Nasterea la Medlife (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Cireshka spune:
Noutati:
(@ AysTea )
Am fost azi la Medlife sa ma ia in evidenta un medic de-al lor (Mirela Popa) si am discutat de mai multe detalii.
In primul rand, daca vrei sa nasti acolo, ti se cere sa iti urmareasca sarcina un medic Medlife cel mai tarziu din sapt 30.
Referitor la costuri, acum au facut 3 pachete de nastere: Silver, Gold, Diamond care au toate serviciile incluse mai putin niste analize suplimentare.
Cel mai ieftin, Silver are variante de 7000 ron - cazare in camera dubla sau de 7800 ron - cazare in single.
Celelalte sunt in jur de 9000 si 11000 ron, incluzand un plus de confort, mai multe analize si cazare si masa pentru un insotitor.
Eu o sa merg pe varianta de 7000 ron.
Oricum, ce ma incanta cel mai mult este ca doctorita a zis ca e ok ca partenerul meu sa asiste la nastere. In rest, nu cred ca e o problema sa mai stau cu o fata in camera... Nu e ca la stat unde sunt 10 in salon :P.
Ah, era sa uit. Marele avantaj al acestor pachete este ca ele au pret fix indiferent daca e vorba de nastere naturala sau cezariana, atata doar, bebe sa aiba minim 35 saptamani (nu accepta nasteri la mai putin de atat).
[Initial as fi fost tentata sa nasc la Euroclinic, dar acolo daca nasterea naturala nu decurge bine si sunt nevoita sa fac cezariana, in loc sa platesc 6500 (naturala) platesc 9500 (cezariana)].
Sper sa va fie de folos informatiile !
Nastere usoara !
melaniam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cireshka Noutati: (@ AysTea ) Am fost azi la Medlife sa ma ia in evidenta un medic de-al lor (Mirela Popa) si am discutat de mai multe detalii. In primul rand, daca vrei sa nasti acolo, ti se cere sa iti urmareasca sarcina un medic Medlife cel mai tarziu din sapt 30. Referitor la costuri, acum au facut 3 pachete de nastere: Silver, Gold, Diamond care au toate serviciile incluse mai putin niste analize suplimentare. Cel mai ieftin, Silver are variante de 7000 ron - cazare in camera dubla sau de 7800 ron - cazare in single. Celelalte sunt in jur de 9000 si 11000 ron, incluzand un plus de confort, mai multe analize si cazare si masa pentru un insotitor. Eu o sa merg pe varianta de 7000 ron. Oricum, ce ma incanta cel mai mult este ca doctorita a zis ca e ok ca partenerul meu sa asiste la nastere. In rest, nu cred ca e o problema sa mai stau cu o fata in camera... Nu e ca la stat unde sunt 10 in salon :P. Ah, era sa uit. Marele avantaj al acestor pachete este ca ele au pret fix indiferent daca e vorba de nastere naturala sau cezariana, atata doar, bebe sa aiba minim 35 saptamani (nu accepta nasteri la mai putin de atat). [Initial as fi fost tentata sa nasc la Euroclinic, dar acolo daca nasterea naturala nu decurge bine si sunt nevoita sa fac cezariana, in loc sa platesc 6500 (naturala) platesc 9500 (cezariana)]. Sper sa va fie de folos informatiile ! Nastere usoara ! |
Buna,
Si eu sunt noua pe aici, dar am citit foarte mult din ce ati postat inainte. Eu ar trebui sa nasc pe la sfarsit de iunie si ma gandesc tot la Medlife.
Cireshka, stii cumva daca in pachetul Silver se recolteaza celule Stem. Si daca nu cat costa in plus. Pe site nu am vazut specificat acest lucru decat la Gold, dar pe mine ma tenta Silver ca e mai ieftin considerabil.
Multumesc.
pink_sheep spune:
Salut! Sunt noua pe aici si as fi vrut sa va intreb ce stiti despre nasterea cu dr constantin roxana la medlife? am vazut aici pe forum niste pareri de acum cativa ani cand am inteles ca era la euroclinic... m-ar interesa informatii mai noi dc stie cineva...
iubu77 spune:
Ceqau
si eu am nascut anul trecut la medlife cu un fel de pachet minimal..numai ca atunci nu existau pachete..am nascut prin cezariuana, o zi la terapie, am stat in camera dubla..si a fost chiar foarte ok..nu am recoltat celule stem..plus ce a mai fost si am platit 61 milioane..de fapt era in 2008 chiar.
Minimul minimului oricum este mai mult decat suficient..am fost tratata foarte bine.
Pt cine nu e din bucuresti e foarte fain pachetul cu cazarea si mancarea insotitorului..pt cine vrea mai mult confort camera single..sau chiar apartamentele alea..am vazut poze la ei pe site si arata fain pt cine isi permite.
nastere usoara la toata lumea!!
melaniam spune:
Nu a mai nascut nimeni in ultima perioada? Sa ne povesteasca cum a fost si poate ne lamurim mai bine si cu pachetele de preturi.
luny spune:
accept92, am vazut ca intrebai de nasterea normala la Medlife...eu sunt aia!
