Albinutze de Mai-Iunie 2009(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ioana, sper sa fie totul bine cu Sara. Multa sanatate . Of, cred ca e asa de greu...

Va pup, mamici si bebelasi, maine dimineata plecam in concediu!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

Seara buna,mamici de albinute si bondarei.
Am si eu o albinuta nascuta pe 20 iunie,la ora 16.35,la Polizu,cu dr.Lemnete(nota 10+ de la mine),nastere normala fara epi sau rahi,3.250kg,50cm,se numeste Ana Matilda si v-as ruga sa ne primiti la voi in stup.
Va citesc de mult,de cand erati la gravidute,insa nu m-am logat din lipsa de timp si pt.k nici nu prea stiu sa umblu cu calculatorul(invat).
Cu ajutorul vostru am reusit sa rezolv o parte din problemele ivite si acum sunt fericita ca va pot multumii .
Puiutul meu e cuminte in general,cand nu avea colici nici nu iti dadeai seama ca e BB in casa.Acum ne chinuim cu colicii putin,nu prea rau pt.k folosim infacol(despre care am aflat tot de la voi si am gasit si de unde sa-l comaand,multumesc ink o data).Si fetita mea are bubite mici rosii de la caldura si o dau cu crema de galbenela cu propolis(o ajuta),de papat ,papam numai san.Problema e ca BB mea nu sta mai mult de 5 max 10 min sa suga,la 2 ore(uneori la o ora).si nu stiu daca se satura.La o luna nu a luat decat 1kg si 3cm,va rog dati-mi o solutie sa o fac sa pape mai mult.
De dormit,doarme bine de obicei,mai are si zile mai rele,cand e f obosita dar dak o infas adoarme imediat.Am obisnuit-o sa doarma cu zgomote si-i place sa asculte muzica(motiv pt kre am pus in camera o mica combina kre canta aproape nonstop)
Scuze ca m-am intins asa mult dar as vrea sa recuperez tot timpul pe care nu l-am petrecut cu voi.
Pupici la tot stupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ganesha, ai incercat sa-l culci la 1,5 ore de la trezire? Daca ajunge la 5h treaz ziua e nasol rau. Trebuie sa respecti acest interval orar neaparat. Sa observi la cat timp adoarme cand e 'bine', si sa aplici acest interval. Uneori adorm si mai repede. De ex al meu, daca doarme numai 30-40 min, poate adormi la loc in 5-10 min, sau peste 40 min sau o ora. deci nu mai e regula cu 1,5 -2 h. Ideea e ca mai repede de 2 h poti sa-l culci oricand, mai tarziu nu.
Metoda mea de adormit ti-am scris-o deja: in brate, vertical, cu burta pe burta mea, ca o broasca, capul lipit de umarul meu, ii bag suzeta in gura si o mana i-o pun pe ureche, si ma plimb prin casa apasat. Si atunci cand adoarme, sa nu il pui jos cel putin 10 min, de preferat deloc. Daca e f obosit si se tot trezeste, poti un somn sa-l tii in brate, te asezi pe canapea cu el in brate si te uiti la tv sau dormi si tu in fund

Sa fii atenta si la regimul tau. Unele alimente sunt alergene, trec in laptele tau si efectul pt bb poate fi stare de iritabilitate, lipsa somnului, agitatie, dureri d eburta... Incearca sa tii regim si sa urmaresti ce mananci. Lactatele sunt foarte alergene, plus legumele/fructele cunoscute drept alergene.

Picki, nu toata lumea are noroc de copii care daca nu dorm stau linistiti cu jucariile in pat. Al meu daca nu poate sa doarma urla! Asa ca nu pot sta toata ziua sa-l ascult urland, trebuie sa fac ce pot sa-l ajut sa doarma...

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana..multa sanatate micutei Sara..imi pare tare rau..sper din suflet sa se rezolve repede!
Ramona...cuscra..ce mai face nora mea?Ori sunteti la voi acasa de nu prea mai intri pe net?
Coraly...cam asa face si Darius la ora de culcare...ma regasesc in ceea ce povesteti...si eu incerc sa nu depasesc 2 ore,ca altfel devine irascibil si il adormim foarte greu si urla ca ars!Vad ca si puii vostri dorm putin(reprize scurte)cateodata!Dar oare cu timpul se schimba treaba?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ganesha si eu zic sa incerci sa observi care e momentul in care tr culcat sa nu sara peste ca pe urma e jale. Mara e setata, la o ora jumate tr sa doarma si eu fac tot posibilul sa o culc ca daca nu se jale imi ia o ora sa o adorm. Ea nu doarme in brate dar daca depaseste faza de oboseala atata se mai screme si foieste si da din maini si picioare de transpir eu. si sa auzim ca ati depasit momentul.

Picky tin pumnii pt fratele tau, stiu cum e sa fi departe de ai tai

Maria banuiesc ca Darius a avut o zi buna. Multi si la bebe si la mamica ca imi era dor sa fi activa ca inainte.

Am primit azi pozele cu Mara. Acum faza e ca tr sa alegem 10 sau sa le platim pe toate (ce cred ca o sa se si intample). Inca nu avem cd-ul dar va pot da un link cu parola unde ne gasiti.

http://photobucket.com/guestlogin?albumUrl=http://s303.photobucket.com/albums/nn127/cmpstudio/

parola e spooky si in stanga la galerii noi suntem Costea
Sper ca nu e prea complicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ioana sper ca deja sunteti bine

Pun iarasi linkul ca ceva nu e ok mai sus

http://www.photobucket.com/cmpstudio

parola spooky
albumul costea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Dragele mele, intru si eu repede. Mi-ar placea sa spun ca este totul super, insa nu pot. De aseara, sara are din nou febra. Nu stiu ce sa fac, ii tot dau nurofen si eferalgan, febra reapare. Incercam sa gasim un centru medical, sa facem iar urocultura si coprocultura, sa vedem ce se intampla. Nu o fi murit coli? Dar nu a mai facut febra dupa ce am terminat tratamentul. Este posibil sa fie o perioada de pauza si apoi sa inceapa sa isi faca de cap???????????????????

Sper sa gasim un centru medical si vorbiori de engleza printre doctori.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Multa sanatate Sarei, suntem alaturi de voi

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Madalinutza, nu te-ar interesa o psihanaliza? Eu tare m-am rezolvat cu doar 5 sedinte...Multe din psihic au manifestari fizice, iar faptul ca si mama ta a avut aceeasi boala spune ceva, poate ti-a lasat aceasta mostenire nu genetic, ci prin inconstient

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Buna, Nemora, din pacate cred ca transmiterea a fost genetica. Dar sunt gata sa incerc orice m-ar putea ajuta. Multumesc pt sfat.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei

Madalinutza multa sanatate, sunt convinsa ca vei avea putere sa treci peste toate. Citind postul tau mi-am adus aminte de o carte de David Servan-Schreiber care mie mi s-a parut foarte buna, este despre preventia cancerului prin schimbarea modului de viata. Tipul e doctor si supravietuitor al cancerului, deci stie despre ce vorbeste. Se vorbeste acolo foarte pe larg si despre influenta psihicului si despre modurile in care te poti proteja pe acest plan. Eu o am in engleza si ti-o imprumut cu draga inima daca te intereseaza (scuze, nu mai stiu daca esti din Bucuresti sau nu...dar presupun ca ti-o pot trimite prin posta oricum).

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Multumesc mult. Da, sunt din bucuresti. Sigur ca as vrea sa o citesc, totul e ca, cred ca o sa dureze o vesnicie cu programul meu de acum..

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui badriana

nu te stresa, unii copii mananca putzin si des. Baiatul meu cel mare a mancat la 2 ore, ziua si noaptea pana am inceput diversificarea (pe la 5 luni ca nu mai rezistam). Si dupa ce l-am intzarcat el manca max 220ml in zilele bune, in rest cam 180ml. Nici acum nu e fan lapte si toate analizele sunt bune...

Madalinutza am facut analizele printzesei care au iesit impecabile. O sa repetam coprocultura si la alt laborator, ultima oara a facut fara muci dar pastos...nu stiu ce sa mai zic...sper sa fi trecut caci mi-a luat in ultima saptamana 400 gr, vrea sa recupereze.

Pupicei de la noi

Buna, Badriana, ce bine ca e mai bine fetita. Noi am terminat vineri biseptolul, sambata si duminica a facut tot muci, m-am autolinistit ca probabil e dereglata digestia din cauza antibioticului, acum a inceput sa fie mai apos ca mami nu s-a abtinut si a mancat pepene. Acum vineri dam din nou kk la coprocultura de control.

POZE

Mergi la inceput