Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramo, ce barbatel frumos ai tu acolo, face curat, da din buric e numai bun de insuratoare .
Bubule si noi ferim castelele de papusi din calea inamicului , dar seara la culcare e iubire mare . Iar noaptea acelasi film si la noi de cateva seri bune, eu cred ca e de la dintisori, au iesit caninii de sus si acum ii asteptam pe cei de jos.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramona Sa ai o viata minunata plina de iubire si multa sanatate!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza!
LA MULTI ANI RAMONA, SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!
bubu cam asa am patit eu cu Mufa acum vreo 3 nopti, il apucase plimbatul prin casa..am vazut baietii jucausi!:))
Bai, la noi iar apare o schimbare...Mufa nu mai vrea sa adoarma cu bibele la el in pat..vrea sa-l bea in patul nostru, si nu-l mai ia somnul dupa aia...mai sta putin, incerc sa-l pun la el, nu vrea, si intr0un final se cuibareste la mine in brate si adoarme...e a treia seara cand fac la fel, inclusiv la somnul de zi, nu mai vrea singur cu bibe in pat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Ramo!! sa fii sanatoasa si fericita!

Bubu ce baieti hliziti ai! mey da ce e cu iubareala aia in cada?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Ramo, LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire si cat mai repede o fratioara

Hi, hi, ma bucur ca v-au placut hlizitii mei
Si eu am zis ca poate de la canini se trezeste, dar nu cred...cum ma duceam la el intindea manutele si la fel cum zice Luny se cuibarea in brate la mine si imediat tacea...cred ca o fi vreun vis, ceva...
El doarme si acum, nu s-a mai trezit deloc de azi-noapte!

Pe Vlad nu l-am dus la gradi si o sa iesim toti pana in Mall la o plimbareala si cascat ochii prin magazine, poate ne mai lipim si de ceva

Ralu, pai daaa, trebuie sa stau paravan intre ei, Vlad tipa rau daca ii strica Stef joaca , iar Stef abia asteapta sa-i zmotoceasca jucariile pentru ca il vede ca-i spune mereu ca n-are voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi..

Poftiti,va rog LA MASA!!!!

-sa incepem cu o tare...

-apoi cu o

- o

- si SI VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA PENTRU TOATE URARILE RANDUNICILE MELE DRAGI...acu'va las am o muzicutza care-mi canta la ureche de azi dimineata,cred ca simte ca-i e ziua lui ma'sa...si tre' sa ma apuc si de bagaje ca's toate insirate prin toata casa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Bubu, observ ca de ceva timp, Mateiul meu e ff mamos, in casa in special, ca afara are treaba..sta in brate la mine, ma pupa nonstop, imi ia fata in maini, ma mangaie...seara, daca il pun in patut, miauna si intinde manutele sa-l iau...ma topeste toata si ultimele 2 nopti nu s-a trezit decat dimineata...a si papat, mai putin azi dimineata, sa nu uit cum e cu nervii si sa ma invat prost

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Ramo, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

raluca

gudinde 8 sunt la nr dar nu-s de 5 stele...

bubu ti-am vazut puiutzii

stefimic-nasa mea si mersi dar io pe bb2 il las sa mai astepte...

si nu mai stiu...am citit tot,va pup si va iubesc pe toati...acu'fug ca ma cheama datoria

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI DRAGA RAMO.SA FII FERICITA ALATURI DE BARBATEII TAI!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput