cazare in eforie
ne am hoatarat in sfarsit dupa 2 sapt de socoteli sa ne ducem puiul la mare,are 2 ani si nu am dus o niciodata pana acum
vrem sa stam macar 2 ,3 zile in functie de buget
am cautat pe net cateva oferte de cazare dar mi se pare super scump,voi ati fost anul acesta la mare?cum sunt preturile ,pe unde v ati cazat?noi vrem ceva gen vila,nu hotel sau ceva pretentios ca si asa am strans destul cureaua pt aceasta mini-vacanta!
astept parerile voastre cu nerabdare,noi vrem sa plecam pe 11 august cand intru eu in concediu!
Raspunsuri
Acvamaryn spune:
Buna!
Am fost pe litoral - Eforie Nord, la sfaritul lunii iunie.Motivul a fost acelasi, am vazut preturile din iulie-august si mi s-au parut mari comparativ cu veniturile mele. Am fost multumita de alegerea pe care am facut-o, am cautat pe internet si am ales hotel Apollo, este un hotel dragut, curat, intr-o zona cu verdeata, aproape de hotel Europa. Camerele sunt micute dar curat, au frigider, aer conditionat, tv si balcon. Linga acest hotel daca ai sa te uiti pe o harta a statiunii vei gasi si altele, sunt mai simplute si cred ca au tarife mai mici. Unul parca se numeste Jupiter si mai sunt doua. Eu recomand totusi Apollo. O alta sugestie ar fi sa vizitezi site-ul hoinari.ro si gasesti acolo pe statiuni, unitati de cazare si pareri ale turistilor. Vacanta placuta!
kid spune:
Parintii mei merg in fiecare an in Eforie Nord, dar prefera sa stea la gazda.
Azi au ajuns acolo, cazarea este 60 lei/zi, au camera cu 3 paturi, televizor, acces la bucatarie, curte.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
nikol24 spune:
pe mine ma intereseaza mai mult pretul...
kid mersi mult pt informatie e un pret bun zic eu dar as vrea sa stiu daca aste sunt preturile in general la gazda in eforie sau au fost ai tai mai norocosi?
noi am vrea sa stam in gazda pt ca e mai ieftin ,noi nu stam mult vreo 2 zile,si am mai stat candva demult(n am mai vazut marea de 7 ani)si am fost multumiti
credeti ca daca optez pt o camera single,cu un singur pat(tot la gazda ma refer)e mai ieftin
stie cineva mai sunt oamenii aiai care te astepta in gara si ti propun o camera in gazda?
astept raspunsurule voastre cu mare interes!
mamacangur spune:
voicu emil: 0723449009
0241743013
Familia e o gazda extrem de primitoare din Eforie Nord, eu si sotul meu am fost in repetate randuri la ei si ne-a placut ff mult.
Acest mesaj l-am primit pe blogul meu, am sunta si o dna. f amabila mi-a raspuns. Pret negociabil, pt. toate buzunarele, ca s-o citez.
kid spune:
nikol24 Asa merg ai mei de fiecare data, negociaza cu cei din gara si accepta cea mai buna oferta.
Mie mi se pare normal ca pretul sa varieze in functie de conditiile pe care le ofera.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
mamacangur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikol24 si cam cat ati platit daca nu sunt prea insistenta.....indiscreta ,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR'' |
N-am mers inca. In jur de 70 ron. ne-am inteles la telefon.
nikol24 spune:
mersi mult pt sfaturi,eu am gasit niste anunturi pe net ,preturi f bune in jur de 50 ,60 de ron camera ,daca nu gasesc locuri ,am sa sun zilele aste sa ma interesez am sa merg in gara si ma hotarasc acolo
e ok daca inca mai exista oamenii aceeia care iti ofera gazda din gara ,asa poti vede toate ofertele
mersi mult !