Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele!!

Roxana, iti multumesc mult pentru tot si pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti... Dar am zis ca daca vin cu David vin cu bona cu tot ...oricum nu cred ca ar sta intr-o casa necunoscuta cu persoane pe care nu le-a mai vazut si as sta cu inima stransa... O sa ne descurcam noi... trebuie!
Cat despre bonulet, ar trebui sa ajunga la prietena mea, ar fi mai sigur asa... daca se poate! Fata cu care te-ai intalnit cred ca era cea care mi-a raspuns la subiectul de la umanitare, cea care a donat cu fratele ei... Multumesc!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, foarte frumos gestul tau.

Alice, ce bine ca ai aparut? Ne-a fost dor de tine, deseori ne intrebam ce-i cu voi. Deci ati fost in vacanta...cum a fost? Ce mai zice Theea, ce nazdravanii mai face? Spune tot.

Miha, osafiebine, osafiebine. . Ce mai face puiul mic?

Nelia, sarcina usoara.

Gecko, de o mie de ori, ce frumos intretii tu atmosfera aici pe crenguta! Pup si Bursucul dulce pe falcute.

Si acum ma duc la ale mele...liste, bagaje, liste, bagaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Olgutika vreau sa stiu de ce rade Gecko in halul asta Nimeni nu rade fara mine, clar?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

You are NEXT on my list!!! Tineti Distonocalmul pe'aproape ca nu se stie cand vei avea nevoie de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

uite Olgutza/b] ce face Sophie, nazbatii?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

[b]Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny, radem de ne stricam, ma...O sa va povestesc de ea! Dar io sunt lesinata dupa cum ii spune lu' mama Mama e Buni pentru toti nepotii ei, iar Sof ii spune "Miuni" ( cu i moale, asa...un Muni cu accent francez ).

Marea ei nazbatie a fost greva foamei, din pacate. Asta pentru ca avea altceva mai bun de facut intotdeauna! Deci NU statea sa manance, nici cu lingurita, nici bucatele, nici cu mana ei, nicicum. Tzitzi si atat! Si la soacra-mea un bibe cu lapte inainte de nani...Vad ca de o saptamana si-a revenit si mananca. Puuuutin ( 100g, in medie ), dar mananca din toate, si legumite, si fructe, si iaurt...Greu mi-a fost mie sa ma obisnuiesc cu ea asa!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Rectificare: videocall si nu voicecall...ca de voce are parte toata ziua

Olgutzica, cam toti puiutii au trecut saptamana trecuta prin greva foamei. O fi caldura...o fi personalitatea...las ca trece.

Ah da, si ca ne provoca tuchita sa spunem ce dam nesanatos copchilului...mi-am amintit...eu dau stafide...ca tare sanatoase n-or fi alea la cat zahar au.

Va dati seama ca ceafa aia e scrum deja...ma duc sa vad ce mai am prin frigider...baremi de-o felie de paine cu unt si tot ii pun ceva dinainte barbatului.

Mergi la inceput

Mimo, bea un pahar de apa, ajuta la palpitatii, zau !!!! Care pe mine m-au apucat cand am vazut sms de la Gecko intrebandu-ma timid daca mai sunt in viata . Am zis ca daca am ajuns de poveste pana in Australia cu depresia mea....o fi vreun semn sa scuip in san si sa imi reviu ! O sa fie bine Teo, ai sa vezi!!!! Eheee, si cand te gandesti ca abia incep iemotiile astea Iti place ce te mai incurajez, nuuuu?

Fetelor, nu mai stiu nimiiiiic din ce s-a mai intamplat pe crenguta! Gravidutele sunt bine? Sper ca nu a nascut nimeni fara mine! Sper ca toti picii si taticii si familiile voastre sunt bine. O lasasem pe Ariel cu Teo bolnav, pe Naty cu tatal ei cu suspiciunea NE-cancerului...M-am tot gandit la voi...la toate de altfel, da' asta nu a facut decat sa ma dau si mai tare cu capul de pereti ca nu stau acasa cu Sophie si ma consum aici....

tot stolul!

Mergi la inceput

Gecko, la ea a durat o luna, ma !

I-am dat tot felul de nesanatoase, doar-doar o vrea : bacon, branza topita...perisoare de porc...pot sa stau linistita, nu a vrut nimic. Acum baga la greu legume la abur, din mancarea noastra gatita, cu sare sau nu, nu serveste....Pui la cuptor si legume aburite...sa fie primite!

Plec sa o iau acasa pe Sof!

Mergi la inceput

Gudinde ! Iti sunt datoare cu un mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Sper sa si pot termina mesajul, dc tot il incep...inca doarme Thea.

Olgutz, ce dor imi era de tine!!!N-am stiut ca esti depresiva, ca pe bune ca veneam la Ploiesti, sa fac terapie cu tine! Sa stii ca nici acum nu-i tarziu, ca tare mult imi doresc chestia asta (adica sa vin sa va vad). Cred ca Sof e distractiva tare cu pronuntia ei cu accent, nu degeaba i-am zis eu candva "Merveille". fata, sa treaca supararea!

Luny, f tare Mufarinul, fata, cum vb el cu chinezul ala care nu-l asculta!:))) Si Thea face asa, cand citeste, o sa pun filmulet.

Zoze, si eu un blond-sufletel si pe mami lui.

Mihutza, , abia astept sa te mai prind cu niste filme sau poze d-ale Andrei, ca mi-e dor de dansurile ei! Eu dc ii spun Theei sa danseze din buric, asta inseamna la ea sa dea din fund si sa se tina cu mana de buric. Sa vezi suparare dc are body si nu gaseste buricul!:)))

Tonic, .

Mimo, mai ai inghetata? Ca poate arunci si la mine in ograda o cupa! Distractie maxima lui Teo!

Clau, multumesc de primire! Da, am fost plecati, sunt f f in urma cu ce s-a mai petrecut pe crenguta, am disparut cam in aceeasi perioada cu Olga, pe acolo eram cu cititul. Sper sa recuperez din mers, ca timp sa citesc din urma nu am!

Trimit acum si sper sa revin, ca nu am terminat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Asa deci, a stiut ea soparlitza sa se exprime?? A stiut!!! Imi si imaginez ce fata a facut Olgu cand a primit mesajul (Miuni, zici? Ce frumos suna! )
Acum, nu pot decat sa fiu ingrijorata pentru soarta mea Ca daca eu sunt urmatoarea pe lista, neavand nr de telefon pe mail, nici adresa, nimic...cred eu chiar fac infarct la varsta mea si pe caldurile astea Cine stie ce-mi pregateste , mor de curiozitate
Clau e bine si-asa, ca se intalnesc copiii chiar si numai in viteza Ai vazut ce minunatie de zgarietura si-a facut Dudu pe fata? Eu nu mai pot cu unghiile astea, cresc neneeee de pe-o zi pe alta Si acum incearca sa faca "brbrbr" cu degetul pe buzita, dar exerseaza cu palma intreaga pe toata fata si se gheraie de zici ce-i aia...ofofofof, ce sa ma fac ?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput