Pestisori... pestisori... (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Horoscopul pt. 10.09.2009:

- "Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. O ruda mai in varsta incearca sa-si impuna punctul de vedere. Va sta in putere sa evitati un conflict. Incercati sa va odihniti mai mult!"

- "In plan profesional s-ar putea sa apara unele probleme legate de comunicarea cu sefii, care va fi destul de dificila. Deciziile pe care le vor lua nu va vor avantaja si veti incerca sa le explicati ca nu sunteti de acord cu acestea."

- "Ajungi al finalul unei actiuni, dar nu esti multumit de rezultate. Simti ca se putea si mai bine de atat sau ca nu e ceea ce ai asteptat, si dezamagirea se instaleaza in sufletul tau. Nu ai puterea de a remedia ce se mai poate, pentru ca atunci cand vezi ca lucrurile nu-ti ies conform asteptarilor, iti pierzi interesul de a mai insista. Preferi sa inchei totul aici si sa le treci la capitolul esecuri, decat sa mai faci vreun efort pentru a salva situatia. Poate chiar nu se mai poate salva..."

- "De energie nu duci lipsa, dar esti ca imprastiat si nu reusesti sa o folosesti in mod eficient. Doresti sa faci prea multe lucruri odata si riscul este sa nu rezolvi mai nimic. O informatie pe care o vei primi, folosita corespunzator, s-ar putea transforma in bani lichizi. Activitatile de colaborare se vor dovedi deosebit de avantajoase si in aceasta zi."

- "Nu te lasa pacalit(a) de propriile sentimente. Te poti lasa usor prada sfaturilor fara consistenta si te vei regasi in postura celui (celei) care nu stie sa-si faca temele. Astazi, evita sa te bagi in combinatii financiare riscante. Asculta de vocea experientei - fie a ta, fie a vreunui cunoscut(a) care a mai trecut prin ceea ce treci tu - si lasa la o parte imboldurile inimii. In afaceri, insa! Cu persoana apropiata tie poarta-te delicat, caci ai tendinta de a te impune brutal."

- "Unele invitatii si gesturi nesteptate de generozitate te indeamna la o gandire mai pozitiva astazi la locul de munca. Deciziile privind cariera ta sunt clare si usor de urmat. Iesi in evidenta cu ideile si conceptele tale si reusesti sa le transmiti cu succes celorlalti. Este o zi favorabila pentru luarea unor decizii si schitarea unor planuri, precum si pentru solutionarea oricarei mici probleme ce ar putea aparea. Ai putea avea noroc pe plan financiar."

- "Mult chef de aventura...
Azi esti comunicativa si plina de avant. Tot mai mult chef vei avea sa te expui in public si sa arati cat de multe ai de oferit. Poate o mica iesire din casa, din oras sau chiar din tara va schimba lucrurile in si mai bine... Desigur, daca e facuta alaturi de persoane potrivite!"

- "Ai parte de tot felul de mici probleme care te irita destul de tare. Reactiile tale insa sunt greu de acceptat de catre persoanele din jur. Te gandesti serios sa faci cumva pentru a-ti rotunji contul bancar. Ai mari sanse de reusita. In plan amoros este o zi frumoasa, in care te bucuri de admiratia partenerului, care este afectuos si atent."

Sper sa va fie de folos ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

wow Mihaela ce bine arata Cred ca a fost si f.f. bun.

Nicoll_mada bravo!

Danuta multa sanatate.

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Gata. V-am votat si pe ziua de azi ... de amu, ma retrag din nou la treburi ... ...

V-am -at pe toate si va doresc o zi buna si o saptamana frumoasa! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Sar'na, sar'na!Ei, pt inceput e bine
Elyana, la gust a fost/este (ca mai am un pic)foarte bun.Diplomatul e preferatul nostru.
Am vrut sa va votez, dar cand dau sa votez imi apare: Ne pare rau, dar nu puteti accesa momentan aceasta pagina, daca problema persista va rugam contactati echipa infoturism pentru mai multe detalii, incerc mai tarziu.
Nicoll, bine ai revenit in baltuta!Pai si atunci ce mai mananca mandra ta, daca nimic cumparat? si sa nu mai apara bubitele.
Danuta, sanatate Mirunei si sa scapati de enterocolita!
Dianei i-a dat atunci dr(prin telefon) Ercefuril, Metoclopramid la nevoie, Hydrasec, Prolyte si Biotics, plus ceai de menta si doua zile a mancat banane, biscuiti si sticksuri, un pic de piept de pui, dar cum nu se omoara cu el, decat sa-si faca greata mai bine nu i-am mai dat.
Multa sanatate!
Cryna, multumim de horoscop.

Edit: Am incercat din nou sa votez, dar imi apare mesaj ca am votat

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna ziua !

Sunt zombi, catelul la 6.20 a fost in parc ,,,l-am mai dus acum o tura ca era cam agitat si dadea semne de vryt afara .....

Mihaela, yam yam

Danuta , sanatate!

Cryna, Ely , Nicoll ,,,spor l treburi ...revin mai pe seara

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Eu am revenit si voi nika unde sunteti ?

Eu am fost la shoping, am umblat prin baneasa shoping center vreo 5 h ...mi-am luat doar un maieu si un tricou cu reducere de 70 % de la debenhams .....sincer nu prea mai erau cine stie ce ....poate pt. silfide , msura S ,,mie imi trebuie L sAU CHIR xl...mai ales pt balcoane ...dar fara gluma tre sa ma apuc de oleaca de cura , ca am luat ceva proportii....

Va pupacesc si pe la balta va astept

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cryna,Eliana,Mihaela,Dany multumim

Noi am fost un pic pe afara,in parc,apoi am tras si un pui de somn...presimt ca ne culcam tarziu

O seara minunata!

Mergi la inceput

un piculet ... facui si votarea "nocturna" pt. sirenele participante la concurs... si, ma retrag la ...

Hmmmhhh, Miha... e clar ... concursul, ori e plin de erori ori... e bogat de "bete-n roate" ...

Dany, sa-ti fie de bine plimbarile si cumparaturile si... bafta la slabit .

Danuta, s-aveti un somn relaxant, chiar daca o sa vina Mos Ene mai tarziu .

Gata. Ma duc la culcare ... la toate si noapte buna, plina de vise frumoase! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza!
E gata cafeua, va si un pepsi, care vreti ceai gasiti undeva in partea stanga.......cred.
Va pup apasat si m-am carat!
O zi buna sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata

Vreau si eu la cumparaturi ... nu stiu cum fac... ca atunci cand sunt reduceri, zero buget... luna asta trebe sa emrgem la doua nunti ... plus casco Nici macar tzoale pt. nunta nu mai cumpar... Iar la sfarsitul lunii plecam la mare... deci bugetul de cumparaturi nu exista

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput