Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mai acu depinde si de bona..cunosc persoane care au fost super multumite,,...Bumbii cat sta bona si cat ii dai??
MARAKI sa stii ca si aici e balamuc cu locurile la gradiieu daca nu ma,,descurcam,,nu reuseam sa l inscriu pe papan ca tare e cautata gradinita asta...cladire noua,mobilier nou arata de vis dar se intra greu ca directoarea e cam....
BIANCA buna placinta????spor la invatat poezicat despre statul acasa ..chiar ca i bine

Mergi la inceput

BUMBII sa nu pleci niciodata fara portofel la tine...asa m a invatat bunica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

silvi felicitari pentru idee, in primul rand, eu l-am salvat pe desktop site-ul si il voi "aplica" cu siguranta!!! intr-adevar, musai sa faci la fiecare reteta si poza...sunt mai tentante asa!!!!

cosmi pai sta 10 ore si ii dau 8 milioane. la ce gradi l-ai dus la papan? noi suntem la 161 la mall vitan. e la fel, au un corp nou extins, la care dau drumul din toamna, special pentru grupele mici, am vazut ca si mobilierul e nou...e f frumos!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

cosmi, legat de portofel, si dani mi-a zsi aseara sa nu mai "uit" portofelul acasa....daca ni se intampla ceva si trebuia sa luam un taxi sa ajungem urgent undeva sau ne trebuia urgent sa luam neaparat ceva.

i-am explicat ca am vrut sa am si eu cat mai putine cu mine/la mine, sa nu am bagaje si apoi....am luat cu mine tot ce m-am gandit ca imi trebuie - mancare, lichide, servetele umede, uscate...

cosmi tu te-ai gandit sa-l dai pe papan la innot ...caut un club prin bucuresti...am gasit langa noi insa e exagerat de scump!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbii gradinita se numeste Castel si este in spate la mc de la stadionul national....lui stefan nu i place apa...asa ca nu poate fi vb de inot inca...in schimb Bianca face la club miramar si platesc 140 ron 10 sedinte

Mergi la inceput

COSMI, NU AM AUZIT DE GRADI. F BINE CA ESTI MULTUMITA. SI EU PANA AM GASIT CEVA CARE SA-MI CONVINA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, AM CAUTAT DE MI S-A URAT...SI PARTI SI DE STAT....

scuze pentru majuscule, insa am ramas cu tastaura de la lucru....

legat de clubul miramar, e f avantajos!!!! am vazut pe site ca e pe bulevardul burebista.....nu stiu pe unde vine...mai exact, imi poti spune pe langa ce alta locatie este? primesc si copii ca ai nostri, mai micuti?

Mergi la inceput

tocmai am sunat-o pe bona...sebi se culcase, a mancat un copan, cartofi prajiti cu branza rasa sun iaurt danonino...

se apucase sa calce tricourile lui sebi pe care le-am spalat aseara si care erau afara la uscat...dupa aceea, oare ce-o face ea?! sebi doarme acum cu siguranta pana la pe la 16 30.

Mergi la inceput

miramar este pe aproape de piata delfinului perependicular cu soseaua pantelimon...dar ..tb sa stii ca totul este de pe vremea lui ceasca abia in toamna intra in renovare...apa e curata n am avut niciodata pb de niciun fel...primeste copii asa mici daca s...curajosi

Mergi la inceput

SYLVIA este minunat site-ul tau!!! imi doresc sa fac toatre retetele tale de acolo....am citit ciorbita de vacuta cu legume si ciorba de salata a mamei tale si m-ai convins 100%....ma incanta si felul cum descrii tu acolo cum isi "povestesc" intre ele aromele....ffff frumos!!!

FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
ANA, LA MULTI ANI, SA FI FERICITA SI IUBITA!!!!
Si lui Matei ii e lene sa manance singur...si ma pune sa-i fac bucatele mici ( fructele, carnita) si sa-i dau eu in gurita...pentru ca ii e lene.......sau imi zice ca-l doare burtica.....

Eu, pe Matei il culc fara chilotei sa ii mai respire si lui pielea; pantaloni de pijama scurti sau treisferturi si bluzita sau maieut.
Si eu tot fara chiloti dorm

Legat de bone, eu am fost mai mult decat multumita de bona mea;
Dar ce am vazut aseara la televizor....brr.....o bona absolut nebuna care ar merita sa faca puscarie.

Giova, sa mai zic si eu sa nu mai lasi niciodata copilul singur in masina, sau ti-au spus fetele destul?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput