Copilasi de Iulie-August 2004 (26) * LMA !
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Sa stiti ca nu stiu dc nu erau Adema si Codrut in listuta
Sper sa ne ierte, daca ne mai citeste.
Eu am mai prins-o pe mess si sunt ok
CODRUT
Si Ema, daca ne citesti macar, da un semn
RICARDO
BlueAngel, bine ati ajuns !!! Te-am tot cautat pe mess, n-am stiut unde esti si ce s-a intamplat
Cristal, succes maxim azi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roller025 spune:
Bonjur.
Pe scurt, sunt intre multe lucruri
La multi ani, Codrut!! Adema, si sanatate!
La multi ani, Ricardo! M'me speel, sa fiti fericiti!
citii despre "mancaciosi". io am cedat nervos la un mom dat din aceleasi motive de stat la masa cu orele si am intrebat cum face la gradi. raspunsul a fost sec: "nu mananc imi ia mancarea din fata si nu vreau sa-mi fie foame." Ca urmare cand se aseaza la masa stie ca are max 30 minute sa manance dupa care ramane fara. N-a functionat de la inceput, dar dupa luat mancarea din fata de vreo doo ori si scandal / urlat / tavalit pe jos si nemancat, acum stie. Si se conformeaza. Nu e chiar juma de ora, dar macar nu mai stam cu orele..
POze o sa vaz deseara.
Gabi, felicitari pentru refinantare si spor la casa!
Olivia, bafta cu echipa. Sper sa nu ai surprize neplacute si nervi de otel!
Daria, felicitari sirenei. O intrebi care e reteta? Ca io nu-l conving pe Victor decat sa se balaceasca...
Simona, cam asa sunt vacantele cu 2 copii Si da, ai dreptate, e taaare liniste cu un singur copchil...
Ieri am chiulit de la munci Adica dimineata m-am trezit cu chef de fuga si cum tot pleca Vic la mare in tabara m-am atasat si io in masina si am tras o fuga pana la Neptun si inapoi. Breeee, cumplit drum: de a casa din Drumul Taberei pana la Cernavoda am facut 2 ore. De la Cernavoda pana la Neptun am facut alte 2 ma apucasera pe mine pandaliile, darmite cupilu.... Si aseara ne-am intors... pe furtuna. N-am vazut atata apa de cand mama m-a facut.
o zi usoara tuturor!
szivarvany spune:
Roller, pubilicitate pozitiva
Noi n-am avut probleme cu spalatul pletelor pt ca am evitat sa-i mearga in ochi apa. Apoi cu inotul a fost mai simplu ca urmarim cu interes sirenele H2O pe Jetix Nu ma intrebati cum de al meu copil nu a vrut sa-i arat cum e sa stai cu capul sub apa, eu nu reusesc fara sa ma tin de nas dar cred ca am explicat bine
Cred ca ii place apa, aia calda
Mi-a palcut cum ai procedat cu mancatul: noi la fel faceam inca de cand era de 1 an. Daca papi bine, daca nu, larevedere si papam eu
Insa sunt sigura ca de fapt depinde de felul copilului, ca degeaba citim 10 carti, daca lui nu-i place sa faca ceva anume.
Prietena Giuliei, Bianca, desi are 4 ani este plina de personalitate, daca ea nu vrea sa incerce ceva, poti muri si nu o convingi.
Pe Giulia o conving in 3 minute de orice Pentru ca e ca mine: totul are pret Asta nu e neaparat un mare +, dar acum e bine asa
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
roller025 spune:
Daria,
De convins poci sa-l conving numa' daca vrea. Ori el nu prea vrea sa faca ce-i zice instructorul. Cred ca-i e si putin frica, da' nu recunoaste Cu colac / pernute la brate e ok. Fara, nu. Capul sub apa, no way!
szivarvany spune:
Giulia ne-a socat cat curaj are fata in fata cu apa, cand ea nici sa alerge pe scari nu prea vrea Dadaca e sub stare de soc stiind ca Giulia in parc de multe ori trebuie urnita de pe banca
Ma crdeti sau nu, si duminica la party a preferat sa stea cu noi pe scaune in loc de zbenguiala cu copiii, toti ma intrebau de ce Ii ia foarte mult timp sa analizeze situatia si sa intre in turma. Insa odata intrata, e cap de nebunii
Care ce faceti in we-nd ???
Noi NIMIC. Si sper sa se adevereasca de data asta
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
g_ioana spune:
Si eu vreau nimic in week-end...sambata-i zi plina de munca,duminica daca-i vreme frumoasa mergem la bojdeuca la teatru...si haladuim prin parcuri...daca nu-i vreme frumoasa,mergem la mall la film la ice age 3,mandra vrea la varianta 3D cu ochelari
Meii si a mea este foarte curajoasa in apa chiar un pic zurlie,daca o inscriu la inot din start se va duce numa' tacsu cu ea,am zis-o!!
Robi cum se mai simte Matei?
Dana ai facut macar un pic de plaja la neptun?
sunt in zona,ma duc sa fac placinta cu mere
roller025 spune:
Ioana, fromos program de w/e. Plaja? Pai io am plecat sa duc copilu' la tabara, nu m-am gandit ca as puyea face o baie in mare La plecare imi intrebam sotu' daca nu mergem la o plaja de nudisti, ca io am plecat fara costum de baie
Io in we am doar piticu'. Probabil plimbario in parc, ceva munca pentru job si cam atat...
roberta04 spune:
LA MULTI ANI CODRUT!
LA MULTI ANI RICARDO!
Am avut o zi ca la nebuni, v-am citit de 3 ori dar nu am avut o secunda sa raspund.
Matei e Ok, nu a mai facut febra, faza e ca soacra mea a trebuit sa plece aseara (offffff) si azi dimineata l-am facut pachet si l-am dus la tatal meu, nu stiu ce au facut ei toata ziua, important e ca nu m-a sunat sa ma duc sa-l iau
Aseara am profitat ca am copilul acasa si l-am dus in parc, apoi la cofetarie, ne-am plimbat, mi-e mila de el uneori ca vede mai mult porci si gaini... dar el e fericit
Ultima lui perla:"Mami, iepuroaica mea (a primit cadou doi iepuri belgieni) va face 6 pui, asa mi-a zis bunica, cred ca week-end-ul asta trebuie sa o ducem la spital." Eu:"De ce la spital?","Pai eu nu m-am nascut la spital?"...
Cam atat de la noi, maine avem o zi lunga pentru ca e ziua tatalui meu si vreau sa ii pregatesc de toate.
V-am pupat, week-end frumos si relaxant!
szivarvany spune:
demential Matei
WE frumos tuturor
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
ema spune:
Multumim frumos,intoarcem inmiit urarile tuturor.Din pacate poze nu cred ca am ceva cit de cit ok ptr. ca fotograful a fost
serban si apoi nu am reusit sa strangem copiii nici o secunda pentru o poza...toti erau imprastiati prin toata curtea...o aniversare mai de capul plozilor...fiecare facea ce-i tuna prin cap.habar nici nu am de o fi facut poze...l-am vazut cu camera in mana dar nu as fi mirata sa fi fotografiat masinile parcate si nu copii...merg oricum sa verific ce e pe camera.Eu sunt super gripata si aseara culmea culmilor am facut si o intindere musculara...asa ca toata noaptea am plans de ciuda ca nu-s in forma de ziua cupilului.totusi dimineata eram ok,asa ca am dat azi pe branci,moarta-s de oboseala.
da macar sa multumesc de urari...si sa sper ca dupa ce incep copii scoala sa am mai mult timp de scris.
numai de bine sa auzim.
vs pup