Exfoliere piele de pe talpa

Exfoliere piele de pe talpa | Autor: oana_n

Link direct la acest mesaj

Am mai patit si in alti ani vara, insa anul acesta e cel mai greu. Pur si simplu mi se exfoliza pielea de pe talpa, dar intr-un mod lent.Nu pot sa ma apuc si sa o exfolizez pe toata, se ia doar pe bucatele mici, iar daca trag pre atare ajung sa se rupa piele nedesfacuta inca si doare rau de tot. Incepand de la degete se decojeste ca si atunci cand faci plaja si se duce stratul de piele. Insa in zona aia pielea e mai tare si e ceva mai gros stratul care se ia. E tare neplacuta senzatia. Evident ca am folosit creme de toate soiurile pentru asa ceva, port mereu in casa si noaptea soseste de bumbac, mai ales dupa ce ma fac cu crema (uneori ma fac si de cate 3 ori pe zi). Folosesc si piatra pentru calcaie si nimic.

Se intampla sa ma mai agat de soseta cu o margine de aia mica de piele care "atarna" si nu o pot lua si deja simt ca o iau razna. Am tot auzit de vitamina A insa nu am habar sub ce forma trebuie sa o aplic. A mai patit cineva asa ceva? Ca deja am ajuns in pragul diseprarii!!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pedichiura la un salon specializat nu acasa:) succes!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Deus,eu mai degraba tind sa cred ca la salonul specializat oana a luat o ciuperca urata.
Oana, lamisil crema ,este foarte buna,sotul meu a venit acasa cu asa ceva de la piscina, trebuie sa tii o igiena stricta, toate sosetele spalate la 60°, incaltarile dezinfectate , iar prosopul doar pt. tine pt picioare,scapi greu de ea,vreo 6 luni ,trebuie sa vezi si un dermatolog sa nu fie vreo lipsa de vitamine sau minerale.

Daca erau doar calcaiele as fi spus ca pedichiura este prost facuta,dar oana are pe toata laba piciorului,inclusiv degete.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Deus daca era vb de pedichiura la un salon specializat crede-ma ca nu mai ajungeam sa scriu aici. Eram rezolvata de muuulta vreme.

ionica ms pt sfaturi. Pana la urma cred ca o sa merg la un dermatolog deoarece inclin sa cred ca e o lipsa sanatoasa de minerale si vitamine. Am inceput sa am carcei, care stiu ca sunt tot o "indicatie" ca lipsesc mineralele. Cred ca am ajuns la o asa mare lipsa din cauza ca fac muult sport ca sa mai dau kg jos si transpir enorm de mult si cred ca asa am eliminat atat de multe minerale. Mai ales ca imi apare chestia asta in general vara cand transpir mult.

Pana ajung la medic mi-am luat ceva pliculete cu saruri minerale si am inceput sa iau.
ms inca o data.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Oana, problema cu carceii o am si eu, am luat calciu si nu a avut niciun efect, iar la un moment dat din cauza de oboseala si stress am cerut eu "ceva" la farmacie si am primit vitamine si minerale efervescente - de cand am inceput sa le iau, combinate cu sport de doua ori pe saptamana s-au dus si carceii (banuiesc ca au ajutat macar un pic).
Anyway, vreo saptamana le-am luat zilnic si cand am simtit ca sunt mai ok, am rarit-o si cu efervescentele, le iau la cateva zile, cand ma prinde oboseala.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fiind o fosta atleta de performantaiti pot spune ca papucii de sport sunt un incubator de ciuperci ,trebuie sa fii foarte atenta,schimba incaltamintea des si pune spay contra bacteriilor,gasesti la Sholl.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Deianira eu mi-am luat de la farmacie pliculete doar cu saruri minerale. Saruri minerale pentru rehidratare se numesc. Vitamine nu prea iau mai ales acum, ca ma apuca pofta de mancare si se duce naibii tot efortul de a da jos (in 6 luni am dat jos 12 kg si mai am inca....). Si parca ma simt putin mai bine de cand am inceput s ale iau. Sunt 4 zile deja. Si mai am pentru vreo 5. Sport fac 6 zile pe saptamana.

ionica ms pt informatie. Nu stiam. Oricum ma bucur tare mult ca eu fac acasa sport si atunci nu folosesc papuci. Nu pot face sport cu papucii ca ma simt ca motanul incaltat, am senzatia ca ma impiedic. Doar in sosete iarna si acum vara, fara.

Mergi la inceput