Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-ai distrus cu pretul!!! Acum depinde cit de mare este, cit ai distanta de la apa...cit ai de tras gazele..toate conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi si Gabi, mersi mult de raspuns! va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

M-ai distrus cu pretul!!! Acum depinde cit de mare este, cit ai distanta de la apa...cit ai de tras gazele..toate conteaza!

Asa este...la mine e curtea mare (am apx 750 mp...) si vreau sa pun fosa linga gard, spre strada (pentru ca exista un proiect de canalizare si in viitor ideal ar fi sa ma "intep" la canalizarea satului) ca sa fie si mai usor de vidanjat. Fosa oricums e calculeaza la numarul de persoane care locuiesc in gospodarie - probabil ca ai sa gasesti si mai ieftine de atit, noi insa am gindit pe termen lung si am vrut sa luam ceva garantat de calitate.
Gazele in total (cu proiect, taxe, sapaturi interioare ca nu am vrut sa am instalatie aeriana - mi se pare urit sa-mi traverseze curtea niste tevi ) m-a costat apx. 2200 eur...si sunt efectiv pe strada, chiar vis-a-vis de curtea mea...

Mitzule - apropos de consum - cred ca depinde mult de cit folosesti efectiv cuptorul - eu nu il folosesc in mod curent (mama facea mincare scazuta la cuptor, eu fac mincarea exclusiv pe aragaz, la cuptor fac numai mincare care se preteaza exclusiv la cuptor) - dar nici eu nu am observat sume alarmante pe factura de electricitate...insa pot sa-si spun ca solicita destul de mult instalatia din casa (mai ales daca e bloc mai vechi) - la mine e pus in paralele pe priza cu masina de spalat rufe si cind merg amindoua tot timpul imi sare siguranta la tablou... Oricum iti urez spor la cumparaturi!

Roller - recunosc "atmosfera"....sa vezi cind il ia Stefan pe arici de git sa-l pupe si sa-l imbratiseze - mai sa-l sugrume! Sper sa nu fie nimic bubele/petele lui Paul...

Stefan e azi in excursie la Tirgoviste, am uitat sa va spun. A, si am si citeva poze din weekend cind am fost in Herastrau - ma duc sa le incarc!

Edit - gata pozele - le gasiti aici: http://family.webshots.com/photo/2850030520050279906HHQAmj?vhost=family

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
LA MULTI ANI STEFANIA!Andrea sa-ti traiasca printesa!
Daria lasa mama ca banii nu aduc fericirea spor la treburi,te-ai hotarat ce meniu alegi?
Mitzumai pune poze cu piticlontii tai,ca tare mi-s dragi...ce mai face Marutza?
Cristalina trage tare la lucrare...io zic ca dupa ce termini operatiunea desuzetarea Ioanei,te poti apuca de bb3 poate-i faci un baiet lui John
Leeloo si Vivianervi de otel sa aveti si mult spor...io abia astept sa faceti petrecerea de casa noua
Dana poate l-au piscat tantarii pe Paulica...a mea face niste bube urate de la piscaturi...noroc ca nu prea avem in zona
Nu stiu ce vream sa mai zic,musai trebuie sa-mi iau lecitina...sunt in zona,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, da, cum zice si Gabi, cuptorul trebuie sa aiba priza separata (nu dubla in care mai intra si alte aparate din bucatarie) si circuit separat in tablou. mai ales nu cu masina de spalat ca garantat nu tine instalatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, conced in noiembrie
Eu am Bosh, pe gaz. Sunt multumita, sper sa nu-=l schimb in urmatorii 100 de ani
Leeloo, astept pozici cu frumosii
Ioana, da, aseara am copt vinete si ardei si am cumparat una-alta. Nu fac mult cantitativ, dar trebuie varietati nu era acesta programul meu de we insa Giulia e bucuroasa oricum si asta conteaza cel mai mult
Rox, te-ai intolit ???

Da, fetel, eu cateogirc d`aia am bani sa-i cheltui, dar sunt socata sa vad ca nu am luat prostii si s-au dus, asta e baiul meu de fapt.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dario comanda meniuri de la mc cu steguletele si baloanele aferente si ai scapat de toate...la desert ou kinder si o punga de pufuleti cu surprize si-s linistiti copii vreo cateva ore....meii da ce tort prestezi..io oscilez intre unul cu fructe si multe frisca sau tiramisu
Din categoria, am scleroza avansata,am uitat ca azi aveam programarea la stomato...eram ferm convinsa ca vineri,si-mi aranjasem toate treburile...
cine-i harnica si face capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Leeloo, astept pozici cu frumosii

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Uite mai pun si aici linkul ca poate nu va mai intoarceti in mesajul meu anterior:
http://family.webshots.com/photo/2850030520050279906HHQAmj?vhost=family

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, buba e alta: NU vin copii, doar adulti, de asta nu m-a interesat sa tin nimic, am organizat si anuntat lumea ca tinem keful mare cu 14 copii, dupa 15 in septembrie. Dar daca lumea nu aude ?! Si nu intreaba ci anunta ca vine ma aliniez si eu.
Pe Giulia o intereseaza exclusiv tortul nostru Si ne vom prosti toata ziua, ii redecorez un pic camera, umflam baloane, mancam prostii

Leeloo, am vazut rapid cei doi baieti bucurosi si fericiti Ce mare e Ariciul deja

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mei, asta e o informatie importanta (fiecare cu ce-l doare), treaba asta cu priza si circuitul de curent. La mine e aceeasi priza pentru o gramada de electrocasnice. Si tocmai ma hotarasem sa iau electric...

Mergi la inceput