Pestisori... pestisori... (41)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Salutare!multi ca vad ca nu prea sunteti in ape line. A plouat cu una alta si v-ati dus spre ape tulburi, asa ca ia faceti bine si veniti in ape line. Capul sus si nu va mai stresati atata ca faceti riduri.
Pai, mey, fetelor eu cand simt ca ma duc in jos datorita unor pb mai mici sau mai mari, pai nu ma las dom'le, nu ma las
Ganditi pozitiv si veti vedea ca soarele rasere din nou.
Daca m-as fi lasat prada greutatilor, pai va zic sigur ca eram la nr.9 sau la Zam ca-i mai aproape de mine.
Dany, eu zic ca 90% e raceala si-ti zic si de ce..te doare burta, iar burta te doare cand se inflameaza ovarele, iar scurgerea maronie cam atunci apare daca nu-i sarcina (apare chiar si-n sarcina cand sunt pb)
Du-te frumusel la dr si-ti va da ceva pastilute(de regula antiinflamatoare), poate chiar ceva ovule. si sanatate. Poti sa mai faci bai la sezut cu ceai de coada calului.
Cryna, cu tine ce-i? De ma urc pe tren, ma postez in fata usii tale si sa vezi ce te urechez. Ia fa bine si mai povesteste-ne despre Robert ca stiu eu, ca fiecarei mame îi trec supararile cand vb despre puiul ei.
Nicoll, te asteptam deseara la o poveste.
Elyana, tu pe unde circuli? Ca azi nu te-am citit?
Maramiiiiiiiii, treci si fa prezenta ca altfel...
Celelate ce mai faceti? Mai bagati si voi capul in baltuta.
Noi iar la scoala si la dentist. Am terminat cu plombatul,iar luni se apaca de cei doi dinti(slefuit, scos nerv,consolidare si ce-o mai face) Zicea ca se vindeca foarte bine. Clatesc de cateva ori pe zi cu ceai de salvie ca cica grabeste vindecarea.
No, mai avem maine si gata cu activitatea.si mai apar.
Mihaela si Diana 22.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
Miha... imi citisi gandurile cumva ?!? Ca, iote, amu tocmai d-aia intrai
... ca sa va zic niste "perlute" de-a lui Robert de la pranz
... deci, pt. cine vrea sa zambeasca un pic
:
Asadar, cum frecam io, la pranz, maioneza pt. salata de vinete ... apare si Robert pe langa mine... zgaindu-se sa vaza ce fac
... se uita el in castronul meu si zice: "Mmmmmm... da' ce bunaciune faci tu aicisa?!? Mananc si eu, nu-i asa?!?"
...
Peste vreo zece minute, tot invartindu-se pe langa mine, prin bucatarie, il vede pe unchiu-su band suc si exclama: "Ce mi-e sete! Parc-as bea niste suc... cre'ca, as bea niste suc... mi-ar prinde bine!!!" ...
Numai bine la toata baltuta !
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Umblu dupa fundul lui Andrei... a vomat toata ziua... pana pe la 3:30... apoi s-a culcat... pana acum s-a oprit...
Pofta de mancare are, numai ca burta lui e intoarsa pe dos... nu stiu de ce... de cand s-a trezit... si vomita si ce nu bea... a avut perioade cand n-a mai vrut sa bea nimic... si tot a vomat zeama de la bila... Mie o mila de el... ar manca... si ii dau sa manance ca nu pot sa-i zic tu n-ai voie ... in in maxim 10 minute da tot afara...
Sunt curioasa cum o fi dupa trezire... daca e la fel, fugim la pediatru.
Desi cred ca si-a facut sila din cine stie ce motiv... si a fost suficient sa isi dea stomacul peste cap, si nu s-a mai oprit... cred ca acum, dupa cateva ore de cand s-a linistit o sa fie totul in regla.www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
buna sirenele,...eu sunt leoaica insa pestoaica mea Ema e din gasca voastra! ( 25.02.2002) desi ea nu stie sa va povesteasca o sa intru eu sa va ...tulbur apele.
In aceste zile caniculare Ema se baga in cada si se balaceste pana se increteste, greu o mai scot de acolo, la fel e si la piscina si tot asa a fost si la mare.
va multumesc pt ca ne primiti in "bancul" vostru de ...pesti
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
![](images/user_woman.png)
nicoll_mada spune:
Seara buna pestioaice frumoase!Si bun venit in "banc" pentru Mari si Ema!!!
Asa cum va povesteam fata a fost incantata de cadouri : bicicleta,hainute,set de clame si ruj de la sora ,mea din Italia,o fustita de "tincusa",cu banuti pe ea,o rochita mai de ocazie si una asa,de plimbare de la mami,sandalute si trotineta de la ai mei,iar maine seara si sambata mai asteapta cadouri.Vreau sa va spun ca desi nu am avut tortul pt ieri(il fac abia maine) nu am "scapat" si a trebuit sa desfacem sampanie."mamai,mie nu-mi cantati la multi ani si azi?"Pai ce sa fi facut,sa cantam pe sec?
Am si o veste mai bunuta;nu mai avem bubite noi.Schimbarea a constat ca nu a mai mancat snacks si acadele.
Dany si eu cred ca e de la raceala.Pe mine acum ma doare burta de crap,dar stiu sigur ca sunt de la ovulatie.Abia merg,cand pun pasul drept ma doare ceva de belea.Ma duc sa caut un No-spa dupa ce scriu.Asa,sa ai grija de picior,ai facut bine ca ai luat glezniera.
Cryna sti tu ca eu "am ceva" cu ochii lui Robert.-ai dulce din partea mea.Pofticios baiatul!?!
Miha bravo,uite mai ai putin si scapi cu dentistul.Apoi sa ne pui poza,sa vedem lucrare.Deci asa,maine si gata vacanta pana la 1sept,nu?
fetele frumoase!
Elyanne ce face baiatu?Ai incercat cu 3-5 picaturi de Metaclopromid?Te asptam cu vesti bune!
Bre si in seara asta am si motiv sa zambesc ,Steaua conduce cu 2-0 si culmea joaca si frumos!
Va pup,seara buna!Am si votat fetele.Maine sunt tot in deplasare,daca nu apar poate pe seara,inainte sa apara soacra-mea.
Gata,"plec" la meci
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
![](images/user_woman.png)
nicoll_mada spune:
Mari Sa ne spui ce face printesa ta,care mai sunt ultimele progrese. din partea noastra si spune-i ca este un "membru" special al "baltutei noastre".
dulce!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
un piculet...
Ely, multa sanatate lui Andrei ! Succes, sa gasiti cauza deranjului la stomacel si sa rezolvati problema
.
Mari, bine ati venit in baltuta ! Asteptam muuuuulteeeee povesti despre mica ta sirena
! Si, nu numai despre ea
... Sedere placuta, aici, la noi
!
Nicoll, si Robert are ca prima dorinta de ziua lui: trotineta!
. Ma bucur ca, Codruta fu incantata de cadouri, era si normal
. Sarbatorire placuta si pt. maine si sambata
si
felicitari
pt. progresele facute in legatura cu bubitele
! Sanatate multa in continuare
!
Si, bineinteles: "HAI STEAUA!"
Facui si votarea "nocturna" pt. amandoua doamnele ... si, ma retrag la culcare
...
Gata. V-am -at pe toate! Noapte buna! Pe maine!
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
'NEATA sirenelor!
Poftiti la !!!
Fug sa caut horoscopul ...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Deci, horoscopul zilei de 31.07.2009:
- "Intuitia va ajuta sa aflati de ce si-a schimbat un prieten atitudinea fata de dumneavoastra. Temperati-va nervozitatea, pentru ca nu rezolvati nimic certandu-va! Va sfatuim sa evitati speculatiile."
- "Intampinati noi dificultati in viata profesionala. Poate o lucrare nefinalizata la termen sau un rezultat sub asteptari ii vor nemultumi pe sefi. Incercati sa nu va demoralizati prea tare. Acceptati criticile si mergeti mai departe."
- "Faci parte dintr-un colectiv, dar, privind in jur, nu prea ai pe cine te baza le nevoie. Ori de cate ori soliciti o parere sau un sprijin, colaboratorii gasesc scuze puerile ca sa nu-si asume responsabilitati. Daca vrei sa ajungi la un rezultat bun, nu te baza pe altii, pentru ca, de data aceasta, nu ai alaturi tovarasi de nadejde. Unii spun ca stiu si pot multe, dar cand vei apela la ei, se fac nevazuti, gasindu-si alte treburi de rezolvat in acelasi timp..."
- "Prea riguroasa pentru o zi de vara...
Te-ai hotarat tu azi ca e cazul sa mai faci ceva schimbari. Si e clar ca nu stai pe ganduri, avand in vedere ca la serviciu e incurajata atitudinea ta pozitiva si stilul de om pus pe treaba. Ce ar fi sa lasi aceste apucaturi pentru o zi de luni?"
- "In ciuda unei stari de agitatie, care insa se va ameliora pe parcursul zilei, starea ta de sanatate va fi buna. Unele din problemele cu care te-ai confruntat pana acum se vor rezolva sau macar, se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare in aer liber te va ajuta sa te mentii in forma. Poti avea mai multa incredere in farmecul personal."
- "Ai grija sa nu faci vreo promisiune pe care, mai apoi, sa fii nevoit(a) sa o retragi. Probleme cu partenerul sau partenera sau o suma de responsabilitati suplimentare iti pot limita timpul. Orice problema personala trebuie sa treaca pe locul doi sau sa o rezolvi intr-un timp extrem de scurt, pana la sfarsitul zilei. Elibereaza-te de tot ceea ce ti-ar putea intuneca viata si chiar poti sa te gandesti la noi inceputuri."
- "Munca, realizarile pe plan profesional si ambitia sunt foarte importante pentru tine. Astazi esti relaxat si oarecum deconectat de problemele obisnuite. Toate lucreaza in favoarea ta, iar tu esti expresiv si dornic de comunicare. Te atrage sa rezolvi imposibilul, iar asta iti poate aduce un interes in orice fel de speculatie financiara. Nu este recomandat sa joci jocuri de noroc azi, dar daca ai nevoie de bani poti face un imprumut. Nu toti sunt politicieni, dar vei descopri persoane in jurul tau care se cred astfel. Daca intri in conflict cu aceste persoane sau incerci sa-ti argumentezi propriile convinger,i nu ai succes si nici nu te bucuri de o atmosfera placuta. Indeparteaza-te de cei implicati cand iti dai seama ca urmeaza o astfel de conversatie!"
- "Ai o multime de idei pentru proiectul in care lucrezi dar este mai greu sa le pui in practica. Este bine sa tratezi situatia cu mult realism. Cu sanatatea stai bine, cu exceptia unor probleme dermatologice. Daca in plan amoros nu prea au fost multe ocazii de a cunoaste persoane noi, acum lucrurile incep sa se imbunatateasca."
Si, gata... asta-i horoscopul de azi ...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Eh, Nicoll... castiga aseara Steaua , nu-i asa?!?
Io, azi, nu stiu daca va voi bantui ... ca, am treburi prin oras
... asa ca, daca nu mai apar... sa nu ma dati disparuta
, bine?
V-am -at pe toate si va doresc s-aveti un inceput de weekend cat mai bun si mai frumos!
&
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?