a doua nastere
Buna, sunt o mamica de fetita de 2 ani si mi-as mai dori un copil dar mi-e foarte teama de a doua nastere. De fapt mi-e teama mai tare de felul cum voi arata si ma voi simti dupa inca o sarcina si o nastere.Nu ma intelegeti gresit, iubesc mult copiii dar vreau sa fiu si femeie nu numai mama.
Asa ca apelez la voi, mamici cu mai multi copii sa-mi impartasiti din experienta voastra. Ati mai reusit sa slabiti dupa a doua sarcina? Cum ramane burta si as vrea daca puteti sa-mi spuneti cum e sexul dupa doua nasteri vaginale?
Cris
Raspunsuri
cristina1974 spune:
Draga tiza,
Nu trebuie sa-ti faci probleme. Cu un pic de grija din partea ta, ai sa arati foarte bine si dupa a doua nastere.
La mine, cand prima fetita avea 4 ani si 2 luni, am nascut al doilea copil, tot o fetita. Vreau sa precizez ca in ambele cazuri am luat kg la greu in timpul sarcinii, insa a doua oara eram ,pur si simplu, rotunda.
La patru luni de la nastere, pierdusem aproape tot in materie de extra kg. Pe amandoua le-am nascut natural. Acum, cand cea mica are 2 ani si 8 luni aproape, vreau sa iti spun ca arat mai bine, zic eu, decat atunci cand eram la 20 de ani. Nu mai e pic de burta, nu mai am celulita din timpul sarcinii, vergeturi nu am avut niciodata, sanii sunt super ok, iar in materie de sex......mai bine ca niciodata,daca ar fi sa ma iau dupa sotul meu.
Fac sport de cinci ori pe saptamana la sala, inot in fiecare zi acasa, beau multa, multa apa ,am grija ce mananc,nu beau alcool deloc si rezultatele sunt super. A, am uitat sa spun ca dupa a doua nastere, am facut un pic de electrostimulare, iar acum lucrez la greu cu Power Plate.
Deci, cum am mai spus, nu ai motive sa-ti faci probleme.
nma spune:
Cris draga e greu sa raspunzi la aceste intrebari. Eu am doi copii si am slabit. Am 1.74 m si 55kg. A doua sarcina a fost la 30 de ani. Deci se poate dar sunt multe variabile in joc. Am burtica dar nu pot a ma plang caci nu fac abdomene. Eu am nascut prin cezariana asa ca ceva burtica oricum ramane. Sexul e ok dupa cezariene
.
ionica spune:
Eu ma intreb cum faceau mamele nastre dupa vreo 3-4 nasteri?
Si acum sa-ti raspund la intrebare;
Am o fetiza de 2ani si 10luni,plus inca o fetitza de 4 luni,amandoua sunt minunate.
In fiiecare dimineatza ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit sansa de a deveni mamica .
Amandoua au fost nascut cu cezariana, m-am ingrasat 30kg in prima sarcina, dupa 18 luni de alaptat aratam mai bine ca inainte,adica a disparut grasimea de pe corp .
La adoua sarcina ,m-am ingrasat doar 26kg
,acum doar dupa 4 luni de la nastere,mi-au mai ramas 6kg de slabit.
Bineanteles, sunt in continuare ,sotie,femme,amante si trala lala ..
Eu vreu inca un bebe ,dar trebuie sa astept minim 2ani pt. cezariana
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
cris_ales spune:
Multumesc fetelor, parca ma simt mai bine si mai curajoasa sa fiu mamica inca o data.
Ce bine ca exista forumuri sa discutam si asemenea subiecte. Prietenele mele au doar un singur copil sau nu au inca, iar cu persoane care nu-mi sunt prea apropiate nu pot aborda asemenea subiecte.
ina_nz spune:
eu sunt chiar fenomen....am nascut sambata noaptea iar de azi mai am doar 2 kg de dat jos sa ajung la greutatea de dinainte :))))
Dar nu am pus in sarcina decat 8 kg iar bb a avut aproape 4
Cu putin efort se poate.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby 

stefy74 spune:
Ar fi interesant de stiut ce varste au mamicile care scriu aici. Cred ca varsta e un amanunt important atunci cand decizi sa faci un copil, fie el primul sau al doilea. Am 35 de ani si o fetita de 10. Cred ca in curand imi expira varsta optima pentru maternitate. Eu si sotul meu vrem al doilea copil, insa am o teama legata de varsta si schimbarile pe care maternitatea le poate produce pe un trup de 35 - 36 de ani. Stiu ca pielea nu mai este la fel de elastica, surplusul de greutate poate fi dat jos mai greu decat altadata etc. Astept sfaturile voastre fetelor.
Roxie spune:
Eu cel mai slaba in viata mea am fost in primele trei luni de sarcina cu primul copil. 48 de kile. In mod normal aveam 50. Dupa doua nasteri am ramas cu 55 kile, am incercat sa le dau jos, sport mi-e lene sa fac, dieta nu pot sa tin ca sunt pofticioasa, am incercat cu pastile si am slabit vreo doua kile doar pana la astea 55 de care ziceam. Pe mine alaptatul nu m-a ajutat cu nimic sa slabesc.
Nici la primul copil, nici la al doilea.
De vreo 3-4 luni am renuntat la obsesia sa mai slabesc, nu m-am mai cantarit deloc. Si zilele trecute am constatat ca parca am mai slabit. Mi-a si confirmat cineva ca se vede. Pur si simplu de la caldurile astea nu-mi mai arde sa mananc seara (asta iarna ma indopam pe la 11 seara cu kaizer cu ceapa si paine
de pofta, nimic altceva). Iar la pranz de multe ori nu mi-e foame. Sau o salata mi-e de-ajuns sa ma sature. Trebuie sa imi iau baterii la cantar, a s-au consumat, sa vad si eu daca e doar o impresie de-a mea, sau chiar am slabit.
Vergeturi nu am facut de la sarcina, nici pe burta, nici pe sani. Le aveam de dinainte, pe coapse, nici nu stiu cand au aparut, pur si simplu pe la 19-20 de ani m-am trezit cu ele si pace.
Burta... hmmm greu de zis, mie mi se pare ca imediat dupa ce am nascut era mai plata decat acum.