BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Gabi,multa putere in continuare!
Asha cum spuneau si celelalte mamici,te admir pentru varianta aleasa de tine;

Inca o data,multa sanatate,tie si puiutilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Gabita, te inteleg perfect in tot ce ai intreprins si sunt 100% alaturi de tine. Nu-ti mai face procese de constiinta ca nu ajuta la nimic; vorba ta: iar au copiii ceva de pierdut! Se intampla cazuri de-astea; important e sa trecem peste ele cat de bine putem si cu cat mai putine urmari. Sunt micutzi copiii, asa ca e posibil sa nu existe deloc sechele pe viitor. A fost un episod urat si gata.
Sincer, sper din toata inima ca aceasta creatura (bine zis, marius!!!) sa-si primeasca pedeapsa binemeritata.
Nu sunt deloc de acord cu vocile celor care, ipocrit sau nu, se declara impotriva bonelor. Eu am avut doua bone la bb (am reinceput serviciul mai repede) amandoua exceptionale, a doua chiar mult mai minunata decat prima. Sunt ferm convinsa ca e asa, am si confirmarea vecinilor, ca mai mult stau pe afara decat in casa. Sigur ca e posibil sa o patim toate, asa ca mai usor cu comentariile acide, ca niciodata nu poti sa stii cand te paleste un necaz de genul asta si, dupa ce ca esti suparat sa te mai "mustre" si te miri cui i se pare ca are o idee mareatza....
Va iubesc netarmurit pe JG, Macarie si multe alte fete. Am ras cu lacrimi la ce ati scris, desi subiectul este unul trist. Dar, in definitiv, urla mioriticu' in noi, nu? Facem haz de necaz. Printre altele.

Am editat pt ca am mancat un cuvant, in graba scrisului..

Revin ca n-am terminat. Abia m-am starnit.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am revenit.
Eu as concluziona astfel: nu exista doar alb si negru pe lumea asta, ci infinite nuante de gri, roz bombon, lila, vernil si altele. Nu exista notiunea de bona la noi, dar, asa cum foarte pertinent observa cineva anterior (scuze, am uitat numele), cata scoala iti trebuie sa ai bun simt si dragoste de niste botzuletze de om??? Nu exista varianta unica, decretata de diversi: stai cu copilul acasa, daca tot l-ai facut. Fiecare stie cum ii e mai bine si ce varianta alege pentru familia lui. Faptele ingrozitoare precum cea din subiect nu trebuie sa ramana nepedepsite, indiferent daca "podoaba" aia avea contract sau nu. Statul ar trebui sa rezolve problemele astea, ca doar el le-a generat. Evaziunea fiscala, la noi cel putin (desi in cazul de fata e mult spus) tot de de catre legiuitor e starnita si intretinuta.
Iar comentariile pe margine, cu intentia vadita de a genera dispute ar trebui tratate cu ignore. Ma roade, totusi o curiozitate la fel de mioritica precum resemnarea in fata raului iminent: ionica sau alta fata care a zis ca recunoaste personajul, nu ne lumineaza si pe noi? Desigur, pot sa dorm la noapte si in multe alte nopti si daca nu aflu. Dar asa...de amoru' artei mi-ar prii sa stiu si eu

si puiuti sanatosi si fericiti va doresc la toata lumea, fara exceptie!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Draga tigabita, ai o mare stapanire de sine si te admir, te-am admirat inca de cand am vazut reportajul la tv , eu dadeam cu ea de pereti de cum vedeam filmarea cred ca nici nu ma mai gandeam la consecinte.
Mi-au dat lacrimile cand am vazut reportajul la tv, cum sa faci asa ceva unor copilasi atat de mici care cu siguranta ca nici nu intelegeau ce vroia nenorocita aia de la ei.
Groaznic ce se intampla in Romania asta, mai rau este ca din cate au spus la tv, politia nu are ce sa-i faca pai nu iti vine sa-ti faci dreptate singur? Doamne si ii mai dadeai si o gramada de bani...

O seara excelenta si iti tin pumnii sa faci dreptate micutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiRalph spune:

Sunt zbarlita toata, trebuie sa ai multa, multa tarie sa nu o dai cu capul de pereti. Doamne ce cruzime ce au putut sa ii faca ingerasi aia doi sa ii trateze asa!
Nici eu nu o sa imi iau bona in veci acum mai mult ca sigur.
Multa grija cu ingerasi tai si multa tarie cu tot ce ai de gand sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samburel2 spune:

salut tigabita,

m-am ingrozit cand am vazut la protv stirea. am ramas fara cuvinte.consternata.
imi pare foarte rau ca ati trecut prin asa ceva.

iti multumesc ca ai facut publica aceasta intamplare.
tu m-ai hotarat sa-mi dau fata la gradinita si sa renunt la bona.
am avut o bona. toti vecinii o urmareau, fara sa le zic eu. ma trezeam cu ei la usa si-mi ziceau ca azi a fost bine in parc. intre timp femeia a devenit bunica. asa am ajuns la rascruce: bona sau gradi?
dupa ce am vazut si inregistrarea, am decis, cu siguranta gradinita.

sunt alaturi de tine.
dc vrei sa plangi pe umarul cuiva, sunt aici.

te pup, tigabita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacriedith spune:

vai de mine ma apuca groaza si ma iau toti fiorii la mine nush daca mai apuca a2a zi eu o faceam cu ou si cu otet dar sotul ii lua gatul pe loc fara sa se mai gandeasca. o batea de adev. o baga in spital sau mai bine zis la morga. ar trebui inchisa pe viata.Nu imi voi lua niciodata bona de aia sotul mi-a spus sa stau acasa pana merge sami la gradi. Iti admir curajul si intelepciunea.
lacri mama ade 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Tigabita si eu te admir. Daca as fi fost in locul tau nu as fi avut puterea sa ma stapanesc si as fi strivit-o in bataie pana ar fi urlat indurare. Dar ranile i-ar fi trecut...si ea ar fi uitat si ar fi continuat. Sau as fi omorat-o si copiii mei ar fi crescut fara mama.
Felicitari pt curajul de a nu o lovi!

P.S. Dar totusi poate se gaseste cineva sa o prinda pe strada si sa ii traga o mama de bataie de o sa spuna si mortilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Am vazut azi la stiri ca a primit un an de inchisoare. Se pare ca nu era la prima "abatere".

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

Intr-adevar,ai gresit.2 LUNI sa treaca pina pui o camera...
NIMENI NU TREBUIE SA ANGAJEZE PE NIMENI,CITA VREME ARE COPII IN CASA,FARA CAMERE DE LUAT VEDERI.PUNCT!!!

Mergi la inceput