Ioana,
am fost, am livrat :-). Am luat si o colega cu mine.
Restul sunt fosti hepatici din pacate.
Iti multumesc pentru ocazia asta, m-am decis sa fac asta trimestrial.
Si mesajul Andrei a fost genial. L-am tiparit si am mers cu el in mana :-).
Sanatate Gratielei!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Am donat si eu astazi, avand aceeasi experienta neplacuta, urata si trista ca acum cativa ani. O sa postez un subiect, undeva, pe forum, sa vedem voi ce parere aveti...Acum sunt inca nespus de mahnita...Mahnita pt ca tind sa cred ca nu se va mai schimba nimic in bine in tara asta...Pt mine, nu-mi mai pasa, deja m-am resemnat. Dar pt fetita mea?!? Ma rog, o sa trec direct la subiect:
Am nevoie de un nr de tel al unei persoane direct implicate in aceasta pb, pt ca bonul cu dovada donarii este la mine, mi s-a spus sa ma descurc singura cum il trimit la Bucuresti. Eu sunt din Bz. Nu stiu, pot trimite un mail cu biletul scanat, exista undeva un fax sa-l pot trimite? Ma poate cineva ajuta?
Alice, am vorbit acum si saptamana asta si cea viitoare nu mai are nevoie de sange... au fost multi donatori. Pastreaza bonuletul si vedem noi cum facem intre timp. Multumesc din suflet!
Cine mai vrea sa doneze poate sa mearga si sa pastreze bonul pentru cand va fi nevoie de el...
Ioana si David, cel mai scump martisor