Pestisori... pestisori... (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

cu horoscopul ... pt. azi, 12.08.2009:

- "Este posibil ca persoana iubita va faca un cadou deosebit, cu care va impresioneaza. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa va ascultati intuitia. S-ar putea ca prietenii sa va invite intr-o excursie."

- "Astazi s-ar putea sa va imbracati si sa va comportati mai conservator, probabil din cauza ca aveti impresia ca seful dv va supravegheaza mai mult sau pentru ca un anumit client prefera asa."

- "Iubirea este frumoasa, devenind locul celor mai romantice evenimente in doi. La sentimentele pe care le oferi, primesti gesturi de afectiune similare, ca atare poate fi una din cele mai tandre si mai placute zile pentru a fi alaturi de cel drag. Daca v-ati permite o zi doar pentru voi, departe de orice griji, veti descoperi trairi noi, care va incarca inima de fericire. Daca abia azi apare cineva nou in cale, atractia poate fi instantanee si reciproca."

- "Esti cam impulsiv in aceasta zi, parca mai mult decat in mod obisnuit. Nevoia ta de manifestare este foarte mare, mai ales in plan social si profesional. Reusesti sa faci o buna impresie oriunde te duci asa ca ai putea sa-i convingi pe cei din jur sa iti sprijine initiativele. Relatia cu superiorii ierarhici este buna in continuare, acestia fiind multumiti de eforturile pe care le faci."

- "Asigura-ti spatele si asculta de sfaturile bune. Cauta sa vezi o situatie intr-o alta lumina si fa schimbari care sa reflecte personalitatea ta. Daca te astepti ca toata lumea sa-ti cada la picioare si sa execute dupa cum dai tu indicatii, atunci vei ajunge in situatia de a te izola singur(a) si vei suferi din punct de vedere sentimental. Arata-ti intelegerea necesara schimbului de idei."

- "Credinta, optimismul si dorinta de a explora tot felul de orizonturi noi sunt principalele puncte decare te preocupi astazi. Ai sansa de a lua cele mai bune decizii. Vei prospera urmandu-ti visele unei vieti asa cum o vrei tu. Ideile si gandurile vor capata o forma si o mai mare importanta. Este timpul potrivit pentru a face ajustari, poate ca un job cu jumatate de norma sau o investitie te-ar putea ajuta. Ideile de cooperare in grup si comunicare ar putea sa te ajute in cariera."

- "Chiar daca ai parte de succese de ordin profesional, este bine sa adopti o atitudine modesta, pentru a nu starni invidii. In relatiile cu cei din jur esti astazi mai expansiv ca de obicei. Daca te-ai gandit la unele proiecte impreuna cu oameni de incredere, este un moment bun pentru asa ceva."

Sper sa va foloseasca la ceva ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Miha, multa bafta la dentist !!! Sa rezolvati problema Dianei cu bine si cat mai repede !!! Of, sa speram ca va scapa odata si-odata de mititica! dulce, dulce ca sa treaca cu bine peste problemuta asta .

Nicoll, multumim de cafea si bravo la toata familia harnicuta ! Mda, e tare fain o astfel de atmosfera, cand se aduna toti si muncesc impreuna . Stiu cum e ... fain tare ...

Ely, spor la treburi: cumparaturi, innot, si alte alea ...

Dany, io fui si ieri pe net ... il frunzarii in fuga ... sa vad ce mai faceti, sa va fac votarile la amandoua ... adica, votarea matinala si nocturna pt. ieri fura executate ... acus o fac si pe cea de azi... Dar, nu prea avui chef de cautat horoscopul ieri ... si nici timp de stat la vorba nu prea avui... Multa sanatate in continuare si bafta la rezolvat treaba cu concediul .

Danuta, chiar asa: ce mai face Miru? E mai bine cu burtica? Noi speram ca da .

Hmmmhhh... io sambata am de mers la o nunta... si nu prea ma trage inima asa tare ... ma cam deprima chestiile astea & & ... si la TV, cand dau peste filme siropoase, de dragoste, schimb repede canalul ... ca, mi se apleaca ... mno... ... ... ... ... ... ... si gata.

Va pe toate si va doresc o zi buna si frumoasa! ... &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Nicoll , multumesc de cafea , bine venita imi inchipui ce faina activitate ati avut aseara ....si ca a participat toata familia, asa este frumos .....cred ca reusesc sa iau medical...de simtit ma doare piciorul mai tare decat ianinte dar cica asa se intampla o perioada dupa fizioterapie ....

Ely , in ce parc mergi ? Ca eu cu catelul merg in lia manoliu , dar intru pe maior coravu ....

Cryna, asa scurt , ce faci , esti prinsa cu treaba .Sa ai spor .Nazdravanul ce mai face , strand ....

Mihaela , doamne ajuta sa nu o doara pe Diana , plus ca ea este o fetita curajoasa tinem pumnii sa fie bine .

pe mai tarziu

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Gata. Rezolvat si votarea matinala pt. amandoua ... succes .

Dany, nu fui chiar scurta ... doar ca, urmatorul mesaj il trimisai odata cu tine si, probabil, nu l-ai observat ... nazdravanul e bine, gata cu strandul... e ocupat cu poznele prin casa ...

Amu, chiar ca am fugit la treburi! Pa. ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

daaaa cryn, iar am postat in acelasi timpspor la treaba si lasa depresiile, mergi la nunat si distreaza-te

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Rog sirenele sa dea din manute aici :

Pestisori... pestisori... (42)

Si... sa dati din manute cu mult mai mult spor decat pana acum !!!

&

Mergi la inceput