Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Despre musetel stiu si eu ca afecteaza vederea...Eu folosesc mult musestel la Luca ( il ung cu ulei de musetel pe tot corpul dupa baie), dar nu si pe fata. Incearca sa tii departe musetelul de zona ochilor, e mai sigur.

Bine ai/ti venit in club

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

La mine faza cu alaptatul slabeste tine al draq de bine...Am ajuns rapid la 48 de kg si scadeeee...Si chiar imi placeau soldurile plinute si funduletul obraznic:(

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Ma alatur tie si eu vroiam sa mai ramana cateva "kile" din timpul sarcinei,,,,dar NU si Nu tot slabanoaga sunt

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Simplyana cu bebe Luca bine ati venit!!!
Vai Aris neaparat sa ne arati filmul cu inotatorul tau, tare imi vine sa incerc si eu diseara, dar eu am oroare de intratul apei in urechi, daca face maiuta otita? Chiar voi cum faceti?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Cum am mai scris si noi ne balacim in cada(normala ce-i drept) si daca intra apa in urechi ce-i.. nu s-a intamplat nimic nici la Bogdan ...

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Chatonel au intrat banutii,am scapat de dintisor si maine scapam si de al doilea.

La multi ani! sarbatoritilor zilei si pentru mamici.

Noi am fost prin zona dar cu net cu "buba" acum si-a revenit...prin urmare am recuperat

Monica

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Pisik deci sa inteleg ca nu am scapat de colicii? Offf pai dca e asa, inseamna ca pana acum ce au fost noptile nedormite si zilele de plimbat incontinu in brate, cred ca acum abia se mai amelioreaza putin.Oricum cred ca nici luna asta nu luam cine stie ce in greutate, macar sa depasim recordul de luna trecuta (200 g).

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Noi ne batem cu caninasul ala de numa numa...E umflata gingia, rosie, se vede dintisorul alb pe sub ea da inca nu-i iesit de tot...Zabaleste tot ce prinde si musca tot asa
Cu apa in urechi nush ce sa zic... al meu e mai zbuciumat si se baga sub apa cu tot capsorul. In plus la baile felix a ainnotat prin bazin si i-a intrat apa prin toate gaurelele da n-a patit nik

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

super, dodo! pupa puiutii pentru noi!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tufete,

Nu m-am tinut de promisiune si, desi am reusit performanta de a citi zilnic TOT , de scris nu am apucat. Mia culpa

Anca eu consider ca, emotional cel putin, ar trebui sa te rupi de trecut; nu ne-ai mai spus: fostul tau sot i-a dat numele lui lui bb3? Personal, eu nu i-as spune niciodata de existenta lui bb3 tatalui biologic si as incerca sa-mi refac viata, bucurindu-ma de cei 3 copii. Stiu ca suna dur ceea ce spun dar, dupa parerea mea, "individul" nu te merita ci se potriveste la marele fix cu "tzoapa intelectuala". Cred ca, in sufletul tau, doresti inca sa impartasesti lucruri, emotii, sentimente, VIATA cu el dar-cred eu!- te-ai lupta cu orile de vint. Te pup.

Problema sotilor "emancipati" e una spinoasa si, fiecare, o "gospodareste" in functie de ce sot are in dotare. Eu m-am minunat sa aflu de soti acre fac treaba acasa sau ca sotul lui Pisigri face bors de 2 ori pe saptaina Personal, am renuntat sa-mi consum energia cu lucruri pe care nu le pot, oricum, schimba; nu m-am resemnat si nici nu ma complac dar -cum spunea Chatonel, cred- astept vremuri mai bune cind voi avea arme cu care sa am si sorti de izbinda; intre timp, ma ocup exclusiv de Ian si, cum domnul e tot timpul obosit, si eu sint la fel: daca am vreun moment de relax, imi fac unghiile sau fac un dus prelungit sau, pur si simplu, imi pun un pahar de vin si...fumez Curatenie, daca nu facem amindoi, chemam o tanti cind chiar e...necesar Iesim zilnic pe diverse terase: 4 seri din 7 impreuna, o data pe saptamina merge la tenis, o data la...poker si o seara pe saptamina ies eu cu fetele. Mie nu mi se pare "normal" asa; astept momentul cind isi va da si el seaama Nu=i raiul pe pamint dar macar nu ne certam

Olga, sper ca ai avut o nunta minunata; cu itirziere iti urez casa de piatra si multa fericire intr-o casnicie fara de sfirsit!

Simplyana, Luca, bine ati venit!!!

Aris vrem filmuletz!!!!!!!!!!

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara fetelor!

abia abia k mi-am revenit dupa ce am petrecut toata noaptea (pana pe la 3..sau 4 ..nici nu mai sctiu) la nunta olgai...a fost demential!!! si olga o frumoasa..toti invitatii au fost superbi..am dansat am ras..a fost superb..vad ca ea ink nu a avut timp sa va scrie cum a fost..dar si cununia pe ponton si petrecerea au fost superbe! felicitari Olga! casa de piatra si copiii de beton!
alin a facut 2000 de poze..dintre care o sa iasa cam 400 perfecte credem noi..dar sa vedem

felicitari pt dintisori!!! raportam si noi mugurasi la dintisorii din fata sus..jos nu se vad ink..sau cel putin nu asa de bine ca cei de sus..voi celalate fete aveti mugurasi in gingie? de cand apar dintisorii in gingie la cat timp tes ei ?

ma cheama sotul la masa..daca va vine s acredeti..am avut ceva de recuperat..si asa de multe mai am de zis..

spre ex..gina..si tudor a avut puncte negre pe obrajori si barbie..si acum sunt mult mai mici..n-am facit nimic in special..poate doar am avut grija sa fie curat pe fata in timpul zilei..dar n-am dat cu nicio crema..la unele punte s-a strans asa parca murdaria si a scos-o organismul afara ca pe un cos..s-a intarit la suprafata cat o gamaliuta de ac si am indepartat-o eu cand am vazut k e gata..si s-a retras semnul si punctul negru..sper sa fie bine si la voi..i9giena..in rest nu cred ca trebuie sa-i faci ceva

am aflat si eu de ceaiul d emusetel in och abia dupa ce i-am pus copilului pe la 3 4 sapt i-a curs ochisorul si atunci i-am pus cateva picaturi de musetel..a trecut in cateva ore acea udatura permanenta o ochiului..cine stie..nu cred ca de la musetel..de atunci..i-am mai dast cu ceai de musetel pe aceste mici puncte negre..acum mi-am adus aminte..acum i-l dau sa-l bea doar:P

super k innoata bebele aris..vrem si noi..dar n-avem unde..in cada..o sa incercam..dar avem o mik piscina si cred ca o umplem cu apa sa vedem cum reactioneaza tusor:D

si revin!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

saby frumoase pozele facute de prietenul vostru!

va rog imi trimite cine si mie datele de la contul comun..k vosrbiti de lucruri interesante care se afla acolo..multumesc!

uff..anca..am ratat filmulteul..o sa-l caut s ama uit si eu la el

super pozele din norvegia!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput