Americancele gatesc - 9
Raspunsuri - Pagina 23
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Ca sa le vezi mai bine sa dai pe + http://good-times.webshots.com/photo/2970076540100242644ycBGCy?vhost=good-times http://good-times.webshots.com/photo/2049541480100242644MaitgH |
Holy cow, ce bine arata pastele astea.
ruxij spune:
Eu de Craciun fac sarmale, cozonaci, prajitura Alba ca Zapada, salata boeuf...the works. Mai bag fripturi, peste...de fapt asta e meniul pt. tot sezonul, nu doar pt. ziua de Craciun:) O sa fim insa doar noi trei anul asta, asa am decis. Probabil de Revelion o sa pice niste prieteni, se lauda ca vin din Europa direct la noi de Revelion. Sa ii vad, ca eu nu ii cred ca vor putea, e f. obositor drumul:)
musetto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRISMIR CORINA,carnea poate sa fie tare si de la faptul ca nu are suficienta grasime... |
Da, asa am observat si eu, ca daca pun carne mai grasa imi ies numai bine ardeii umpluti. De aia am renuntat sa-i mai fac .
Alintaroma, m-am uitat la linkul dat de tine si am nimerit si peste prajituri. Era acolo un tort de mere care arata excelent, ai putea sa scrii reteta (daca ti-o mai amintesti)? I-as face o surpriza sotului, ca e innebunit dupa orice fel de dulce cu mere...
Ramona, nu te mai codi si ia semintele. Eu abia astept recolta .
Ramona J spune:
Gata, ma-nscriu la semintele alea!
Noi tocmai am facut prima tura de cirnati din sezonul asta. Mergem la chinezi sau la spanioli si ne rugam de ei sa ne mai dea ceva grasime, ca nici carnea de porc n-are suficienta si cind am facut prima data au iesit niste bete uscate sa-ti spargi capul, sau sa-ti scoti ochii cu ele, nu alta. Morala e ca are dreptate Mirela.
Noi facem miine niste kg de tuna salad, pentru Christmas party la jobul sotului. Am o reteta care-mi place, dar daca aveti ceva tips sau vreo reteta favorita, scrieti aici ca poate ma mai inspir. By the way, pe aici nu maninca nimeni asa ceva. Can you believe that?
Mai am in plan sa fac o supa cu leeks (asta-i praz, nu?) si cartofi. Are Bourdain o Vichyssoise in Les Halles, dar n-am mai facut-o niciodata. Aveti o reteta buna pe incercate? Daca nu o fac pe aia, ca-i simpla si la o adica ma sacrific si maninc singura.
De Craciun n-am nici o idee, sint in pana totala. Asa ca ziceti voi. Poate fac si eu niste sarmale, dar nu ma trage ata deloc. Pentru Revelion stiu ca vreau sa fac o piftie de curcan, in rest iar n-am nici o idee. Poate o salata de boeuf, cred ca nici n-am mai facut de la Revelionul trecut.
petra spune:
Ramona,
Gata am facut deal-ul! Tu imi trimiti adresa si eu dupa sarbatori semintele !
Cat despre meniul de CRaciun si eu sunt in pana totala de idei. .Nici nu ma prea zbat prea tare deoarece am sa fiu mai mult plecata de acasa, si de Revelion m-i se intorc vizitele. O salata beuf, salata pe salmon afumat cu grapefruit, o fripturica si ceva dulce. Atat am deocamdata pe lista. Sarmalele le las pentru Anul Nou.
CamiM spune:
Mai da harnice ati mai fost zilele astea la scris, imi place..
poftiti la cap 10..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008