Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI RAMO!

sa fii sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Ramo si multa sanatate! Sa fii fericita!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

uffff, acum am ajuns acasa! am fost sadonez sange pt mamica de pe DC, daca vreti sa va duceti Institutul de Hematologie este in spatele Sp Filantropia, la Piata Victoriei. trebuie sa va duceti mancate (mic dejun lejer) si sa va inarmati cu rabdare pt ca e pt o cauza nobila. intreg procedeul dureaza (sau cel putin la mine a durat) peste o ora, fff multa birocratie, si chiar nesimtire pe alocuri. dar toate astea conteaza mult mai putin, gandindu-te ca gestul tau poate salva pe cineva. din cate am inteles Gratiela va avea nevoie de f mult sange, asa ca daca mai aveti cunostinte care au gr de sange 01 incurajati-le sa se duca sa doneze. d-na asistent mi-a zis ca au tot venit persoane sa doneze pt Gratiela, si chiar si ele au donat, e f impresionant cazul.

acum am deschis tv si la realitatea era o stire despre o fetita de 6 luni care a fost internata la Gr Alexandrescu si a murit. Cica au dus-o sambata la urgente si i-au dat antitermice si antibiotic ca avea amigdalita, rosu-n gat, iar luni au venit cu salvarea si ... ingrozitor!

clau frumoasa mai e Rebe, ma termina ce privire are... si ce bulanase

bubu ce a crescut stefu', si ce mult ii place la baita cu Vlad

cami ce super minivacanta voastra, iar tanara pereche e irezistibila, f frumosi!

gudinde pt poezii!

mi-am pus niste chiselita cu covrigi sa pap si al astept pe tata sa vina sa ma ia sa-mi vad mandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gudinde esti o dulce mersi

randunici va multumesc f frumos pentru urari... pe toate...in mare am terminat si eu bagajele,mai am sa pun cateva tampeniute dar sunt la andru in camera,le las pana se terzeste..sper sa nu fi uiatt nimic si-asa cata zice ca parca as sta o luna ,am luat toata casa cu mine...doamne ajuta!!! o sa-mi fie fff dor de voi..eu nu o sa va uit,la fiecare baie si distractie ma gandesc si la voi.. ne revedem luni sau marti...sa aveti grija de puiutzii mici si mai usor cu ciripitul ca sa recuperez si eu repejor

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut! Va era dor de noi?

Sunt total in ceata cu ce s-a mai petrecut pe crenguta, noi am fost plecati, net n-am avut (nu am vrut) si, cand am deschis azi pagina si am vazut 10 (?!? ?!? ?!? ) burtici, era sa inchid repede pagina si sa zic "Ma scuzati, greseala!". :) Sa va fie de bine tuturor, sa aveti bbei sanatosi si voiosi si sarcini usoare! Eu am f multe de povestit, poate daca am ragazul necesar, o voi face. Asta depinde insa de Thea, care greeeeeu imi lasa un minut liber. O sa incarc si ceva poze din vacanta, dar nu stiu cand. In rest, totul e bine in ceea ce ne priveste.

Sa nu va suparati pe mine, eu n-am citit decat cap. asta, asa ca raspund doar la ce am retinut.

Tuchi, ce bine o fi de tine ca esti mai libera! Cat despre Surubel, sunt sigura ca e bine si cu soacra. Pana la urma, cred ca dependenta asta e mai degraba a noastra, de copii, decat a lor, de parinti. Ili ce mai face?

Gecko, ce mare s-a facut Patrick! Mi-a placut mult in poza cu iepurele!

Clau, imi era dor de falcutele lui Rebe! Foarte frumosi sunteti toti!

Bubu, te-am admirat cu flacaii tai, ce mult s-a schimbat Stef, nu stiu de ce, dar parca nu-l mai recunosteam! Am ceva retete pt Bucataras, dar nu stiu cand o sa am si timp sa le postez...

Luny, nu m-am intors dupa pozele cu Mufa, dar o sa le caut. Si Thea face la fel cu corcodusele sau boabele de struguri.

Ramo, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Cam atat, pe moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Roxana, eu nu stiu ce e cu Gratiela (poate cineva sa-mi dea un link?), dar am gr. 01. Nu stii, se poate dona si din tara, sau numai de Buc. e vorba? Cat despre birocratie si nesimtire la donat sange, le-am simtit candva pe pielea mea si, din pacate, de atunci n-am mai fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
Ramonica, la multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!

Eu am ajuns mai repede azi acasa, m-am delectat cu pozele de la Lacu Rosu( cat mi-e de dor de zona aia-n-am mai fost din copilarie!), copiii sunt duli si absolut muninati, Irina e foarte supla, Cami foarte vesela si barbatii par a se intelege ceea ce ma face sa intreb daca nu cumva va stiati voi dinainte???

Ma bucur nespus sa o vad pe Alice de care mi-a fost tare si extrem de dor!

Am stresat-o pe soacra de dimineata, cica s-au descurcat bine, Surubelul e ok, sora-sa la fel, iar ea parea ca inca mai poate, asa ca trebuie sa ma mai relaxez si sa ma bucur ca sunt libera!

Si inca una si ma duc sa dorm, ca sunt foarte obosita( ca de obicei!)...Valentina o sa aiba baietel???

Caci asa inteleg din ce zice Luny!

See you tonight!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani Ramo si din partea noastra...sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

alice vad ca te-ai descurcat pana la urma...ioana cred ca este in masura sa-ti zica ce si cum! asteptam pozici cu Thea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

asadar...

am ajuns azi la medic (gine) si m-a programat pentru luni la o biopsie. sunt neagra de speriata, incerc sa ma tin pe linia de plutire si sa-mi zic ca nu e nimic grav.
cu toate astea tot ca nebuna

n-am putut face mai repede biopsia sa scap de un strez ca sunt la ciclu

bitza

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput