Cluj rulz - Editie Frappe (cap. 93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata,
Asi, aici sint, fara bici te rog ca si asa sint franta . Luca e bine, am fost aseara la un barbeque cu firma si s-a distrat super tare.... toata lumea l-a admirat dar au si zis ca e super energic si ma tine numai pe fuga . Miercuri vine bunica, si joi pleaca.. o sa-mi fie tare dor de el. Si dadaca Olimpia cred ca va plange... mai ales ca acum tare bine ne intelegem cu el (daca nu pun la socoteala ca tot pe el face)
Alex, poate ajung si eu pe 28.. dar dupa ora 19.00.
Deci, voi fi singura vreo 10 zile... nu ne intalnim??? . Eu pot ajunge doar dupa ora 19.30 dar tare mult mi-ar placea sa ne vedem..
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Vin si eu la cafea desi ar fi a treia pe ziua de azi, sau a doua, ca a treia e in fata pe birou, neatinsa inca.
Am testat un nou medic ginecolog, dr Mihai Surcel. Deocamdata a trecut, nu-mi dau seama daca din cauza ca e tinar si n-a apucat sa se blazeze si nici sa fie excedat de paciente, dar a avut rabdarea sa ma asculte si intelepciunea sa nu hotarasca el pentru mine, ci sa ma asculte si sa-si exprime doar opinia lui care nu e un adevar universal valabil. Deci, pt atitudine l-am punctat deocamdata. Daca stiti ceva sau ati mai fost careva la el dati-mi de veste, ca nici internetul nu stie sa-mi spuna prea multe la acest subiect
Ieri in timpul pranzului am avut timp de bantuit pe forum si am citit un subiect de la cabinetul Psi care mi-a dat fiori. Se cheama "am descoperit o parte urata din viata mea", in caz ca mai vrea cineva sa stie despre ce e vorba.

Alex multumim de invitatie! Nu stiu daca voi ajunge la cocktail dar poate ajung pentru serviciile studioului. Iti doresc sa mearga bine afacerea!

Cristiana bafta multa cu casa! Cred ca au mai slabit putin rigoarea creditarilor, eu am reusit sa obtin un credit insa ... am renuntat inainte sa semnez contractul. Nu era pt mine ci pt nepotul meu si a reusit sa-si rezolve singur problema.

Roxa te asteptam cu povesti de vacanta. Mai aveti de stat?

Manu sa profiti de plecarea voinicelului ca sa-ti tragi sufletul putin. Daca nu ai deja o lista de 5 lucruri pe care ti le doresti si vrei sa le faci, atunci pune-te pe treaba, ca sa nu pierzi vremea. Pune somnul pe primele 2 pozitii

Stanca spor pe santier! Cred ca abia asteptati si voi.

Spor in saptamana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

la mine nu e f buna, m-am intzepenit de spate azi noapte si ma doare si cand suflu asa ca stau acasa azi.

am avut un week-end tare frumos , am incheiat seria de 5 petreceri a saptamanii trecutea fost aglomerata dar f frumos!

Alex, multumim de invitatie, si eu as veni cu drag , am vazut pozele si arata f frumos.dar sper ca in 28 sunt cu burta la soare in Antalya:)

fetelor, intrebare:nu stiti un dietetician, nutritionist bun?am nevoie pt Mihai, s-a ingrasat, tine dieta si nu slabeste deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

de ieri imi sunt si fetele la tara, cred ca de aia m-am imbolnavit

e f frumos,o zona total nepoluata, aer curat animale , copii, de toate.am crezut ca Sofi la cat e de mamoasa va plange dupa mine dar se distreaza bine

Manu si eu am o saptamana, mi-am propus sa bantui umpic magazinele, cosmetica, masaj...dar stau intepenita in pat.

am o idee:ce ziceti, nu ne vedem joi?

Simona, Doamne ajuta cu noul ginecolog!important e sa-l simti tu aproape si sa-l placi.il cunosc, e fiul regretatului prof Surcel dar nu stiu profesional cum e.sper din suflet sa-ti fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata si la toate ,sunteti tare dragute
CARRIE distractie faina si eu vreau
ASI draga 28 pica vinerea

va astept cu tot dragul

aaaaa si sa va spun cateva preturi informative :

coafat
par scurt pana n 30 lei
par mediu -//- 45 lei
par lung -//- 70 lei

preturile sunt aproximative iar in aceste preturi este inclus spalatul si aranjatul

mani-pedi
15lei manichiura simpla
25lei pedichiura
unghii tehnice 100 lei

daca va mai intereseaza alte preturi intrebati ma

pupici ,mai pove

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola dragelor!!

abia acum apuc si eu sa vin la cafea, abia astept sa sorb de zor am ales 5 kg. de afine, iar acum sunt in cratita la fiertpt.gem... Stefania a ramas la tara la socrii, desi as fi vrut-o acasa sa ma ajute la bebe... Luca e mamos de numa, vrea tzitzi de cate ori ma vede...

am o stare ciudata de "agonie si extaz"... sper sa-mi treaca repede

Criss, imi pare rau de spatele tau si sper sa-ti revii repede!! nu te duci la dr.?? La Mihai poate functioneaza miscarea regulata, gen sala, sport, kiar daca stiu ca n-are vreme... sigur l-ar ajuta. Ma bucur ca fetele-s ok la strabunica, le marcheaza pozitiv experienta la tara

Stanca, bucurie mare sa vad ca mai sunt doar 2 luni bravooo!! si multumesc de sustinere

Simona, gandurile bune ti le daruiesc din plin, nu stiu detalii despre dr-ul cu pricina, Doamne ajuta sa fie bine!!

Alex, mult succes in afacere, arata bine si sper sa-ti mearga bine!!

ma duc sa-mi aduc ceasca, sper sa mai intru azi

va pup pe toate!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Haideti la cafea

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

am sosit!! buna dimineata!! ma duc azi la dr., ca de ceva vreme tusesc, si vad ca in loc sa ma lase, se "agraveaza"... problema mare e ca si Luca incepe sa faca la fel... asa ca musai trebe tratament!!

sa aveti o zi frumoasa, pa-pa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Tot pe fuga dar sunt bine, fericita ca au plecat si socrii o saptamana si pot sta copiii in curte fara sa fie inchisi sau la coada cainilor. Suntem singuri si e super
Numai sa fim sanatosi ca ne descurcam cu toate.....

Carrie, ca fain ca mergeti iar in Antalya! E super pt. familie cu copiii mici.....poate la anul ajungem si noi....macar in Bulgaria......all inclusive sa fie.

Nana sim eu cred ca dr. Surcel e in regula, chiar daca e tanar poate fii mai rabdator si mai intelagator decat mai marii dr. de care a ramas numai faima si care au uitat sa fie oameni!

Raluca draga, merci ca te gandesti la mine. Ce harnica esti
Eu nu pun pe iarna nimik ca nu am camara dar sper si eu la o casa normala, a mea in care sa fac ce vreau si cand vreau
Asi, fain ca va mutati asa repede, adica stiu ca e greu dar merita.....In ce cartier te muti?

Va doresc vacanta placuta si spor la treburi, cine mai lucreaza inca.

Nonna

Mergi la inceput

fetelor, am fost la dr. si mi-a dat musai antibiotic, ca fac urat de tot, am si ceva puroi in gat iar la bb doar ceai de patlagina, ca n-are decat o tuse mica eruptiva... ce ma nelinisteste la el e faptul ca n-are decat 9,100kg, la un an si 3luni, se pare ca nu-i ajunge laptele meu pt. "ingrasare"si nu papa suficient nici mancare... mi-a recomandat sa-l trec pe lapte praf, dar nu stiu de care, daca o sa-l vrea... si pana atunci cand o sa-l vrea ce ma fac cu urletele lui si nevoia de tzitzi... is tare gandita.... nu l-as lasa cu altcineva pt. intarcare, ca ar urla non-stop... uufff

Nonna, ms. de lauda, da'nu-s kiar asa e musai sa pun pt. ca ai mei papa de toate: gemuri, zacusca, vinete- ar papa intr-una bucura-te de perioada cat nu-s socrii in preajma!!!

Criss, oare cum ti-e spatele?? azi esti pe campul de batalie??!!??

ma duc sa-mi termin supica, pa-paa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput