Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)
Raspunsuri - Pagina 22
vias spune:
buna fetelor...mai dar scrieti,....eu am atata treaba...mi-a venit mobila (toata lemn masiv)..asa ca ne cam chinuie montarea...am de lucru...nu gluma (cu privitu')
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vik-cj spune:
Ufff... iara alerg de o ora si ceva sa va prind... ca eu la ora asta pot intra cand deja e gata un capitol...doua?
Oricum..Luci bine ca totul e ok si nu ai patit nimic tu si bebita...imi imaginez ce sperietura ai tras...
Am vazut discutii interesante despre anestezia la cezariana...si eu vreau sa stiu ca asta ma asteapta si pe mine. Eu am insa o intrebare? De ce va luati voi trusele de epidurala? Vi s-a spus din spital? Mie nu mi-a zis nimic dr si nu avem asa ceva in farmacie....trebuie sa ii intreb pe unii din furnizori daca au asa ceva pe stoc.
Andrecluj mie imi par tare cunoscute replicile dr tau...esti cumva pacienta lui Stamatian de la Gine 1 ???
Iulia mie rochita mi se pare ok...dar asa cum ziceau si alte fete..vezi cum o accesorizezi....coafura, machiaj, o bijuterie de bun gust si sandale sexy...si cred ca vei fi super cocheta si frumoasa.
Vad ca brain stormingul meu de ieri nu a dat rezultate, eu in final nu am auzit ca cineva sa isi fi facut vaccinul ala antitetanos...dr meu de familie insista sa ma duc dupa 15 august si sa il fac. Ginecologul pe de alta parte imi spune ca eu decid...asa ca...incurcata treaba.
Si...help! Va rog sa ma ajutati si pe mine...ca tot am promis ca mai pun poze....am piedut user name si parola de pe contul de pe webshots! Va rog frumos sa mi-l mai trimiteti odata! Asta e...neuronul gravid...
Va , dupa masa frumoasa!
29+ cu
Andrecluj spune:
vik-cj, psssssssssttttttt, sa nu dam nume. Cine altu'? tu la cine mergi? 21 + Chiara Ada
techila spune:
vai luto, ai pomenit sindrom Down si mi-a adus aminte ca azi noapte am visat un copil, o fetita la vreo 10 ani, cheala, bolnava de sindrom down, care cadea mereu din pat si eu ziceam parintilor ca depinde evolutia bolii si de abordarea din primii ani de viata si ca exista mai multe grade....tampit vis....
sper sa nu mai revina si banuiesc ca e din cauza sarcinii, ca isi face subconstientul mei griji....corect????????
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
vik-cj spune:
Andre...tot la Gine 1 la dr. Daniel Muresan....dar pe S il stiu relativ bine....si repertoriul la fel...
29 + cu
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila vai luto, ai pomenit sindrom Down si mi-a adus aminte ca azi noapte am visat un copil, o fetita la vreo 10 ani, cheala, bolnava de sindrom down, care cadea mereu din pat si eu ziceam parintilor ca depinde evolutia bolii si de abordarea din primii ani de viata si ca exista mai multe grade....tampit vis.... sper sa nu mai revina si banuiesc ca e din cauza sarcinii, ca isi face subconstientul mei griji....corect???????? Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si |
Stai linistita ca si eu am visat ca am nascut cu medicul de garda, ca am uitat sa il sun pe Tutu. Si desi era o sarcina la termen aveau copii cate 1 kg si ceva fiecare si nu ma lasau sa ii vad. Si imi faceam probleme ca nu imi curge sange deloc dupa nastere...Prostii...A, si ma enervasem ca ma minteau cu ora nasterii, ba unul la fix si unul la si 5 minute, ba unul la si jumatate..Si ziceam ca nu pot sa le calculez ascendentul
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze
Andrecluj spune:
Da, asta e el. Muri e chiar ok.
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Andre...tot la Gine 1 la dr. Daniel Muresan....dar pe S il stiu relativ bine....si repertoriul la fel...29 + cu |
claucia spune:
Mai dar nu se indura nimeni sa faca un capitolas nou? Dintre fetele cele pricepute ca eu...
Alessicoo, userul comun nu se afla, daca esti ok si exista si il ceri ti se da. Daca nu, poti face alt capito1l cu userul tau. Si cu acelsi nume, eventual ii pui un 2 in paranteza.
Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Doro76 spune:
Io nu ma pricep la facut capitol nou. Mai bine stau linistita ca si asa sunt complet atehnica
Vik- mie mi-a zis dr sa cumpar trusa de peridurala ca la Filantropia unde nasc e posibil sa nu aiba intrucat nu s-a aprobat bugetul...si am luat de la farmacie. Domnul sotul meu a gasit tare greu, ca cica nu s-au mai importat.
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"