Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
buna dimineata!!
Ilinca la multi ani ferciti!!! sa fii sanatoasa si plina de noroc!! Carmen sa iti traiasca pasaruicile!!
Andreea grea decizie cu scoala.... poate la aia privata ar fi mai comod... dar ar fi mai ok ptr Philip din punctul de vedere al cunostintelor?
Cristal buna inghetataaaa daca o mai bati odata si ii adaugi niste frisca nu se repara?
o zi super tuturor!
aici este innorat si destul de racoare.. nu am mai vazut 19 grade la termometru la constanta... de vreo 3 luni
szivarvany spune:
ILINCA
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roller025 spune:
La multi ani, Ilinca!
Roxane, am auzit ca e racoare. Victor protesta ca nu-l lasa bunica'sa in mare
Daria, asa de scurt?
O zi usoara!
szivarvany spune:
Vad ca toate steti pe sezlonguri si beti cocteilurili` din nuci de cocos de nu mai scrieti
Eu am avut un inceput de zi mai pe dos, acum mi-am revenit
Pregatesc un mini-kef pt duminica, pt ca totusi unii vin sa ne spuna LMA, asa ca strabat netu`n lung si lat dupa idei Giulia are deja cadoul pregatit, un rucsac DoratheExplorer si 3 papusele Barbie si- i voi impodobi camera si gata
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Vad ca toate steti pe sezlonguri si beti cocteilurili` din nuci de cocos de nu mai scrieti |
...io bonus am un negru muschiulos ce-mi face aer c-o frunza de palmier
La multi ani IlincaCarmen sa-ti traiasca tzucurica!!
Vivia vazut mosia...ce-mi place ca Uka pare tare incantat de treaba asta...parca-i geaman cu mandra care este bagata pana peste cap in actiunea renovare
Andreeap iti tin pumnii sa faci alegerea cea mai buna pentru toti
Daria spor la cautari...baga niste poze cu cadourile sa vedem si noi ce mai poarta fetele,ca-s satula de masini
hai sa avem o zi buna,sunt in zona,un pic dusa cu nerviica tati a inceput sezonul asa ca-i plecat pentru doua zile la baia mare iar io-s singura cu cupilu,mesteru,prafu,mopu si aspiratoru
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana ...io bonus am un negru muschiulos ce-mi face aer c-o frunza de palmier |
Ioana muschiulosu ala da si cu bidineaua intre doi palmieri?
Dana, acu e frumos, nu e de ne lasat sa intre in mare.... asa ca distractie buna pe Vic!
g_ioana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
Ioana muschiulosu ala da si cu bidineaua intre doi palmieri? |
..inca nu,acu' da cu smirghel sa fie fini peretii
Meii mandra mea are un spirit revolutionar de la o vreme,mai ales in parc,se ia la intrecere cu orice cupil care are bici sau troti, intreaba pe oricine cati ani are si daca are in jur de cinci ani zice"hai sa ne masuram,sa vedem cine-i mai mare"...ieri m-a lasat cu gura cascata, cand s-a oprit in dreptul unor baieti de cartier si le-a facut morala "nu este frumos ce faceti,voi nu vedeti ca ati facut numai coji de seminte?va place asa mizerie in parc?"..io eram galbena la fatza...trebuie sau iau ceva calmante inainte de a iesi afara la plimbare
roberta04 spune:
Ioana, tare vecinica mea!
Daria, si eu ma pregatesc intens, am schimbat planurile de party de vreo 3 ori: eu voiam mare petrecere la picnic, Matei a plans ca el vrea la Mc...., asa ca m-am desteptat- de ce sa muncesc eu pentru 28 de adulti si 12 copii la picnic?? Asa ca party dimineata la Mc si un gratar fara pretentii cu prietenii dupa amiaza. Ideea cu picnicul maret o pastrez insa pentru cand vom avea casa noastra, sa am ce sa fac cu invitatii si daca ploua...
Olivia, l-am vazut pe Luca sef de santier, se vede ca e implicat
Noi avem zilnic 2-3 ture de vizitatori la apartament, acusi pun taxa ca la muzeu Ii zic sambata lui Matei :"pastreaza curatenia pentru ca vine cineva sa vada apartamentul".El:"Vine sa il cumpere sau si astia vin doar sa faca poze??"
szivarvany spune:
Si eu planuiesc cheful mare pe 19 septembrie ... dar ce sa fac daca lumea ne-a anuntat ca vine acum ?
Macar ma tin de cuvant si o sarbatorim de 3 x
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !