BRADET- Curtea de Arges

BRADET- Curtea de Arges | Autor: yuppy

Link direct la acest mesaj

Vrem sa plecam si noi cateva zile la Bradet. Ne puteti ajuta cu cateva impresii de acolo?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi doar am trecut prin bradet, am mers un picut mai departe pe valea valsanului, mai in salbaticie. e foarte frumos

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Adita, m-ar interesa daca imi poti da mai multe detalii: gasesti pensiuni, restaurante, magazine de unde sa pot cumpara lapte, iaurturi, etc. Noi plecam impreuna cu alte 4 familii, doua familii avem rezervare la un hotel, iar celelalte merg la noroc, adica cu speranta ca vom gasi pensiuni unde sa se poata caza si ei( la hotelul unde avem noi rezervare, nu mai erau camere disponibile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

parca am vazut in trecere niste afise cu cazare. restaurante n-am vazut, poate doar la hotel. magazin alimentar in schimb am gasit. sper ca ti-am fost cat de cat de folos

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

sper sa nu fie considerata reclama... nu am fost acolo dar uite am gasit cu google (cazare Bradet); sunt 2 pensiuni acolo, par sa arate ok.

http://www.turistinfo.ro/bradet/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-bradet.html

din cate stiu eu, mai este un hotel acolo si un sanatoriu, nu situ insa daca la sanatoriu se fac si cazari pt cei care nu sunt pacienti ...

Mergi la inceput