, ma tineam cu mainile ...
am urcat pe masa si m a implorat dr sa astept sa ma pregateasca pt epiziotomie-. dupa care l am nascut, pe viu.La ora 4. calculati si voi cat a durat asadar.

doctora mea nu a reusit sa ajunga, o sunasem la fara douazeci dar doar teleportata ar fi reusit, si am nascut cu dr rezident de garda, Luminita Laban, totul a fost super ok in conditiile in care se vedea ca erau si mai speriati decat mine cei de acolo.

mama a ajuns in mare viteza la noi, sa stea cu milan care dormea bine merci, bine ca am fost inspirata sa o sun din timp

a trecut prin atatea peripetii si sotul meu alaturi de mine la aceste doua nasteri, incat acum il tot ironizez ca se poate pregati de o cariera in ginecologie

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

FELICITARI BEBE SASHA PT VENIREA ULTRARAPIDA PE LUME,FELICITARI EMA PT NASTEREA CU PERIPETII,SA FITI SANATOSI!

bine ca ati ajuns ala timp la spital,m-au luat niste emotii in timp ce citeam mes.tau! abia asteptam poze cu cei 2 fratiori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

doamne danibv m-am ingrozit de c eia patit,sper totusi sa se poata trata!multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI RAMONA!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita toata viata de baietii tai!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Sarbatoritele lunii august:
ramonab - 01.08.1982
lumsta - 06.08.1979
anca74 - 16.08.1974
alhassanvicky - 18.08.1976
doniro - 19.08.1979
lorena andreianu - 22.08.1978
Anca.Diana - 25.08.1981
miki baby - 29.08.1982
mary mary - 29.08.1980

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La multi ani, Ramona, si tot ce iti doresti!

Stoisor, musai lapte fara lactoza, e masura principala. Si noi tot Nan fara lactoza consumam la diaree, alea mai groase cu gust de banane erau cah! Nanul nu are nici un gust, si nici nu e mai gros decat cel normal.
Asa.....mai poti sa-i pui in bibe cereale numai cu orez, e bun la burtica deranjata (asta daca papa cereale in biberon).

Apoi, mar copt cu branzica de vaci, sau cu biscuite, orez fiert, indulcit cu glucoza, in care pasezi cateva afine (daca gasesti undeva proaspete, nu din afinata ). Glucoza gasesti la farmacie, eu am mereu cate sute de grame in casa, tocmai pt. copii kakaciosi.

Hidrasecul eu i-l prepar cu cca 30 ml apa, il pun in canita in acre bea el apa, si ii zic ca ii dau SUC - il bea imediat, ca stie ca sucul e ceva interzis in 90% din cazuri :))

Fructele crude (chiar si banana) nu prea sunt ok, mie asa mi-au zis la spital, si dr. de fam. la fel, cand a avut Mathias enteroviroza.

Iar fel principal, clasicul orez fiert, cu morcov si carnita de pui.

Multa sananate Sarei mici!

Noi am avut o a doua noapte ok. Doamne ajuta! mai avem 2 zile de antibiotic.

Ochiul meu e mai bine, s-a mai retras, fara sa intrerup antibioticul, dar am luat, ce-i drept (fara acordul farmacistului ) 2 tablete de Aerius, in loc de una / zi. Una dimineata si una seara. Si nu imi da somnolenta absolut deloc (ca ma intreba cineva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ramona, la multi ani fericiti, sa fii iubita si sa te bucuri de familia ta draga!

ven, ce ma bucur ca sunteti ceva mai bine cu totii...

ema, ce nastere pe fast forward, nu imi vine sa cred! adica stiu ce se spune, ca al doilea copil se naste mult mai repede decat primul, dar chiar asa de repede nu am crezut ca se poate. ai avut dureri mari? ca ziceai ca ai nascut pe viu. si inca o intrebate, daca mai rezisti - unde ai nascut?

inca o data, felicitari, refacere rapida, sanatate tuturor si spor la lactatie! :-)

Mergi la inceput

gatta, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar va trimit un la patrat! sa nu se agraveze starea sarei si sa scapati repede. i-am avzut si eu pozele de la mare, nu pot sa cred ce mare s-a facut. imi amintesc cum stateam cu landourile in parcul 23 august...pare o vesnicie de atunci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

i-am luat nan fara lactoza,cel de care zici la ultima isprava de acest gen nici nu o vrut sa il vada
si da ,azi dim dupa lapte la 20 min o fost prastie,nu ar fi trebuit sa i dau lapte dar de'credeam ca e mai bine,avand in vedere ca o dormit bine si nu o mai avut scaune
multumesc,desi am mai trecut odata prin asta tot fara maini ma simt
doc tot nu raspunde

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

soisor, in primul rand nu ii mai da lapte normal. da-i lapte fara lactoza (eu am incercat de la humana, cu gust de banane, e f bun). laptele mai mult da peste cap stomacul in momente d'astea. e excelent ca se hraneste, continua sa ii dai alimentele despre care ai scris. ar fi bine sa ajungi si la doctor la un moment dat, dar nu te speria. deci lapte fara lactorza, ceai de menta daca mai accepta si, daca nu, apa fiarta. temperatura e de stare prefebrila iar daca nu vmeaza si nu are febra te poti considera destul de norocoasa. va pup si sper sa se faca sara bine cat mai curand!

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

draga mea, cred ca si a o mia experienta mai putin placuta cu copiii ne smtim neputincioase, asa ca te inteleg perfect. ti-am spus de humana pt ca ala i-a placut lui rares, evident ca tu ii dai sarei ce stii ca ii prieste cel mai bine.
hai, ca n-o fi chiar atat de grav! ti-a dat si ven niste idei f bune, sigur o s-o scapi rapid de beleaua cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Eu sunt franta, m-am molipsit de la Ven si m-am bagat la o curatenie adevarata de cand m-am trezit...n-am reusit sa fac tot asa cum as vrea, din lipsa de spatiu...dar e muuuult mai ok decat atunci cand face tanti...nu ma plang, ca fara ea as fi moarta, dar oricum nimeni nu face cum iti faci tu.

Stoisor - fa cum zic fetele, iar Smecta sau hidrasec cu forta! Vezi la farmacie, poate gasesti Eridiarom - e super bun si piticii il sug cu placere. Noi ne-am scos de cateva ori cu el.

Gatta - eu zic ca Humexul e suficient, eventual niste Oscilo n-ar strica.

Ven - uraaaaaaa!!! Ma bucur ca sunteti mai bine.

Elle- daca bea lichide nu e cazul sa o duci la perfuzii. Nu-i mai da alimente acide - ustura ca naiba. Da-i paste, fainoase, biscuiti de rontait...in principiu da-i ce-i place, chiar daca in mod obisnuit nu-i dai.Daca nu mai vrea tantum incearca sa-i dai cu un betisor de urechi cu albastru de metil in gurita (cu forta ca altfel...)

Waw Ema...m-ai depasit si pe mine care am umilit o tiganca ce nascuse al 5-lea copilSuper bine ca ai scapat rapid si usor. Ma surprinde ca ti-a facut epiziotomie...poate ar fi iesit fara, anyway - totu-i bine cand se termina cu bine

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput