Nasterea la Medlife (14)
Raspunsuri - Pagina 12
iubu77 spune:
Noyo felicitari si sa creasca mare!!!
A mea nu a dormit mai deloc..pana la 5 luni afost dezastru cu colicii..dormea cel mult 1 ora jumate ziua...adunate..i-am dat tot ce mi-au zis de la medlife..bonnisan, sab simplex,unul care se gasea numai in anglia..apoi am trecut la medicamente..degeaba.. apoi s-a sculat pana la 8 luni de 2-3 pe noapte sa pape.. abia acum doarme fara sa pape noaptea si nu prea se mai trezeste nici asa aiurea..asa ca o sa treaca..
si io sunt curioasa cat sunt costurile pt prematuri la Life Memorial..
noyo5879 spune:
Multumesc frumos pentru raspunsurile voastre!
Sper sa se schimbe cu timpul si bebelina mea sa mai doarma, dar asa e, mi-a zis pediatra ca e mai energica. Important e sa fie sanatoasa pana la urma, ca de dormit am timp sa dorm peste 1 an:)))
In ceea ce priveste costurile, eu am platit 8.300 ron. Am stat o zi in plus in maternitate, am facut recoltarea de celule stem, si plus ecografia la inimioara si testele de auz ale bebelusului. Nu m-a costat inplus tinutul fetitei la incubator si antibioticele administrate. Eu am nascut la 37 de saptamani, plamanii ei erau dezvoltati si nu a fost nevoie sa administreze substante care sa o ajute la dezvoltatrea plamanilor ( nu imi mai amintesc acum numele). In cazul in care bebe are nevoie de aceste substante, am inteles ca ar costa 1000 euro/zi, si nu numai la Medlife, ci si in orice spital de stat. De fapt la Medlife 1000 euro, dar le au ei, iar in spitalele de stat in jur de 800 euro, dar ti le procuri personal.
Analgezice de 100 ron pe zi...intra calmantele pe care ti le administreaza pentru durerile postoperatorii si antibioticele. Le poti cere sa iti administreze calmante de cate ori doresti, eu una ceream de fiecare data dupa ce imi administrau ergomedul (care contracta uterul sa elimine lohiile).
In ceea ce il priveste pe dl doctor Radulescu, dansul nu era in tara in noaptea in care mi s-au rupt mie membranele. Am vorbit cu dansul la telefon si mi-a spus sa merg la Medlife, mi-a dat niste nume de doctori, iar in cazul in care ar fi fost probleme mi-a spus sa il sun. Nu am intampinat probleme, si am nascut cu dl docor Mitroi care era de garda in seara aceea. Pot spune ca m-am recuperat foarte repede dupa cezariana, desi in primele zile am crezut ca o sa inebunesc acasa de durere fara calmante, nu a fost asa.Nu am luat nici macar o pastila.
Sper ca am raspuns tuturor intrebarilor. Daca mai e ceva ce vreti sa stiti, intrebati-ma si va raspund.
Va pup
nemernica spune:
Pe dr Mitroi l-am vazut si eu pe la favorit si mi s-a parut dragut si la propriu si la figurat..
A venit in vizita la tine? adica chiar daca nu era medicul tau care te-a urmarit era ok?
Eu am nascut cu Bican si a fost ok..
noyo5879 spune:
Da,dl doctor Mitroi, desi nu a fost cel care mi-a urmarit sarcina,a fost super ok. A venit in vizita, m-a consultat, am fost la dansul sa imi scoata firele, super super ok.
iubu77 spune:
Dragelor
Vreau sa imi fac o albire de dinti sau un detartraj ceva..stiti un medic stomatolog bun la Medlife? la care ati fost si e ok..
Pup
Succes si nastere usoara cui urmeaza!!!
clauclau spune:
Iubu, ai un PM de la mine.
Cred ca toti sunt buni la Medlife, eu trebuie sa-mi fac o programare la oftalmologie la ei...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
iubu77 spune:
Da buna am primit mesajul.. am votat..
da o sa ma uit la ei pe site poate gasesc un stomatolog care imi surade la Medlife..mai am unul la coltul blocului dar nu-s dacae grozav..
Va pup..
Cine urmeaza sa nasca? emotii:))
iris30 spune:
buna
eu am nascut acum cateva zile, la Medlife.
cezariana de urgenta, 36 saptamani, bebelusul perfect sanatos.
am avut niste indoieli la un moment dat pe parcursul sarcinii, dar vreau sa va spun ca sunt niste profesionisti cu totii, totul a decurs f bine, si va garantez ca merita toti banii.
Dr Parfene este extraorinara. am intrat in operatie de urgenta, desi ne dusesem numai la un control si ne-a salvat viata, atat mie cat si bebelusului meu. nu o sa regretam niciodata banii pe care i-am dat si pe care inainte ii chibzuiam si ma intrebam daca merita.
daca aveti intrebari, va raspund cu placere.
iubu77 spune:
Buna Iris si felicitari pt bebe!!!
Inseamna ca primesc si de la 36 de saptamani? din ce cauza ai nascut mai devreme.au fost costuri suplimentare..ceva incubator?
Poate ne povestesti un pic mai pe larg experienta ta la Medlife si cu dr Parfene..
Inca o data felicitari si sa fiti sanatosi!!!
iris30 spune:
buna Iubu
am nascut mai devreme pt ca aveam tensiunea peste 14/9 si pt ca Dr. PArfene a observat ceva ce nu era bine pe ecografie ( initial nu mi-a explicat pt ca nu dorea sa ma sperie. ). m-a mai trimis la inca o ecografie peste 2 zile, si atunci cand a citit-o si pe aceasta a luat hotararea sa ma opereze. se pare ca nu mai aveam lichid amiotic si ca bebe nu se mai alimenta pe artera ombilicala. plus tensiunea.
m-a luat complet prin surpindere, mai ales ca au ii spusesem Dr. Parfene ca as vre sa nasc mai devreme, cum fac 37 saptamani, pt ca nu mai rezist stresului cu tensiunea, si mi-a zis ca nu scoatem copilul mai devreme de 38 decat daca este necesar.
cand am ajuns pe masa de operatie numai la costuri nu ma mai gandeam. am avut cred noroc ca am ascultat-o pe Dr si am facut injectiile de maturare a plamanilor in sapt 35. m-am gandit mult daca sa le fac, mi s-a parut f devreme, eu nu am luat nici o pastila pe parcursul sarcinii si imi era frica pt bebe. dar m-am gandit ca este doctorul meu si ca trebuie sa am incredere in ea si le-am facut.
bebe a respirat normal si nu are nici o problema. se pare ca operatia cezariana de urgenta a fost cea mai buna decizie pe care o putea lua cineva.
operatia in sine nu doare de loc. dureaza in jur de 45 minute. bebe iese in cam 5-10 min max. cineva mi-a zis ca o sa ma apese pe burta si pe urma l-am vazut:) si de atunci nimic nu a mai contat. l-am pupat si l-au luat sa il duca la caldurica. ceea ce am simtit pe tot parcursul operatiei as putea spune ca a fost ca un cutremur. nu am simtit decat ca mi se misca corpul.
la terapie intensiva stai intr-o incapere cu 5 sau 6 paturi, cu un aparat de masurat tensiunea pe mana, care te monitorizeaza la cateva minute si perfuzie cu analgezic pe cateter. nu doare nimic, nu simti nimic.
asta pana te ridici prima data, cand doare... si ametesti. dar gandul ca o sa il vezi pe bebe o sa te faca sa mergi...:)
de la a doua ridicare e mei bine.
in salon ramai cu cateterul si iti mai administreaza calmante la 8 ore sau la cerere.
ca si costuri: bebe nu a fost considerat prematur si nu am platit nimc in plus
am facut toate testele pt copil, adica acele 520 lei, test pt urechiuse, vaccine, testul la inimioara.
am stat in camera dubla, am luat toate dozele de analgezic si am platit in jur de 8200 lei.
nu regret nici un banut.
sper ca am fost explicita, am cam raspuns la intrebarile pe care le aveam eu inainte de nastere.
daca am omis ceva... va mai povestesc
pupici si ... fara frica