Am nascut cu dr. Popa Mirela, asistata de Mendez, am inteles ca el nu mai este la Medlife, si totul a decurs excelent!!
contractiile au inceput dimineata devreme, lejere, suportabile, am stat cu ochii pe ceas si sotul nota intensitatea si frecventa..pe la ora 13 au devenit mai dese, dar neregulate, insa dureroase, asa ca la ora 15 eram la maternitate era duminica, d-na dr era in spital, m-a preluat rapid, in curand am ajuns la dilatatie 4, mi-au facut prima doza de epidurala, mi-a rupt membranele si apoi ZEN, cu sotul langa mine in sala de travaliu, si cu mobilul in mana..la ora 18 eram dilatata 9, nu am mai apucat alta doza de anestezie, aia a fost, iar la 18.28 s-a nascut banditul de Muffy..3 push-uri si gata, sotul a fost alaturi de mine nonstop, inclusiv in slaa de nasteri, dar nu l-am lasat sa stea prea aproape, ci in spatele salii, sa nu vada detalii..
Am ramas cu niste amintiri placute, pe care le voi pretui toata viata, totul a decurs rapid si frumos, toata lumea s-a comportat exemplar, caci dincolo de entuziasm, o teama exista la oricine..
Asa ca succes, nastere de vis si bb sanatos si papacios!
acum, am si eu o intrebare..m-am programat la Medlife Unirii la o ecografie abdominala de control, la dr.Angelescu Corina...stie cineva ceva despre ea?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ANDREEASMAR spune:
Multumesc mult iubu77 pentru urari. Scuze ca de-abia acum raspund, insa nu m-am simtit prea bine perioada asta, asa ca nici la calculator nu am ajuns. Intre timp am aflat ca doamna doctor Ples Liana este medic colaborator, asa ca factura o sa creasca cu 2000 ron. Sigur ca era preferabil sa nu fie asa, dar in acelasi timp nu as schimba-o cu un al medic pentru nimic in lume. In ceea ce priveste alegerea pe care o voi face, cu privire la pachetele de nasteri, va depinde mult cat costa de exemplu prelevarea de celule stem la primul pachet(pt ca in acest pachet nu e inclusa prelevarea) si alte servicii pe care le au doar in celelalte 2 pachete. Din experienta mea, avand in vedere ca am fost in decembrie internata la ei, te costa cel mai mic serviciu medical de care ai parte acolo, astfel ca in nici 24 ore de stat la ei, am platit 650 ron. Asa ca e important fetelor care nasteti la medlife, sa intrebati foarte clar cat costa fiecare serviciu in parte, mai ales daca doriti ceva care nu e inclus in pachet. Personal, cred totusi ca il voi alege pe al doilea, insa voi suna si voi incerca sa aflu mai multe detalii.
Va pup si sa aveti grija de voi.
ps: iubu77, banuiesc ca urmeaza sa devii mamica (sper ca nu fac vreo gafa) , asa ca iti doresc multa sanatate tie si bebelusului tau
ANDREEASMAR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melaniam Nu a mai nascut nimeni in ultima perioada? Sa ne povesteasca cum a fost si poate ne lamurim mai bine si cu pachetele de preturi. |
In primul pachet nu intra prelevarea de celule stem, dar suna la ei (asa o sa fac si eu) si vezi cat costa in plus ceea ce te intereseaza. Crede-ma e foarte important sa intrebi, pentru a nu avea surprize. Spuneam in mesajul anterior ca in decembrie am platit la ei 650 ron. Vreau sa detaliez putin: in acest pret a intrat si o ecografie pe care am platir vreo 300 ron. Atentie, cardul de la ei este valabil numai pentru clinica, nu si in spital unde platesti absolut tot.
Te pup si mult curaj!
iubu77 spune:
Buna andreea
Multumesc de urari..eu sunt deja mamica a doi copii minunati..un baietel nascut acum 3 ani cu Mirela Popa si o fetita acum un an la Medlife tot cu Mirela...
Cochetez cu ideea de un al treilea..:)))insa asta daca va fi se va putea abia peste 2-3 ani..pt ca am deja 2 cezariene in 3 ani..insa mai vedem..
Eu auzisem de Liana Ples de la ei..parca am si fost o data la ea..m-a trimis dr Popa la un echo parca in Unirii..si am crezut ca cei care au consultatii la ei sunt medicii lor si numai cei care opereaza doar nasteri sunt colaboratori..gen filipescu sau Constantinescu..Oricum o sa fii super multumita io una nu am avut nimik de reprosat..si a fost mare diferenta intre prima nastere si cea de-a doua la ei..Acuma e adevarat ca sunt niste costuri..dar am dat atatia bani in viata mea pe tot felul de prostii sau vacante incat am zis ca merita sa dau si pt mine si confortul meu la nastere..
Io tot caut un stomatolog la ei..dar nu am primit feedback de la forumiste..
O zi buna si nastere usoara la toata lumea!!
tsianina spune:
Buna... am DPN pe 12 martie si o sa nasc cu Dr. Popa Mirela...
Am fost azi sa vad rezervele si am avut parte de o prezentare mai mult decat amanuntita a tot ceea ce se intampla de cand ajungi la camera de garda si pana iesi din spital...si se vede ca oamenii astia chiar isi dau interesul...
si va pot spune ca rezervele de la pachetele silver, Diamont arata fenomenal; cele de la Silver sunt obisnuite, dar confortabile...adica ma asteptam la ceva mai inghesuit, dar e sunt chiar ok...