Puiuti de Randunici 2008!!! (290)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
toate au un inceput![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Fetelor am vazut bine?Italianca noastra e si ea
?!
O Doamne!! E un deliciu Mufa!! La cat mai multe somnicuri de-astea!![]()

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
gecko spune:
miha, nu are legatura...e pura intamplare. F bine ca ati luat taurul de coarne. Iti tim pumnii mainii si ma gandesc mult, mult la tine
Luny, nici nu e de mirare ca nu prea iti mananca Mateiul mancarea Si eu as fi sceptica...spune repede...ce somnifere i-ai pisat in mancare??????? In ziua cand il voi gasi pe Patrick asa voi fi atza la urgente![]()

gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Fetelor am vazut bine?Italianca noastra e si ea ?!![]() O Doamne!! E un deliciu Mufa!! La cat mai multe somnicuri de-astea! ![]() ![]() ![]() ![]() Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
ce italianca??????
gecko spune:
hmm, intre timp m-am luminat...eu sper ca intre timp si-a rezolvat alte probleme ce spunea ca le are...
luny spune:
credeti ca eu nu m-am panicat?
eu spalam vasele, il auzeam vorbind, se juca jos acolo cu jucariile, zic'opaaa, e bineeee, spal repede si aragazul'...si uot de el, dupa cateva minute, liniste!!!
ce-o fi?? si nu-l vad, ma duc in hol, nu e, cand ma intorc, il vad acolo...m-am speriat nitel, dar mi-am dat seama repede ca...sforaia usor
fiti pe faza, mai am una misto, imediat![]()
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
gecko, super ideea cu florile...voiam sa o aplic si eu la mine la magazin, insa sub forma de cadouri...insa, stau si ma intreb daca cel caruia ii trimite x cadoul, nu este acasa cand vine curierul? sau daca nu vrea sa-l primeasca?? eu am patit-o cu un o clienta. a facut comanda la mine si a "omis" sa-si anunte sotul. ea era plecata cand a venit curierul si sotul a zis ca nu stie, nu cunoaste, nu primeste...au mai fost aia 2 zile si asta nu le deschidea. pana la urma am sunat la tanti, care era plecata din oras si a sunat ea la sot sa ii zica sa ia coletul
o cam sfeclisem, ca era si comanda mare...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
gecko spune:
mai, asta cu neacceptatul nu stiu cum e
. Ei spun ca daca nu gasesc adrisantul la adresa atunci fie lasa la rude, prieteni etc, fie revin la adresa, fie suna adrisantul (ca le dai nr de telefon) si stabilesc o intalnire pastrand totusi surpriza.
Si zic ca au livrat si in institutii mai greu accesibile...gen puscarii
Oricum plata e deja facuta...asa ca daca destinatarul nu vrea si nu vrea ei raman totusi cu banii.
luny spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=9392ec290480c88731f9b1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">de vorba cu partenerii lui chinezi, despre afaceri...![]()
Iubirea mea,
bubu05 spune:
M-am terminat de ras
guli-guli- gali-gali...cred ca vb cu Iuli, fata!
Mortal! Si Stef statea si arata cu degetul si facea tziii-tziii si apoi cu mana la ureche "tata", "da"
nu mai pot de ras!
Am plecat afara la plimbareala...