Nevoie urgenta de sange grupa 01!

Nevoie urgenta de sange grupa 01! | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Apelez la voi pentru ca stiu ca aveti niste suflete imense si ca ati facut mult bine atator persoane care au avut nevoie ajutor.

Prietena mea a fost diagnosticata cu leucemie. Nu stiu multe amanunte, decat ca e internata la Spitalul Coltea si ca are nevoie de sange grupa 01. Daca vreti si puteti sa ajutati, donarea de sange se face intre orele 7.30 si 13.00, zilnic, la "Institutul national de hematologie transfuzionala prof. dr. C. T. NICOLAU", str Str. Constantin Caracas nr. 2-8, Sector 1. Spuneti acolo ca vreti sa donati pentru Dan Gratiela Elena, pentru trombocite.

Gratiela are 27 de ani si este mamica unui baietel frumos, de 1 an si 3 luni, Mircea Darius. Va rog, daca puteti, dati-i aceasta sansa la viata!

Cine este hotarat sa mearga sa doneze sa-mi dea un PM sa-i scriu nr de tel. al unei alte prietene care o sa vina imediat sa ia bonuletul care demonstreaza ca s-a donat sange pentru Gratiela. Repet, spuneti ca donati pentru Dan Gratiela Elena, pentru trombocite.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am grupa 01 asa ca maine dimineata sper sa pot sa las copiii cu matusi-mea si sa merg sa donez.
Multa sanatate ii doresc prietenei tale.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ioana eu stiu ca se poate dona orice grupa de sange si ei trec asta in "contul" cui te duci sa donezi .Dau mesajul mai departe ca din pacate eu am b3.Sanatate multa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anca, probabil...dar cred ca cer 01 pt ca este grupa donatorilor universali si se poate folosi la oricine...

Va multumesc din suflet!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cate kg trebuie sa ai minim, ca sa poti dona?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Am citit si eu pe net acum, se pare ca trebuie sa ai peste 55 de kg... in jur de 58...

Mai este o problema cu bonuletele - un fel de adeverinta ca ai donat care trebuie sa ajunga la persoana pt care se face transfuzia. Pe baza lor i se da cantitatea de sange de care are nevoie. Cu astea nu stiu cum sa facem. Cred ca ori trebuie sa ne intelegem cu cineva de la centrul de hematologie sa le stranga pana vine sotul prietenei mele sa le ia sau o alta prietena.

Cine este hotarat sa mearga sa doneze sa-mi dea un PM sa-i dau nr de tel. al unei prietene care va veni imediat sa ia bonuletul. Multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ioana, ce stii, se poate dona si din tara? Eu am 01, dar sunt din Bz. Cat priveste greutatea, nu stiu ce sa zic, eu n-am nici 50 de kg, insa am mai donat, si nu m-a cantarit nimeni... Cred ca se poate, cu acordul persoanei care doneaza. Eu as dona.

Mergi la inceput

Alice, nu cred...trebuie la institutul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gata am donat atat eu cat si fratele meu si am predat deja bonuletele prietenei tale.
De donat se doneaza la Institutul de hematologie din Bucuresti cu precizarea pt cine donati,ulterior donarii mergeti la secretariat si ridicati dovada pe care se precizeaza pt cine ati donat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Andra, iti multumesc din suflet!! A mai donat o mamica de martie-aprilie 2008, deci deja 3 bonulete.

Doamne-Doamne o sa va rasplateasca pentru ceea ce faceti!

As vrea sa scrieti aici, ca vad ca sunt f multe vizionari ale subiectului si ma gandesc ca putini au mai donat si nu stiu la ce sa se astepte...

Am inteles ca dureaza in jur de o ora procedura, ca trebuie sa mergi mancat (mic dejun usor), ca nu trebuie sa fi suferit de hepatita sau alte boli asemanatoare...mai adaugati voi, daca stiti mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am incercat sa donez in Bucuresti, dar nu m-au primit deoarece sunt sub limita lor la kg. Am 01, dar momentan nu pot sa mai incerc, din cauza unei anemii feriprive.
Multa sanatate prietenei tale!

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput