lipsa menstruatie
Sunt complet dezorientata deoarece ma confrunt cu o problema cu care nu m-am mai intalnit pana in prezent.
Am avut tot timpul ciclul regulat(la 28-30 de zile)si niciun fel de alta problema.
Luna aceasta trebuia sa vina in jur de 22, la fel ca luna trecuta.A trecut aproape o saptamana si...nimic.Bineinteles ca mi-am facut si doua teste de sarcina care ambele au iesit negative. Pur si simplu nu stiu ce sa cred.Ca doar n-o fi inceput de menopauza la 34 de ani...
Suntem si in concediu si parca faptul ca sunt departe de casa si nu ma pot duce la doctor imi accentueaza nelinistea. Abia vineri ne intoarcem.
Pana atunci as vrea sa vorbesc cu cineva care a trecut printr-o situatie similara.
Multumesc!
Raspunsuri
ANITA75 spune:
noa testele de sarcina mai dau si rateuri,cind vi din concediu fa-ti un beta HCG si iti v-a spune sigur daca DA sau NU
trutzi spune:
Eu zic sa iti faci un beta HCG, nu e f scump si rezultatul il ai pana seara. E posibil sa fi ovulat mai tarziu luna asta si din cauza asta nu s-a pozitivat testul. Trebuie sa treaca minim 14 zile. Daca tot nu iti vine ia duphaston.
Lo_li_Ta spune:
Cred ca e epidemie. Am patit si eu pt prima data acum vreo 2 luni, acum am inca o prietena cu aceeasi problema. Poate sa fie de la stress, de la schimbarea de mediu (si eu eram in concediu cand am patit-o), daca ai luat anticonceptionale pot aparea mici dereglari si la 7 8 luni dupa ce le-ai intrerupt. Stai calma ca e ceva comun. Du-te la dr cand poti, fa-ti o ecografie sa vezi daca nu cumva ai vreun chist pe ovar sau altceva pe acolo si apoi asteapta. Nu lua niciun Duphaston, mai asteapta, se considera dereglare de-abia de la 3-4 luni in sus. Mie mi-a venit atunci dupa 50 de zile, tocmai cand eram pe punctul de a incepe tratament. Luna urmatoare mi-a venit la 38 si acum sper sa se apropie de normal. Nu te ingrijora ca mai tare il sperii![]()
rory76 spune:
Mie mi se intampla mereu asa...daca plec in concediu, la schimbarea de anotimpuri, daca am o perioada stresanta...nici numa mai ingrijorez, toti medicii la care am fost au zis ca singura solutie ar fi sa iau pilule...nu, mersi!
"Trust no one!"
Noa spune:
Eu nu iau anticonceptionale, n-am luat niciodata,singura metoda pe care o folosesc de la 18 ani e cea ,,a calendarului",dar cu multe zile luate ca marja de eroare.Luna trecuta(sotul fiind plecat)am facut o singura data a doua zi dupa ciclu.Deci,teoretic,e imposibil sa fiu insarcinata.
Nu-mi dau seama ce poate fi,mai ales ca eu n-am avut niciodata probleme.
Abia astept sa vin acasa sa ma duc la doctor sa vad ce este.
Lo_li_Ta spune:
Daca ai facut-o a doua zi dupa menstruatie si aveai un ciclu de 28 de zile eu as spune doar ca sunt sanse mici sa fii insarcinata, nu ca e chiar imposibil, depinde cate zile te tine sangerarea. Oricum, linisteste-te ca se regleaza.
LauraNicole spune:
Noa,m-am ingrozit cand am citit postarea ta pentru ca exact acum cateva minute am postat la alt topic exact acelasi lucru!
Da-mi voie sa repet aici ce am scris acolo :
Faza e ca prin ceva asemanator trec eu acum numai ca la noi nu e vorba de sarcina nedorita avand in vedere ca ne dorim amandoi un bb juma roman juma englez! Ultima menstruatie am avut-o pe 26 iunie( da,IUNIE si nu Iulie) ,in fiecare luna mi-a venit exact in aceleasi zile(daca nu vine pe data de 26,pe 27 navalesc rushii sigur),nu am absolut nici un simptom in afara de faptul ca ma cam ia somnul seara pe la 6-7,poftesc la ciocolata si eu chiar nu le am cu dulciurile desi sunt 3 intr-una ca cafeaua ,mi-am facut testul chiar in seara asta si a iesit negativ(il repet maine dimineata) si habar n-am ce sa cred.Sper ca nu ma pocneste menopauza ca fac spume la 35 de ani ai mei si totusi sper sa fie ceva "cu ochi" cu creierul lui si ochii mei,hihihi.Si mai e ceva!Pana acum cateva luni ,desi incepea menstruatia aproape in aceeasi zi ,regulata,foloseam o gramada de tampoane si ma tinea sigur 3-4 zile,in ultimile doua luni in care am avut menstruatie (adica mai si iunie) ,am sangerat extrem de putin (am folosit 2-3 tampoane zilnic spre diferenta de 6-7 inainte) si m-a tinut si doar o zi jumate,maximum doua zile (deci cam 30-40 ore)ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata pana acum,exceptie cand am fost gravida .Exceptie acum cateva nopti cand ne-a apucat buru buru,ultima data cand am facut sex a fost undeva intre 15-3iulie (fara perioada de menstruatie de pe 26-27iunie si atat) .
Faza e ca daca si testul de maine iese tot negativ si mie tot nu-mi vine luna asta (ar fi a doua luna lipsa deja )habar nu am ce sa cred sau sa fac !
Aveti vre-o idee?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
_Ralu_ spune:
am patit-o si eu...UM 6 iunie. pe 20 iulie am fost la medic. nu era sarcina (facusem deja 6 teste intr-o luna, toate negative), mi s-a dat tratament, arefam, 5 zile. in a treia zi mi-a venit si am intrerupt tratamentul. am inceput cu anticonceptionale. in plus mi s-a gasit si un chist de 4 cm pe ovarul drept, care ar putea fi cauza amenoreei.
raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)
ANITA75 spune:
deci sa inteleg ca ar fi sanse sa ramai gravi si daca ai"lucrat" in ultima zi de ciclu ,eu stiam ca perioada fertila e din a 10 zi pina in a 14-16 zi ,lamuriti-a![]()
LauraNicole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 deci sa inteleg ca ar fi sanse sa ramai gravi si daca ai"lucrat" in ultima zi de ciclu ,eu stiam ca perioada fertila e din a 10 zi pina in a 14-16 zi ,lamuriti-a |
Anita,se intampla pentru ca asa am "creat-o" eu pe fie-mea care are 12 ani acum!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!