BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
iar imi iau cartonas ...
deci, in toate studiile de psihologie, in toate cazurile de deviatii de comportament, copilaria este studiata si aici se cauta o cauza si o explicatie. nu-mi spune tu mie, bebe_!# ca TU daca ai fi fost maltratata si ti s-ar fi vorbit in halul asta nu ai fi avut traume. sau ca orice om din lumea asta nu ar fi traumatizat de asa ceva. pe mine m-a haituit o imagine din copilarie. o amintire de la 1 an si ceva. cand o persoana din jurul meu a tipat. A TIPAT. nu la mine, ci eram pur si simplu acolo. eu nu suport sa se tipe, sa se ridice tonul in jurul meu. da?
si de ce ne pasa? pentru ca suntem oameni !!! pentru ca nu ne place cand sufera altcineva, mai ales un copil mic. cand o fiinta umana sufera, draga bebe_tu, mie nu-mi vine sa rad, nici nu ma lasa indiferenta. imi pare rau si ma intristez. si as vrea sa pot face ceva ca sa nu mai sufere. si as vrea ca persoana care a cauzat raul sa plateasca ! daca tie ti-e indiferent, lasa-ne pe noi astea mai sensibiloase sa suferim aici, cauta-ti alt forum. trebuie sa aiba si Counterstrike un forum, ceva.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
bebe_io spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CorinaDani nu cred ca a sustinut cineva faptul ca educarea copiilor se poate face exclusiv fara pedepse (de orice natura ar fi ele)...aici este vorba doar despre bataile si injuriile pe care bona le indrepta impotriva celor 2 micuti, cu complicitatea si participarea (partiala) menajerei. si cred cu tarie ca cei doi copilasi erau amenintati cu pedepse groaznice, altfel nu se explica faptul ca timp de 3 luni nici-unul nu a spus ceva, iar mama si-a dat seama ca ceva e in neregula doar dupa gestul reflex al baietelului de a ridica mainile in semn de aparare daca se apropia cineva de el...ca sa capete un astfel de reflex de aparare inseamna ca loviturile/corectiile fizice erau aplicate de ceva timp, nu de 1-2 zile... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) |
Eu cred ca acei copii nu au spus ce pateau ca sa nu trebuiasca sa spuna si ce prostii au facut de au luat scatoalce.
Eu nu am zis sa nu dea bona in judecata (mai nou imi puneti si vorbe in gura). Eu am zis sa faca ce-or vrea (e viata lor).
Doar atitudinea voastra, a celorlalti este total deplasata. Vreti sa pareti marii altruisti, filantropi, saritori, calmi si iubitori si, de fapt, claxonati si injurati la semafor.
Se vede si dupa atitudinea isterica pe care o aveti fata de mine si postarile mele.
Nici nu le cititi, criticati ceea ce va doriti voi sa va imaginati ca as fi vrut sa zic.
Jenant.
Sabina spune:
bebe-io, ce prostii poate sa faca un copil de 4 ani jumate?
nu stii ce vorbesti.
Copiii stateau perfect la masa si individa a aparut si le-a tras scatoalcele pur si simplu, fara niciun motiv.
Nu vezi ca era complet abulica? mai intai le spune sa lase linguritele jos, dupa aia le zice sa puna mana pe lingurite, ii injura ca la usa cortului si pentru ce? ca o imitau? copiii stateau la masa NESUPRAVEGHEATI (la masa stai cu ei, le zici o poveste, porti o cvonversatie, ca nu sunt vite sa se hraneasca si la revedere, masa e mult mai mult de-atat).
e infriorator ca abrutizarea asta e considerata normala....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Fetelor, va rog eu, nu mai dati importanta unor astfel de mesaje, mentalitatea unora din noii veniti e cea mai buna exemplificare a faptului ca "violenta naste violenta".
au aparut pe-aici exact specimenele acelea care comentau pe diverse publicatii on line, vezi-doamne, o urecheala, ce-i aia, eu am incasat destula bataie si uite ce mare si tare am ajuns....
pai merita sa ne consumam cu de-astia energia ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebe_io
Si tu, ca multi altii, vorbesti despre copii in termeni generali. Pentru voi nu exista copii agresivi, nu exista copii needucati, nu exista copii mincinosi. Nu. Toti copii sunt ingerasi minunati. Culmea e cum dumnezeu ajung atatia dintre ei sa fie adulti nesimtiti, agresivi in atitudine si limbaj, gata sa presupuna despre o persoana pe care nu au intalnit-o in viata lor ca ar avea o conceptie sau alta sau ca isi cresc copiii in batai. Ciudat. Ma intreb, cum din atati parinti minunati si copii ingerasi poate iesi o natiune intreaga atat de needucata incat nu sunt in stare sa poarte o discutie argumentata fara atacuri la o persoana pe care nici macar nu o cunosc? |
Nu te intreba bebe_io. Violenta se perpetueaza. In plus, se dezvolta al naibii de bine pe terenuri propice, cum pari (asta ca sa nu se mai scoata in evidenta ca nu te cunoastem; nu te cunoastem, vorbim despre genul de parinte ce pari a fi) a fi tu de ex.
Copiii ii ai exact asa cum ii cresti. Daca ii tratezi cu palme si urlete, exact asa vor face si ei. Dar asta este o teorie arhicunoscuta! Ma mir ca inca te mai intrebi.
Cat despre 'atatia parinti minunati' si aroganta afisata...eu ma mir de ce te mai miri si de atacuri la persoana.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
mireluta39 spune:
Ma alatur si eu discutiei voastre si va spun ca,desi Dumnezeu nu ne-a dat copii,eu si sotul meu iubim foarte mult copii si orice caz de genul acesta,de maltratare a copiilor ne dezgusta,si ne intrebam de multe ori cum pot fi unii adulti asa de cruzi,cum pot ridica mana asupra unui ingeras ce nu se poate apara.
La fel de mult detest pe cele ce-si abandoneaza copii,sau mai rau,ii omoara si ma intreb de ce femeile de genul acela au parte de multi copii,iar altele ce-si doresc enorm un bebelus,nu pot simti niciodata bucuria aceea imensa de a da viata,de a fi mama.De multe ori ma inec in lacrimi,cand vad stiri de genul asta la tv.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
anka1 spune:
Exact ca si papanash, cred ca acesti oameni (nu stiu zau daca nu cumva e vorba de aceeasi persoana)trebuie ignorati. Nu merita efortul si energia sa-i combati, ei apar numai ca sa atate, mentalitatile lor, insusite sau nu, sunt demne de cel mult mila... Sper din tot sufletul ca nu au copii si nici nu au de gand sa faca.
Sper ca nimeni sa nu mai treaca prin ce au trecut cei 2 copii si mamica lor.
Anca
buflea spune:
Ma intreb de unde atata ura in femeia asta pe copii ? Parea de-a dreptul suparata si epuizata nervos si intr-adevar, copiii pareau ca stateau cuminti la masa, poate nu mancau ci se jucau cu linguritele, dar oricum este inexplicabila nervozitatea bonei ... Apoi, inteleg ca poate baiatul nu i-a ascultat porunca si nu vroia sa lase lingurinta aia ...dar de ce a zmucit-o asa pe fata cand a zis ca vrea la baie ?
Iar limbajul este de neiertat ... si eu le mai vorbesc copiilor mei autoritar, dar nu urat, nu folosesc cuvinte din astea dure de genul "nesimtit", "te arunc pe geam" ...
Oare care sunt semnele care fac un parinte banuitor la abuzurile bonei ? Se comporta copiii altfel ? Sunt mai speriati ?
adriuta spune:
Eu ma ghidez dupa o zicala veche: Ochii sunt oglinda sufletului.
Uitat-va la poza aceasta(se pare ca e vb. de aceiasi individa):http://vinul.ro/concurs/2008/07/spirea-ecaterina/
Nu cred ca poate cineva citi "in ea" lucruri ca:
educatie,rabdare, bunatate, simtul umorului....etc, calitati pe care o persoana care se ocupa de cresterea copiilor ar trebui sa le aiba.
Si mai stiam o vorba: "Fiecare om la locul potrivit". Degeaba vrei sa faci o munca pentru care nu ai aptitudini. O sa fi un foarte prost profesionist. Atentie deci la bonele carora le place banul frumos, munca usoara dar aptitudini...zero.
Cam atat am avut noi de zis.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
kay spune:
si eu tot la ochii oamenilor ma uit. si intr-o perioada m-am uitat dupa bone, asa ca idee... eu una n-am gasit una care sa fie ok... in schimb, cand eram insarcinata cu S ma plimbam prin parcul Kiseleff si am cunoscut o femeie care se juca in parc cu 2 copilasi. gemeni. nu vorbeau romana, ci engleza. din vorba in vorba am descoperit ca era bona lor. se purta atat de frumos cu acei copii... eu am crezut ca era mama lor. iar ca bani primea 700 euro /luna. la 2 copii...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."