Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Vazut sarbatoritul si tortul
Sanatate Evei, poate nu-i nimic grav!

Mey, si eu plec cu casa dupa mine, am plecat la munte cu ciorba in borcan dar cu gaina congelata in concediu nuuuu

Zilnic- apa si un tricou de schimb sau dupa caz un hanorac.

Sa va povestesc ce mai face Matei, devenit agricultor in toata legea: ieri i-a dat bunica o sapa mica si a prasit gradina. Numai ca, din exces de zel, a defrisat toate fasolele care cresteau mandre pentru a da productie in toamna :)
S-a trezit soacra-mea cu toate taiate sau smulse din pamant si asezate frumos intr-un colt de gradina

Azi, insa, a carat cu bunicul crengi uscate, a ajutat si o vecina sa faca nu stiu ce, sunt tare mandra de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI DANUT,SA CRESTI MARE SANATOS SI NOROCOS!Lia sa-ti traiasca cavaleru!
LA MULTI ANI ANDREAS,MULTA SANATATE SI BUCURIEIrinuca multi pupici si tie si baietilor tai
Roxi pupacim sarbatorituldupa fatza lui am dedus ca tortul a fost delicios...tinem pumnii sa nu fie nimic grav la Eva
Vivia ati gasit echipa de muncitori...mei acu sincer io as manca si o prajitura neperfecta
Si io trebuie sa-mi laud cupilu, de vreo doua zile are niste comportari "ciudate"..pana acum cand se trezea nici nu se misca din pat,ne striga pe unul din noi...acum nici nu stiu cand se trezeste,se schimba de pijamale in hainele de casa si-si impatureste toate hainutele si le pune frumos in dulap,se duce la baie ,se spala si pe urma vine la noi....ptiu,ptiu,ptiu...
hai sa avem o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Danut si Andreas!! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!
aseara am fost la circ... copilu a fost fericit, cel mai mult i-au placut "motociclistii si cangurul" . spectactolul a fost ok.
Ioana mamaaa.. ce copil cuminte, musai trebuie laudat, chiar!!
ma duc la aranjat prin casa si dupa aceea afara... o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DANUT

ANDREAS

Ioana, felicitari pentru asa o domnisoara pe cinste
Rox, cum a fost ? Ce face Eva ?
Restu` de mamici pe unde umblati ? Cele care nu va prajiti la mare, la soare, in vacante relaxante

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Danut si Andreas!!!

Rox ce secretii??

Ioana am gasit mai multe echipe..nu stim pe cine sa alegem Ce super fetita este Maria!! Nu doarme cu tine?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DANUT! LIA, sa iti traiasca copiii si sa fie sanatosi!

LA MULTI ANI, ANDREA! Irinuca, sa te bucuri de copilasi!

Ioana, super vecinica!

Olivia, imi poti spune si mie, cu titlu informativ, cam ce preturi au cerut constructorii pe metrul patrat (la rosu, la cheie, cu sau fara materiale, ceva sa imi fac niste calcule). Multumesc!

Roxi, super ideea cu circul! Ce face Eva?

Matei a cazut ieri in timp ce se juca cu niste copii, imediat dupa ce bunica il avertizase de 10 ori ca o sa cada si o sa se loveasca. In premiera, chiar daca a inceput sa planga Matei, m-a ascultat bunica si in loc sa il ia la rasfatat, l-a certat un pic. A fost asa un soc pentru el, s-a dus in casa si a inceput sa bombane:"Nu mai am bunica, imi fac bagajul si plec acasa...". Si nu-i venea sa creada ca nu a intrat nimeni dupa el, asa ca a iesit singur in curte, fara rasfat si alintaturi...Si, victoire, mi-a dat dreptate soacra ca mai trebuioe vorbit si mai sever cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
La multi ani, Danut! Lia, sa fie sanatos si sa creasca mare!
La multi ani, Andreas! Irina, sa fiti fericiti!

Particip si io la sondajul cu impachetatul, da' io nu iau toata casa. Pentru Victor, cel putin, iau si haine subtiri si groase, dar numar zilele de plecat si pun o rezerva minima obligatorie. Iar daca pleaca la bunici pot sa pun chiar fixe, ca soacra'mea oricum nu le foloseste pe toate. Daca face bona bagajul imi trebuie toate geamantanele, numai sifonierul nu-l pune la pachet Pentru Paul, in schimb, cam plec cu toate, dar am renuntat deja la patut si scaun de masa...

Roxa, sanatate Evei, sper sa nu fie nik grav...

Ieri l-am cantarit pe Paul... categoria fulg aproape 10 luni si doar 7 kile... Asa ca azi l-am dus la analize. La intepat. Si a urlaaaaat, uf, uf. 'Om vedea, poate nu-i nmic si asa e el, mai micut....
Azi ma programez si eu la control, mi-au venit analizele... nu foarte vesele, colesterol marit, probabil din cauza de oboseala, fier mic, calciu mic.... vreau sa ma'c la spa...

Mergi la inceput

Ef cinci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu tot pe ef faiv
Toata lumea e la mare

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Io am renuntat la f5...
astept pizza
mi-e o foameeee
cica am deficit de fier. cica tre' sa mananc carne rosie, ficat si legume/fructe care contin fier. in plus tre' sa iau vitamina C, ca sa fixez fieru'
Cred ca raman la solutia sotului: bara de fier langa pat

PS: da' inghetata si ciocolata nu or avea fier?
ce bine ca maine e vineri...

Mergi la inceput