Nasterea la Medlife (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Felicitari si sa traiasca printesa... am venit din concediu si vad ca este tare animata treaba cu nasterea la medlife..se pare ca au aparut noi gravidute..
geanina cu cine ai nascut?
vreau sa va intreb daca a facut cineva testul hpv la medlife...si daca da cat costa? ca nu am vazut pe ste-ul lor..
va pup si seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Geanina, multumesc si tie pentru raspunsuri!!!! Woow, ce usor a fost! M-ai linistit tare mult! Sper sa raman si eu cu aceleasi amintiri placute.
Eu mai am un baietel de 2 ani nascut natural. Nasterea naturala mi s-a parut foarte usoara, dar din pacate am ramas cu ruptura de perineu, pe care am operat-o ulterior. Din aceasta cauza optez acum pentru cezariana!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geanina_80 spune:

Iubu, am nascut cu dna dr Caliopia Parfene. Un doctor de nota 10 si un om minunat. S-a nascut ca sa faca meseria asta. Tot respectul!

Mergi la inceput

Ceau
aaa.caliopia parfene e o draguta.. a fost mana a 2 la nasterea printesei mele..am auzit si ca e o foarte buna doctorita..o speranta care confirma in acest domeniu..
pentru doctorii buni tot respectul..si mai ales ca si cei tineri vin din urma...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Aradia, pesemne am ratat momentul cu anuntul tau, de asta am fost surprinsa! Mai, ce-as mai vrea si eu un bebe mic, sa creasca impreuna cu printesa roz...mai vreau o fetitaaa!!!
Cu intalnirea e ok in week-end, asteptam sa vedem cine se mai inscrie!
Unde v-ati mutat? Cum te descurci cu ei singura? Te intreb pt. ca si noi avem un teren la 80 km si ne gandeam sa renovam casuta de acolo, dar mi se pare departe de oras!

Hai fetelor, mai sunt amatoare de intalneala?
Pupici!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Buna,acum am reusit sa mai intru pe net.
Noi locuim in Giurgiu deocamdata, ne-am mutat inainte sa il nasc pe Mihai ca aveam o locuinta mai mare aici decat in Bucuresti. Eu o am aici pe sora mea, mama locuieste si ea prin apropiere si cand e cazul mai dau si ele o mana de ajutor. Cat a fost Ruxi mai micuta era super ok cu amandoi, asta mica dormea de rupea, se trezea doar ca sa manance. Acum e un pic mai dificil... a crescut, il fugareste pe frate'su cu premergatorul si ii fura jucariile, el o impinge si incepe sa urle, ea plange ca nu i le da, a inceput sa il si muste... si mi-e frica sa nu faca si el acelasi lucru... ca el are aproape toata dantura, ea are doar 6 dinti, deci nu putem compara muscaturile Au si momente de tandrete cand vine el si imi spune "Uxi bratze mami" asta inseamna ca vrea sa io dau pe Ruxi in brate Ce imi place de mor la el este ca in parc nu are voie alt copil sa se apropie de sor'sa pana nu il "inspecteaza" el de aproape. Si face asta de la bun inceput, se punea intre caruciorul sora'sii si copilul care voia sa vina la ea.
In fine, una peste alta ma descurc destul de bine cu ei. Am reusit ca ziua sa le fac acelasi program de somn si de masa. Aaaa... cu masa a fost dragut acum cateva zile. Din viteza lingurita lui Mihaita incarcata cu mancare i-am dat-o Ruxandrei! Nu era o problema mancare, ca unerori le dau aceeasi mancare, era problema ca am vazut-o pe Ruxi cu niste ochi mari, mirati si o gura deschisa atat cat putea ea - lingura lui frate'su este mai mare decat a ei si era si mult prea plina pentru a incapea in gurita ei

Cu casa de care zici tu la 80 km... e cam departe totusi. Si la 60 e cam departe cand faci naveta cum face sotul meu. Devine obositor sau rutina, cum e cazul lui. Noi o sa incercam sa ne "tragem" mai aproape de Bucuresti, tot o casa as vrea si eu... dar mai la 15-20 km, ca sa pot sa ii car cu masina la gradinita. Daca nu, voi fi nevoita sa ma mut in Bucuresti, desi, nu imi surade ideea de a-mi creste copii in Bucurestiul asta imbacsit... dar, din pacate, aici sunt mai multe oportunitati pt ei. Eu daca raman in Giurgiu va trebui sa ii duc aici la gradinita, iar eu sa fac naveta la Bucuresti, ca in Giurgiu un job bun, cu un salariu ok nu prea gasesti. Si sa plec dimineata la 6 de acasa si sa ma intorc seara la 7... nu prea imi surade sa imi vad copii 2 ore pe zi.
O sa vedem ce va fi si cum va fi... eu mai am 1 an si 3 luni de stat acasa

Nu s-a mai inscris nimeni pt intalnire?
Ce iti mai face printesa? Eu am fost cu ai mei pe Trasnfagarasan in week-end. O sa pun poze... cand o sa reusesc sa le descarc...

Va pup!

Mergi la inceput

ceau ceau
pai ma inscriu si eu pentru intalnire..dar cand sa fie? in wee sau in timpul saptamanii?

pup

Mergi la inceput

Hello!!!
Mai am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut recent:
Am inteles ca nu trebuie sa vii cu nimic de acasa, iti dau ei de acolo tot ce trebuie, inclusiv hainute pentru bebe. Dar toate astea se taxeaza separat? Sau intra in pretul ala de 4950 RON? Ca eu oricum am bagajul facut cu de toate, si daca trebuie sa le platesc nu are sens sa iau de la ei!
Scuze ca va pun intrebari asa de tampite, dar mai am cateva zile si sunt tare stresata! In principiu cezariana e programata luni, dar sambata ma mai duc la un control si eu sper sa ma opreasca sa nasc atunci, ca nu mai am rabdare, si e si doctorita mea de garda!
Si e adevarat ca iti pot da lap-top conectat la net in camera?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesia18 spune:

Cristina, hainutele si toate celelalte intra in pretul nasterii. Nu platesti in plus.
Net eu nu am folosit, dar am auzit de mamici care au avut laptop la ele. Deci se pare ca se poate.
Pupici si sa treci cu bine peste nastere si sa te bucuri repede de pitica ta.

Mergi la inceput

Merci mult, Alesia!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Cristiana, daca ai nevoie, poti sa le ceri si iti vor da ei laptop...eu am scris aici cand eram la reanimare
Nastere usoara!

Aradia haioasa faza cu lingurita!
Noi am inceput gradi de ieri, asa ca suntem in plina schimbare de...de toate:program, atitudine. A plans, m-au sunat sa merg sa o iau, azi a fost mai bine...sper sa se adapteze in cateva saptamani.

Asa ca, Iubu, eu as propune o intalneala de vichend, poate e mai usor si pt. Aradia sa vina de la Giurgiu...ce ziceti? Mai vine cineva?

Pupici!

Mergi la inceput