cazare in eforie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Depinde si de momentul saptamanii. Noi am fost weekend-ul trecut la mare si am vrut sa ne cazam in Eforie Nord. Cel mai ieftin ni s-a oferit 90 lei/camera (pe partea cu piata, daca stii statiunea, deci destul de departe de plaja) sau 100lei in centru, pe langa posta. Mai conteaza si cat vrei sa stai: la noi, cand auzeau ca stam doar 2 nopti, refuzau sau cresteau pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

eu am fost acum 3 saptamani la eforie sud, si am gasit camera cu 3 paturi cu televizor, aer conditionat, la 600 de mii camera, si cam astea erau preturile la toti particularii, dar intradevar bine ar fi sa nu te duci in weekend pentru ca atunci ridica si ei preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

magdalena, stii cumva care era pretul de intrare la "Bai Reci" in Eforie Sud ?
Pleaca mama saptamana viitoare si chiar era curioasa cat costa

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

da asa este nu am sa mesg in week end
de fapt plecam sapt viitoare ,marti,sper sa gasesc ceva ieftin
am vb cu cineva de aici de pe forum dar nu mai stiu cu cine si din cauza asta nu i pot raspune ca nu mai am mail urile de la EA
as vrea f mult in eforie nord ca a lucrat sotul pe acolo acum vreo 4 ani si cunoaste bine statiunea,nu e nevoie sa ne invartim 2 ore pt o farmacie sau o piata
abia astept!
aspet totusi sio pareri de voi cele care ati vizitat eforie nord de curand...preturi,curatenie...de toATE
si inca o data va multumesc pt sfaturi

Mergi la inceput