Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ce liniste pe aici...la noi ploua..Luca este intr-o vizita cu buncia si eu raspund la emailuri din USA. ..am raspuns si educatoarelor de la fost gradinita si m-a luat nostalgia...si mai ales nostalgia pt ca-mi lispeste copilasul meu cumintel..si neobraznic:(

cind ziceati ca incepe gradinita?..dar si de ea mi-e groaza, acum inteleg romana si ce-o sa-mi auda urechile...

duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
noi suntem bine dar extrem de ocupati. acum sunt in dilema daca sa-l inscriu pe philip la un kidergarten privat unde ar sta 6-7 ore sau sa-l duc la scoala de care apartine unnde programu-i de numai 3 ore si 2 vinerea. mi-e ca-mi mananca urechile astia doi acasa, basca n-as mai apuca sa fac nimic. drept, la kinder privat am plati multisor ca si cand era la gradi si cu mine fara serviciu s-ar simti dar asa nu mi-as pierde de tot mintile...
in rest, acum face fotbal, am si poze mai jos, nu e talentat dar mie imi place ca face miscare, au antrenamente luni si miercuri si meci sambata. pozele-s de la meci. Nicholas e o dulceata dar ne face probleme cu somnul, asteptam sa treaca de 3 luni sa simtim o imbunatatire. bunica pleaca pe 12 septembrie asa ca voi ramane singurea. uf, uf.
a, din septembrie l-am inscris pe Philip la tenis sa vedem cum ii va placea.
va pupam cu drag

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza
LA MULTI, MULTI ANI SI BUNI,CRISTALINA!!!SA TRAIESTI,SA-NFLORESTI,PREMIUL NOBEL SA-L CUCERESTI!

Mergi la inceput

La multi ani Monicule! Numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CRISTALINA
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de comorile tale si cei dragi tie

Pentru cine vrea sa vada fetele

O saptamana usoara va doresc
Sunt prin zona, cu toti sefii mei

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!!
Cristal la multi ani sa fii fericita, iubita, norocoasa!!!
sunt pe fuga ca ne pregatim sa iesim afara.... ne auzim later.
o saptamana excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

La multi ani, Monica! Toata bucuria lumii pentru tine, John si galustile voastre!

O saptamana usoara!

Mergi la inceput

sa ma laud si eu cu ceva...avem deja baraca muncitorilor!!...inceputul a fost facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

sa ma laud si eu cu ceva...avem deja baraca muncitorilor!!...inceputul a fost facut

asta da veste buna, de inceput ! Numai vesti bune sa aduci de acum incolo

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MONICA, LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Ultima perla de la Matei: sambata a fost ziua tatalui meu si am muncit toata dimineata sa pregatesc diverse; Matei se plictisea desi eu am tot incercat sa ma "rup" din cand in cand de la treburi si sa ii mai acord si lui un pic de atentie dar se pare ca nu a fost de auns pentru ca a venit hotarat si mi-a zis:"Mami, gata treaba, azi e sarbatoare si nu ai voie sa faci nimic!"."Ce sarbatoare?""E Sf.Mishu" (tatalui meu ii spun nepotii Bubu Mishu.

V-am pupat, fac 3 job-uri in acelasi timp si bag ca MIG-ul!

PS OLIVIA, inceputul a fost greu! Bafta!!!!

Mergi la inceput